ya resmini çekmediğime nasıl pişmanım anlatamam:)İsterseniz yaptıgınız testi ekleyin hep beraber destek olup bekleyelim
Ilk idrarla yapsan cok daha iyi olurr hadi bekliyorumm
sabah kalktığında ilk idrarınla test yap canım inşallah hamilesindir bize de haber et olurmu)
Bulut yaptinmi test ne cikti insallh hamilesindirr..
Bence ikinci bir test daha al erken donemde bile belli eden testler varmis bi arastir derim ben hayirlisi neyse o olsun ..Kullandığım test markasi icin guvenilir degill diye de bi sitede yazilmis .. ama bununla sonuc gorenlerde olmus.. acikcasi kafam karisti.. hayirlisi artik ne diim ki
Doktor kan testi yaptirdi artik ondan sonuc beklyorum.. pek umidimde yok .. yarin sonucu alinca yazicam insAllah cc ..Bence ikinci bir test daha al erken donemde bile belli eden testler varmis bi arastir derim ben hayirlisi neyse o olsun ..
Icini tut hayirlisiysa olur insallah..Doktor kan testi yaptirdi artik ondan sonuc beklyorum.. pek umidimde yok .. yarin sonucu alinca yazicam insAllah cc ..
hakkında hayırlısı canım.. stres yapma düşünmemeye çalış eger çok kafaya takarsan hamile kalmanı olumsuz etkiler yarın kan testiyle kesin sonuç alacaksın nasıl olsa...Doktor kan testi yaptirdi artik ondan sonuc beklyorum.. pek umidimde yok .. yarin sonucu alinca yazicam insAllah cc ..
InsAllah cc bakalim.. tesekkur ederim yorumlariniz icinI
Icini tut hayirlisiysa olur insallah..
hakkında hayırlısı canım.. stres yapma düşünmemeye çalış eger çok kafaya takarsan hamile kalmanı olumsuz etkiler yarın kan testiyle kesin sonuç alacaksın nasıl olsa...
Yarin ogleden sonraa.. ama internetten tahlil takibe baktim sonucum cikmis.. 0,6 yani hamile Değilim. . Ancak bi sure once rahatsizlanmistim cok bulantim halsizligim vardi ozamanda tahlil yapilmisti ozamanki 0,1 idi. Doktor negatif diyecek. Bu neye gore yukselmis anlamiyorumki...Hadi hayirlisii kacta alicaksin sonucuu
Canım gebeliğin idrarda çıkması için yumurtlamadan sonra 10 15 geçmesi gerek çıkan sonuç doğru değildir adetin geçtikten sonra yap testini
Evet canim gec yumurtlamissan eger bole bi ihtimal var bekle bakalim hayirlisi olur insallahYarin ogleden sonraa.. ama internetten tahlil takibe baktim sonucum cikmis.. 0,6 yani hamile Değilim. . Ancak bi sure once rahatsizlanmistim cok bulantim halsizligim vardi ozamanda tahlil yapilmisti ozamanki 0,1 idi. Doktor negatif diyecek. Bu neye gore yukselmis anlamiyorumki...
Ayrica internetten baktim adeti gecikince yaptiran bazi bayanlarinda negatif cikmis sonra hala adet olmayinca 10 15 gun gecince bida yaptirmislar pozitif cikmis hala umutlanmalimiyim bilemyrm.
Evet canim gec yumurtlamissan eger bole bi ihtimal var bekle bakalim hayirlisi olur insallah
Canım idrarda 3 4 gün geçmeden bakmıyoruz kan içinde 2 gün bekliyoruz ama anneler tabi biraz heyecen biraz merak beklemekte zorlanıyorlar ama varsa vardır zaten kendini sıkıntıya sokma :)canım ben senin başına bela oldumbenim adetlerım genelde 30-35 gün arasında değişiyor. genelde de ya 22. gün ya da 23. gün yumurtam oluşuyor. yumurtlamadan sonra 15.gün idrar testi yaptım negatif çıktı. duyarlılığı 20 ve üzeriymiş testin. geç döllenme diye bişey varmış sence onun için de bu yeterli bi süremidir yoksa ilerleyen günlerde çıkma olasılığı varmıdır
Bende adetime 4 gun var deliricem meraktan. Hafif belirtilerim var ama 3 senedir hep belirtim oldu benim. Korkuyorum artik yine nefatif olacak diye ooy ooy(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?