Benim de 6 gün geçti ama bekleyeyim diyorum nasıl olsa olmayacak dedim bu ay ama oldu mu ne :))Benimde 4gun gecti 10den sonra bida test yapicam ama beklemek cok zor :))
Canim durum nedirSon 1 gunnn
Adet sancim cok fazla ama henuz gelmedii hafif kremsi akinti varr oldum saniyorummCanim durum nedir
Hayirlisi olur insAllhhhhAdet sancim cok fazla ama henuz gelmedii hafif kremsi akinti varr oldum saniyorumm
Amin canim insallahh hayirlisiyla olurr hepimizinn.Hayirlisi olur insAllhhhh
Amin canim insallahh hayirlisiyla olurr hepimizinn.
selam kızlar bugün adet günüm adet belirtisi de hamilelik belirtisi de yok, testim de negatif çıktı çok bariz tek çizgisizce şansım var mı hala
Allah razı olsun canım, bekliyorum bakalım, adet olacakmışım gibi hissediyorum bazen ama bazen de hiç belirti olmuyor. yarın sabah tekrar test yapmayı düşünüyorumAleykum selam canim... bence biraz erken biraz bekle derim... benim adetim gecikeli 8 gun oldu. 3.gunde test yaptirdim negatif cikti.. bazen bole olabiliyormus.. biraz daha gecsin bida yapicam... hayirlisi olsun insAllah cc
InsAllah hayirlsi olur canimAllah razı olsun canım, bekliyorum bakalım, adet olacakmışım gibi hissediyorum bazen ama bazen de hiç belirti olmuyor. yarın sabah tekrar test yapmayı düşünüyorum
Kan testimi yoksa normal test mi canim yaptiginnKizlar benimde 10 gun gecti 2 defa test yaptim negatif ama adet belirtisi adina da hic bir belirtim yok elim kolum bagli bekliyorum vee o bebeği istiyorummmmmm amin
İnşallah bebeğin seninledir. Durumlar nasıl polyanna cim. Seninle bat günümüz aynıydı.Bat pazartesi arkadaslar,yanlarina yazdigim sayi kac gun kala yapildigini gosteriyor,umarim test dogrudur
İnşallah bebeğin seninledir. Durumlar nasıl polyanna cim. Seninle bat günümüz aynıydı.
Kizlar benimde 10 gun gecti 2 defa test yaptim negatif ama adet belirtisi adina da hic bir belirtim yok elim kolum bagli bekliyorum vee o bebeği istiyorummmmmm amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?