Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
Bat pazartesi arkadaslar,yanlarina yazdigim sayi kac gun kala yapildigini gosteriyor,umarim test dogrudur

Eklentiler

• 20150530_172117.webp
    11 KB · Görüntüleme: 258
UOTE="Tugcekucuk, post: 41188375, member: 613985"]Benim de 6 gün geçti ama bekleyeyim diyorum nasıl olsa olmayacak dedim bu ay ama oldu mu ne :))[/QUOTE]
est

Test yaptin mi canimmm

selam kızlar bugün adet günüm adet belirtisi de hamilelik belirtisi de yok, testim de negatif çıktı çok bariz tek çizgi sizce şansım var mı hala

selam kızlar bugün adet günüm adet belirtisi de hamilelik belirtisi de yok, testim de negatif çıktı çok bariz tek çizgi sizce şansım var mı hala

Aleykum selam canim... bence biraz erken biraz bekle derim... benim adetim gecikeli 8 gun oldu. 3.gunde test yaptirdim negatif cikti.. bazen bole olabiliyormus.. biraz daha gecsin bida yapicam... hayirlisi olsun insAllah cc

Aleykum selam canim... bence biraz erken biraz bekle derim... benim adetim gecikeli 8 gun oldu. 3.gunde test yaptirdim negatif cikti.. bazen bole olabiliyormus.. biraz daha gecsin bida yapicam... hayirlisi olsun insAllah cc
Allah razı olsun canım, bekliyorum bakalım, adet olacakmışım gibi hissediyorum bazen ama bazen de hiç belirti olmuyor. yarın sabah tekrar test yapmayı düşünüyorum

Bende de biraz koyu akinti disinda bisi yok test yaptim o da negatiff bekliyorum olee

kızlar bizde ocaktan beri bebiş için uğraşıyoruz ilk denemede kesin hamileyim dedim mide bulantısı halsizlik uykusuzluk baş dönmesi hepsini yaşadım erken gebelik testi yaptım negatif kan testi yaptırdım hemde iki kere oda negatif çıktı ama o kadar ümitliyim ki adet oldum acaba üstünemi gördüm diye düşünüyordum hepsi psikolojik miş meğer bakalım bu ayda denedik bat 5 haziran yine dayanamayıp 2 gün önce gebelik testi yaptım negatif bu ay fazla belirtim yok sadece kasık ağrısı biraz bel ağrım var ateşim 36 bide göğüs uçlarımda belirginlik var bakalım bu ay bu hissettiklerim doğrumu

Kizlar benimde 10 gun gecti 2 defa test yaptim negatif ama adet belirtisi adina da hic bir belirtim yok elim kolum bagli bekliyorum vee o bebeği istiyorummmmmm amin

İnşallah bebeğin seninledir. Durumlar nasıl polyanna cim. Seninle bat günümüz aynıydı.

Ben bu sabah kan testi verdim ve 6.46 çıktı test sonucu, dr pozitif gebelik olarak düşünebiliriz ama 2 gün sonra tekrar kanda bakalım degere dedi canım İnşallah benimledir

Sen test yaptın mı

Kizlar benimde 10 gun gecti 2 defa test yaptim negatif ama adet belirtisi adina da hic bir belirtim yok elim kolum bagli bekliyorum vee o bebeği istiyorummmmmm amin

Canim idrar testi yapiyorsan biraz daha bekle ve kan testi yaptir...
Benim de adetimin uzerinden 3 gun falan gecince idrar yaptim cikmadi kan tahlilide yaptim cikmadi... Bugün 9 .gun sabah tahlil yaptim pekte umudum yoktu.. silik olarak ikinci cizgi cikti... emin olmak icin bi kacgun icinde kan testi yaptircam.. sade idrar testine takilip kalma... cikmazsadabi sure sonra bida yaptir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…