- 27 Mayıs 2015
- 228
- 169
- 53
Ayyy Rabbim ne büyük, ne mucize. Canım ben belirti yaşamadığım için adetimi bekliyorum. Zaten gece 12 ye doğru gelir benimkiler. Hayal kırıklığı da olsun istemiyorum. Karnim davul gibi şiş, adet öncesi ben yani. Kısmet diyelim. Ama nasıl sevindim. İnşallah iki gün sonra daha da mutlu olacaksın. Darısı bizlereBen bu sabah kan testi verdim ve 6.46 çıktı test sonucu, dr pozitif gebelik olarak düşünebiliriz ama 2 gün sonra tekrar kanda bakalım degere dedi canımİnşallah benimledir
Sen test yaptın mı
idrar testiydi yaptiklarim kadin dogum dr.a gittim kanda 0.100 cikti.dr. Adet söktürücü verdi.bugun 1 adet ictim sonra birden icmemeye karar vedim içime kurt düştü cuma gunu tekrar test kan testi yaptircam nette arastidigimda bu değer yükselmiş kimisinde inşallah benimde yukselir kizlarKan testimi yoksa normal test mi canim yaptiginn
Canim dun dr.a kan testi yaptirdim 0.100 cikti dr.um bugun adet söktürücüyu baslamami istedi sonuca gore.ama ben bu gun bir adet ictim ve biraktim nette sonuca baktigima gore deger yukselebiliyormus kimine gore cuma günü tekrar olcturcem adetim gelmezse ins.ta gelmez seninde benim deCanim idrar testi yapiyorsan biraz daha bekle ve kan testi yaptir...
Benim de adetimin uzerinden 3 gun falan gecince idrar yaptim cikmadi kan tahlilide yaptim cikmadi... Bugün 9 .gun sabah tahlil yaptim pekte umudum yoktu.. silik olarak ikinci cizgi cikti... emin olmak icin bi kacgun icinde kan testi yaptircam.. sade idrar testine takilip kalma... cikmazsadabi sure sonra bida yaptir..
Canim dun dr.a kan testi yaptirdim 0.100 cikti dr.um bugun adet söktürücüyu baslamami istedi sonuca gore.ama ben bu gun bir adet ictim ve biraktim nette sonuca baktigima gore deger yukselebiliyormus kimine gore cuma günü tekrar olcturcem adetim gelmezse ins.ta gelmez seninde benim deallah hayirlisini nasip eder insallah hepimize
Kiminin 17 20 gun falan gectikten sonra bile pozitif cikan varms.. oyle olunca bende beklemistimbiriz26guno1246847 .!.:Canim dun dr.a kan testi yaptirdim 0.100 cikti dr.um bugun adet söktürücüyu baslamami istedi sonuca gore.ama ben bu gun bir adet ictim ve biraktim nette sonuca baktigima gore deger yukselebiliyormus kimine gore cuma günü tekrar olcturcem adetim gelmezse ins.ta gelmez seninde benim deallah hayirlisini nasip eder insallah hepimize
Canimya bnimde 16 gun gecti adetim yarin doktora gtcem evde test yptim 2 kez negatif cikti umudumu kaybetmekte istemiyorum yorumunuzu okuyunca Allahim bir mucize lutfenKiminin 17 20 gun falan gectikten sonra bile pozitif cikan varms.. oyle olunca bende beklemistim
Canimya bnimde 16 gun gecti adetim yarin doktora gtcem evde test yptim 2 kez negatif cikti umudumu kaybetmekte istemiyorum yorumunuzu okuyunca Allahim bir mucize lutfen
Amin canim azsonra dr gitcem: ) oyle bir mucizede bana olsa sen suan hamismisinCanim hakkinda hayirlisi olsun.. Hersey Allahu Tealadan.. olur mu olur yani.. gec hamile kaldiysan hemen cikmaya bilir.. elde degil biliyorum ama cokta kafaya takmamak lazm. ayrica idrar testi hemen gostermiyormus..benim idrar kan hepsi negatif cikmisti sonra pozitiflesti.. insAllah seninde ole olur hayirlsiyla:)
Amin canim azsonra dr gitcem: ) oyle bir mucizede bana olsa sen suan hamismisin
Allah korusun canim bn bikere yasadim ya 9 dogur 1 dusur derler dogruymus o kadar sanciliydiki sedyeyi tirmaliyodum resmen agridanEwet canim ama deger biraz dusuk gibi geldi bana oyuzden bende yeniden doktora gozukucem hani dis gebelik falan olursa diye
Gecesi canım ben adetime 4 gün kala dijital olan bir erken gebelik testi ile ilk idrarla denemiştim. %99 doğru sonuç diyordu test negatif çıktı ama yanıldı :) insan gerçekten çok merak ediyor.Arkadaşlar Merhaba
biz eşimle adetime bi hafta kala korunmadık ve şimdi adetime 7 gün oldu gelmedi. Dün hassas gebelik testi yaptım ama negatif çıktı. Acaba yanılma payı olabilir mi yada çok yeni olduğu için hormonlar idrara mi geçiş yapmadı bilmiyorum ki insanın aklına hersey geliyor
Evet işte böyle olasılıklar insanın kafasını karıştırıyor. Cevabınız için teşekkürler. Bildiğimiz gebelik testinden alıcam en yakın zamanda...Gecesi canım ben adetime 4 gün kala dijital olan bir erken gebelik testi ile ilk idrarla denemiştim. %99 doğru sonuç diyordu test negatif çıktı ama yanıldı :) insan gerçekten çok merak ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?