Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
Ben bu sabah kan testi verdim ve 6.46 çıktı test sonucu, dr pozitif gebelik olarak düşünebiliriz ama 2 gün sonra tekrar kanda bakalım degere dedi canım İnşallah benimledir

Sen test yaptın mı
Ayyy Rabbim ne büyük, ne mucize. Canım ben belirti yaşamadığım için adetimi bekliyorum. Zaten gece 12 ye doğru gelir benimkiler. Hayal kırıklığı da olsun istemiyorum. Karnim davul gibi şiş, adet öncesi ben yani. Kısmet diyelim. Ama nasıl sevindim. İnşallah iki gün sonra daha da mutlu olacaksın. Darısı bizlere

günaydın kızlar d adet günüm dundu bir gün gecikti bu sabah ilk idrarla yaptım böyle oldu benmi yanlış görüyorum yoksa orda çok silik birşeyler mi var

Merhaba arkadaşlar, yazdıklarınızı sürekli takip ediyorum hepimizin hakkında hayırlısı olsun.. Benim de bi sorum olacak 4 aydır bebek istiyoruz. Bu ay tam yumurtlama günlerinde eşimle ilişkimiz oldu. Bat 14 haziran. Karnımın alt kısmına arada bir ağrı giriyor kasıklarımda gerilme gibi bir his oluyor. Tam yumurtalık bölgesinde bi hassasiyet var gibi hissediyorum. Bu belirtilerin psikolojik olup olmadığını nasıl anlarım?????? ((

Kan testimi yoksa normal test mi canim yaptiginn
idrar testiydi yaptiklarim kadin dogum dr.a gittim kanda 0.100 cikti.dr. Adet söktürücü verdi.bugun 1 adet ictim sonra birden icmemeye karar vedim içime kurt düştü cuma gunu tekrar test kan testi yaptircam nette arastidigimda bu değer yükselmiş kimisinde inşallah benimde yukselir kizlar

Canim dun dr.a kan testi yaptirdim 0.100 cikti dr.um bugun adet söktürücüyu baslamami istedi sonuca gore.ama ben bu gun bir adet ictim ve biraktim nette sonuca baktigima gore deger yukselebiliyormus kimine gore cuma günü tekrar olcturcem adetim gelmezse ins.ta gelmez seninde benim de allah hayirlisini nasip eder insallah hepimize

aminn canim .. hemen kullanma zaten adet sokturucuyu.. bnmde bi turlu tahlilde gozukmuodu. Negatif cikiyordu.
Ama simdi hamileyim Allahin cc izniyle:) oyuzden bekle derim.. Rabbim hayirlisini nasip etsin

Kiminin 17 20 gun falan gectikten sonra bile pozitif cikan varms.. oyle olunca bende beklemistim

Kiminin 17 20 gun falan gectikten sonra bile pozitif cikan varms.. oyle olunca bende beklemistim
Canimya bnimde 16 gun gecti adetim yarin doktora gtcem evde test yptim 2 kez negatif cikti umudumu kaybetmekte istemiyorum yorumunuzu okuyunca Allahim bir mucize lutfen

Canimya bnimde 16 gun gecti adetim yarin doktora gtcem evde test yptim 2 kez negatif cikti umudumu kaybetmekte istemiyorum yorumunuzu okuyunca Allahim bir mucize lutfen

Canim hakkinda hayirlisi olsun.. Hersey Allahu Tealadan.. olur mu olur yani.. gec hamile kaldiysan hemen cikmaya bilir.. elde degil biliyorum ama cokta kafaya takmamak lazm. ayrica idrar testi hemen gostermiyormus..benim idrar kan hepsi negatif cikmisti sonra pozitiflesti.. insAllah seninde ole olur hayirlsiyla:)

Amin canim azsonra dr gitcem: ) oyle bir mucizede bana olsa sen suan hamismisin

Arkadaşlar 27 nisanda adet oldum..7 mayısta çatlatma iğnesi oldum ve hala adet olmadım..adetim 9 gün geçti idrar testi yaptım negatif..bu şeklide olup hamile kalanlar oldumu?

Doktora gittm bugun hap vermiyeyim 10 gun daha bekleyelim adetin gelmezse gel tekrar dedi. Bnimde 0.100 cikti test hamis olunurmuki sonradan pozitif olanlar varmiki

slm kızlar benimde adetim 1 gün gecikti gelen giden yok hala,gecen ay serophene yumurtlama ilacı kullanmıştım adetim 4-5 gün önce geldi ne olduğunu şaşırmıştım bu ay da gecikmeli gelcek galiba bekleyelim bakalım... 1 yıldır korunmuyoruz ama maalesef hala hamile kalamadım,şimdiye kadar gecikmem 3.gün geldi en geç olanı adetimin 2 gün gecikmesinin ardıdan 3.gecikme sabahı yani,bu sabah test yaptım tabiki negatif çıktı sabırla bekliyorum belki bi mucize olur da benimde eşiminde yüzü güler diye...

Ewet canim ama deger biraz dusuk gibi geldi bana oyuzden bende yeniden doktora gozukucem hani dis gebelik falan olursa diye
Allah korusun canim bn bikere yasadim ya 9 dogur 1 dusur derler dogruymus o kadar sanciliydiki sedyeyi tirmaliyodum resmen agridan

Arkadaşlar Merhaba
biz eşimle adetime bi hafta kala korunmadık ve şimdi adetime 7 gün oldu gelmedi. Dün hassas gebelik testi yaptım ama negatif çıktı. Acaba yanılma payı olabilir mi yada çok yeni olduğu için hormonlar idrara mi geçiş yapmadı bilmiyorum ki insanın aklına hersey geliyor

Gecesi canım ben adetime 4 gün kala dijital olan bir erken gebelik testi ile ilk idrarla denemiştim. %99 doğru sonuç diyordu test negatif çıktı ama yanıldı :) insan gerçekten çok merak ediyor.

Gecesi canım ben adetime 4 gün kala dijital olan bir erken gebelik testi ile ilk idrarla denemiştim. %99 doğru sonuç diyordu test negatif çıktı ama yanıldı :) insan gerçekten çok merak ediyor.
Evet işte böyle olasılıklar insanın kafasını karıştırıyor. Cevabınız için teşekkürler. Bildiğimiz gebelik testinden alıcam en yakın zamanda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…