Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
Evet işte böyle olasılıklar insanın kafasını karıştırıyor. Cevabınız için teşekkürler. Bildiğimiz gebelik testinden alıcam en yakın zamanda...
Rica ederim. Deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Her insan her vücut farklı. Aslında güzel olan adet gecikince test yapmak. Hayırlısı olsun diyelim

Evet işte böyle olasılıklar insanın kafasını karıştırıyor. Cevabınız için teşekkürler. Bildiğimiz gebelik testinden alıcam en yakın zamanda...
Rica ederim. Deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Her insan her vücut farklı. Aslında güzel olan adet gecikince test yapmak. Hayırlısı olsun

Kizlar pkolularin yemesi ve yememesi gereken yiyecek icecek falan varmi neler bilen varsa paylasalim bn soyluyeyim incir hormonu yukseltiyo diye duymustum

Merhaba arkadaşlar ikinci bebek düşünmeye başladım bu ay korunmayı bıraktım son sdetim 30 nisan halen adet olmadım normaldede hep gecikirim ztn bugun test yaptım ve negatif ( ama niyeyse kendimi hamile gibi hissedyrm halsizlik var akintim var yogun goguslerim agrıyo hafig bulantımda oluyo ne dersiniz testte cıkmama ihtimali var mı 3 4gundur adet oldum heralde diye lavaboya gdyrm olmuyo

Merhaba arkadaslar esimle korunmali bi ilsiki yasadik ama bi prezervatifi 2 defa kullandigimiz icin sperm bulasma olasiligindan biraz huzursuzum bu yuzden adetimi bekledim Neyseki tam gunumde adet oldum ve oldugumda hic suphe duymadim gebelik hakkinda ama o sure icinde aklima takildi hep acaba gebelik olabilit mi diye ve ara ara bulantilarim sanki midem de fokurdamalar oluyo gibiydi. haziran 4 ve 6 gunlerinde oncomed gebelik testini alip yaptim iliskiden 36 gun gecti esim simdi sehir disinda oldugu icin bir baska cinsel iliskim olmadi ve testlerin ikiside *C* yani negatif cikti. Asli da hamileligi istemiyorum ama karnimda olusan aralikli bulantilar fokurdamalar beni suphelendiriyo acaba gebe olma ihtimalim var midir lutfen yardim edin ayrica testi yaparken idrari cok temiz bi kaba koymadan damlattim bu testin dogruluk payini degistirir mi idrara etki edip testte hata gosterir mi acaba

günaydın herkeseeee :) hamiş olanlara şimdiden hayırlı doğumlar diliyorum. benim gibi bekleyenlere de sabır arkadaşlar predictor early var ya o teste hiç güvenmeyin o hayalet çizgi herkeste çıkıyor

Son durumunuz nedir merak ettim de

Meraba bn 5 aylık evliyim bugün test yaptım 2 tane birinde cikmadi 2 .sinde silüet gibi bi var bi yok gibi bana cevap yazabilirmisiniz çok acemiyim

Meraba bn 5 aylık evliyim bugün test yaptım 2 tane birinde cikmadi 2 .sinde silüet gibi bi var bi yok gibi bana cevap yazabilirmisiniz çok acemiyim
canım iki gün sonra tekrar test yap. özellikle sabah ilk idrarınla yaparsan daha doğru sonuç alırsın. inşallah bebek varsa erken test yaptıgın için net çıkmamış olabilir..

Ben beklenen adet tarihinde negatif sonuç aldım..Hiç umut yokken 5 gün geçince tekrar yaptım silik çıktı..6.gün kan testinde pozitifti
Allahım kucağına almayı nasip etsin inşallah inşallah da sağlığıyla gelsin minigin rabbimiz tüm isteyenlere nasip etsin inşallah:):)

Ccanım senin kaç gün geçtikten sonra belli oldu ? Benim bugün 11. Gün geçti dün bi adet sancısı gibi oldu bugün iyiyim bekliyorum ama daha ne kadar beklesem acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…