- 27 Mayıs 2015
- 228
- 169
- 53
Rica ederim. Deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Her insan her vücut farklı. Aslında güzel olan adet gecikince test yapmak. Hayırlısı olsun diyelimEvet işte böyle olasılıklar insanın kafasını karıştırıyor. Cevabınız için teşekkürler. Bildiğimiz gebelik testinden alıcam en yakın zamanda...
Rica ederim. Deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Her insan her vücut farklı. Aslında güzel olan adet gecikince test yapmak. Hayırlısı olsunEvet işte böyle olasılıklar insanın kafasını karıştırıyor. Cevabınız için teşekkürler. Bildiğimiz gebelik testinden alıcam en yakın zamanda...
Bence birazdaha bekle test icin canimadet günüm 2 gün geçti ama negatif normalmi acaba??
Merhaba arkadaşlar, yazdıklarınızı sürekli takip ediyorum hepimizin hakkında hayırlısı olsun.. Benim de bi sorum olacak 4 aydır bebek istiyoruz. Bu ay tam yumurtlama günlerinde eşimle ilişkimiz oldu. Bat 14 haziran. Karnımın alt kısmına arada bir ağrı giriyor kasıklarımda gerilme gibi bir his oluyor. Tam yumurtalık bölgesinde bi hassasiyet var gibi hissediyorum. Bu belirtilerin psikolojik olup olmadığını nasıl anlarım??????((
dün adet günümdü olmadım.. bugün olacakmışım gibi hissediyorum kesin oldum diyorum wc.gittiğimde bakıyorum yokSon durumunuz nedir merak ettim de
canım iki gün sonra tekrar test yap. özellikle sabah ilk idrarınla yaparsan daha doğru sonuç alırsın. inşallah bebek varsa erken test yaptıgın için net çıkmamış olabilir..Meraba bn 5 aylık evliyim bugün test yaptım 2 tane birinde cikmadi 2 .sinde silüet gibi bi var bi yok gibi bana cevap yazabilirmisiniz çok acemiyim
Çok teşekkür ederim artk cildiracaktim şu çift çizgi yuzundencanım iki gün sonra tekrar test yap. özellikle sabah ilk idrarınla yaparsan daha doğru sonuç alırsın. inşallah bebek varsa erken test yaptıgın için net çıkmamış olabilir..
Allahım kucağına almayı nasip etsin inşallah inşallah da sağlığıyla gelsin minigin rabbimiz tüm isteyenlere nasip etsin inşallah:):)Ben beklenen adet tarihinde negatif sonuç aldım..Hiç umut yokken 5 gün geçince tekrar yaptım silik çıktı..6.gün kan testinde pozitifti
Allahım kucağına almayı nasip etsin inşallah inşallah da sağlığıyla gelsin minigin rabbimiz tüm isteyenlere nasip etsin inşallah:):)
Ccanım senin kaç gün geçtikten sonra belli oldu ? Benim bugün 11. Gün geçti dün bi adet sancısı gibi oldu bugün iyiyim bekliyorum ama daha ne kadar beklesem acaba ?Canim hakkinda hayirlisi olsun.. Hersey Allahu Tealadan.. olur mu olur yani.. gec hamile kaldiysan hemen cikmaya bilir.. elde degil biliyorum ama cokta kafaya takmamak lazm. ayrica idrar testi hemen gostermiyormus..benim idrar kan hepsi negatif cikmisti sonra pozitiflesti.. insAllah seninde ole olur hayirlsiyla:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?