canlarım ben adetime 2 gün kala öğrendim ama çok silik çıktı .sonra hemen aç karnına kan testi yaptırdım o zaman da 201 çıkmıştı.
ben adetime 6 ve 2 gün kala yaptım negatif çıktı adetimi beklerken bir türlü olmadım 4 gün sonra öylesine yaptım veeeeeeeeeee hamileyim şubat 2010da bebiş geliyo
slm arkadaşlar adet günüm önümüzdeki c. tesi ama ben 15 inde eczaneden test alıp yatım pozitif çıktı inanamadım bi daha yaptım o da pozitif çıktı akşam dr a gittim günün geçmemiş ultrasonda görünmeyebilr dedi baktı belli belirsiz bi şiler var dedi kan tahlili istedi 101.4 çıktı yani gebeyim cuma günü tekrar geldi kah tahlili yapalım bi daha bakalım gelişiyo mu dedi ben dayanamadım 36 saat sonra bi daha tahlil yaptırdım 137,3 çıktı ii mi kötü mü anlayamadım yarın tekrar tahlil yaptırıp gidicem dr a beni aydınlatın nolur ölüyorum meraktann
ya ben adetime 8 gün var ama belirtilerin çoğunu yaşıyorum idrar testi negatif çıktı sizce kabulleneyim mi yoksa kan testi falan mı yaptırayımmm lütfen yardım
canım inşallah hamilesindir ama bence eğer adetine 8 gün varsa sağlıklı olmaz test sonucun bence 3-4 gün daha bekle ve ondan sonra kan testi yaptır daha net sonuç alırsın zaman geçmez biliyorum ama dayan canım benim de 10 gün var bekliyorum azimle
belirtiler var gibi ama psikolojik de olabilir artık üzülmemek adına kendimi kaptırmıyorum oluruna bıraktım artık dayuan canım bebişlerimiz bizi bulacaklar
inşş bir an önce gelir artk bebişlerimiz....ben artık çok istiyorumm siz ne zmandır bekliosunuz kan testi yaptırayım die düşünodum yarın falan yaptrmayayım mı acaba
canım bana sorarsan 3-4 gün daha bekle derim çünkü eğer bebişin senleyse biraz daha beklersen sonuç içine siner ama yok eğer bebişin bu ay da ben sizi kendime iyice özletecem az daha dayanın diyorsa üzülme canım elbet bizi bulacaklar ben hiç üzülmeyecem bu ay eğer olmazsa çünkü demekki zamanı değilmiş dicem sen de öyle de canım
bize gelince biz 1 yıldır istiyoruz yaklaşık ama benim hormonlardan kaynaklı sorunlar vardı bakalım eğer bu ay rabbim kısmet ederse bakacaz artık yok etmez se ne yapalım önümüzdeki maçlara bakacaz delikafadulden
adetime 11 gun var daha test falan yapmadim ama çok düşünmüyorum artık
her şey olucağına varır her şey Allahın elinde.En dogru sonuç adetrden 10 gün sonra belli olrmuş.Bakalım.
Size de bunu tavsiye ederimzemuszemus
hmm...ya beni umutlandıran çok şey oldu o yüzden kendimi çok değişik hissediyorum çevremdeki herkes bana hamilemisin diye soruyor ben yaşadıklarımı anlatmadan annem çok güzel bir rüya görmüş herkes bebk diye yorumladı bunlar beni çok umutlandırdı yanı bu ay olcakmış gibi gelioo öyle hissediyorum inş hamileyimdir bu arada ben ağustosta evlendim ayy duaa edermisinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?