Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
bende dün fortel dıye bır marka erken gebelık testı yazıyordu uzerınde 18.00 tl ye aldım ondan yaptım ama cıkmadı . cok uzuldum
Bnm önceki geblgmde cok sonra cıkmştı gec döllnme olmş eşimde bana kızyr test alyrm die hem daha erkn diyor hm belki yine gec döllnme olblr canını skyosn diyor adlnda haklı sma insan meraktanda çatlıyor ama karr verdm adetm gecıkene kadr ki gecikrse tabi o zmn yapcm.üzlmmek elde deglki Rabbim en kısa zamnda bizlre de nasip eder insallh hayrlı sağlıklı bebişler((;

amın ınsallah saolasın canım , Allah ısteyen herkese nasıp etsın .
sen adet olmadan kac gun oncesınde yapmıstın .

Bnm biraz karsık cnm adetm nerdyse nir bucuk ay gevikti ama ne idrrda ne kanda cıktı dr digttm kist mi var die o dagayet iyi durmda yumrtalıklrn dedi snra duphaston die bi ilç verdi adet söktrcymş 10 günlük bi ilçti btmesne bir gün kala elmde bi tane test kalmştı onu yaptm poztf cıktı ama dr ilçtan dolyı poztf çıkmş olblr dedi kanda baktrn dedi 3 sonra baktrdm umudm yoktu hem tüp bbk denyrdk normale hiç ihtmal vermıyodk ama varmş meger(; fakt 2 sonra kaybttm );

Çok uzuldum canım başın saolsun .Üzülme bıkere olmusya bırdaha olur ınsallah saglıkla kucagına alırsın bu sefer .
Bende de hemorojik kist vardı , bende durphaston kullanıyorum 4 aydır ,ve kıstım gecen ay bıtmıstı .Bu ay kıstsız ilk denememızde aslında onun ıcın cok umudum vardı taki düne kadar , 10 gün kullandım durphaston ,dün bıttı ılacım .Bugun 29.günümdeyım ve dün yaptım testı aceba erken mı yaptım dıye dusunmuyor degılım , hala umudum var

Saol cnmm.kırmızılr gelne kadr umudu bitmiyorki insanın skma canını hayırlsyla olur inşallh cnm belrtlern var mı peki

Saol cnmm.kırmızılr gelne kadr umudu bitmiyorki insanın skma canını hayırlsyla olur inşallh cnm belrtlern var mı peki

hıcbır belırtım yok aslında , sadece ara ara bulantım oluyor .
işin enteresan tarafı adet olma belırtım de yok .

Bzm agustosta 2 yıl olcak ewlilğimze yaklşk 6 aydr istyrz işte yanlş tahliller soncu 3 ay kaybettik yani yaklşk 3 aydr denyrz siz kaç yıllk ewlsnz

4 yıllık evlıyım 6 aydır cocuk ıstıyoruz .
benımde tum testlerım yapıldı , tum sonuclarım normal cok sukur sadece hemorjık kıstım cıktı , oda duphaston ıle gecen ay bıttı . test sırası eşime gecıyor , onda sorun var mı dıye bakılacak .

sende nasıl 3 ay nasıl yanlıs denemıssınız canım .

Cnm bzde coçuk dsunmeye baslynca dr gttk esimden de test istedi sperm testi harektlılık 0 cıktı normale % 40 % 50 olmsı gerkyomş hemn tüp bbk denyın dedlr imknsız szn norml yoldn çocgnz olmz dedilr bi kaç dr gttk hepsi aynı şeyi söldi snra dendk tutmadı nerdyse 3 ay sürdü bu süreç snra bn kendlgnde gebe kalnca esimn testlri tekrr yapldı her sey norml çıktı

Çok iyi bir yerde yaptrn canm esinn testlernı ve mutlaka tekrr yaptrn eger olmsz bi şey çıkarsa tani insalllhh cıkmz

önerebılecegın doktor var mı bu arada , nereden onu sormayı unuttum :) kac yasındasın

evet canım ben ıstanbuldayım :)
benım nıye aklıma gelmedıyse profılıne bakmak .
ben 26 yasındayım .
bızden baska katılım yok sanırım buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…