canım daha çok yeni evliliğin olmasa da üzülme canım ama benden sana bir tavsiye sakın yanlış anlama ama üzülmeni yada hayal kırıklığına uğramanı istemem hiç düşünme canım ben geçen ay tıpkı senin gibiydim hatta düşün idrar test6i yaptırdım ikinci çizgi silik çıktı sonra hastanede kan testi yaptırdım NEGATİF onun için hiç bbişey yokmuş gibi sanki adetine daha 1 ay varmış gibi düşün ve kendini motive et canım ama gene de dediğim gibi umarım hamilesindir de kutlarız canım
slm sevil_83 benimde adetime 11 gün var,29haziranda adet olmam lasim tabi hamile degilsem ama agrilarim var kasiklarimda özellikle sol tatarfimda sende durumlar nasil varmi belirti
evet aşırı uyku, bel ağrısı, karnımda midemde şişlik,sık idrara çıkma gibi belirtiler var
bakalım nolcak inşallah hepimiz için her şeyin en güzeli olur
benimde adet günüme 4 gün kala idrar testinde çıkmıştı çift çizgi.kan testindede adet günümde öğrenmiştim.Allahım inşallah bütün isteyen herkese nasip etsin.
yaa arkadaşlar benim adetim 3 gün gecikti ama ben hala yapamadım testi en az 5 gün geçmesi lazımmış korkuyorum çıkmaz diye aam meraktan çatlıcam içim çok acayip inş hava değişim falan değildir çok merak ediyorum allahım inş nasip eder
ben bu ay bekledim baya test yapmadım :) bugün yaptım bir hafta geçmişti :)) çok belirgin 2 çizgi çıktı..çok mutluyum..Allah herkese versin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?