Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360

inş...bekleyen isteyen herkes hamiledir...bugün kan testi yaptırmayı düşünüyorum çünkü gün geçtikçe umudum artacak kan testi yaptıraryımda eğer yoksa öğrenmiş olucaz böylece kabullenmek zorunda olduğumu anlayacağımm.....

benim de adetime 7 gün var ve ilk defa bu ay korunmuyorum bir senelik evliyim daha önce kondom son iki ayda yasmin kullandım şimdi istiyorum ama yasmin kullanınca iki ay olmazmış diyor lar 7 gün sonra bakacağız artık çok merak ediyorum nasıl dayanacam bilmiyorum

az önce son tahlil sonuçlarımı öğrendim 137,3 den 853,5 e yükselmiş galiba sorun yok :)
iş çıkışı doktora gidecem çok heycanlıyım
Rabbim isteyen herkeze tez zamanda nasib etsin inşaallah

slm sevil_83 benimde adetime 11 gün var,29haziranda adet olmam lasim tabi hamile degilsem ama agrilarim var kasiklarimda özellikle sol tatarfimda sende durumlar nasil varmi belirti

evet aşırı uyku, bel ağrısı, karnımda midemde şişlik,sık idrara çıkma gibi belirtiler var
bakalım nolcak inşallah hepimiz için her şeyin en güzeli olur

evet aşırı uyku, bel ağrısı, karnımda midemde şişlik,sık idrara çıkma gibi belirtiler var
bakalım nolcak inşallah hepimiz için her şeyin en güzeli olur

ewet insallah hamisizdir,benimde ayni belirtiler var sayilir bel agrim bugün basladi,ondan önce kasiklrimda sanki oyuluyormus gibi hislerim ,gögüslerimde gerilme,arada basim agriyor hayirlisi olsun 9gün sonra belli olur tam kesin olarak ama beklemsi cok zorkaydirigubbakcemile5

benimde adet günüme 4 gün kala idrar testinde çıkmıştı çift çizgi.kan testindede adet günümde öğrenmiştim.Allahım inşallah bütün isteyen herkese nasip etsin.

ay ne kadar zor bi'şey beklemek...Allah hepimizin yardımcısı olsun arkadaşlar.
biz de 3 aydır deniyoruz bu aykinin tutup tutmadığını bilmiyorum daha 8-9 gün var ama meraktan çatlıycam!

çiçekcik ve sincap alın deneyin be belki 2.çizgi çıkar oncomed erken gebelik testi 3 tl di geçen sene.adete 10 gün kala bile belli edebiliyormuş

yaa arkadaşlar benim adetim 3 gün gecikti ama ben hala yapamadım testi en az 5 gün geçmesi lazımmış korkuyorum çıkmaz diye aam meraktan çatlıcam içim çok acayip inş hava değişim falan değildir çok merak ediyorum allahım inş nasip eder

Kızlar adet gorucegınız gunden 1 gun yad 2 gun gecınce gercek sonucu alıyorsunuz ben adetime 5 gun varken sabırsızca denedım once sılık cıktı sonrakı gunlerde daha net cızgı cıkmıştı...allah isteyene nasıp etsın şimdi oglum 4aylık cok guzel bır duygu allah ısteyene nasıp etsın bu duyguyu

canım benim adetim 2 gün geçmişti idrar testi yaptım 2. çizgi çok azda olsa vardı ama insan inanamıyor ben herhalde test bozuk diye düşünmüştüm 3.4.5. günlerdede yaptım hep silikti sonra kan testi yaptırdım çok şükür şimdi 7 haftalık rabbim dileyen herkese bebişlerini en kısa zamnda göndersin ve korusun :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: bebişleri olanlarıda rabbim korusun:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ben bu ay bekledim baya test yapmadım :) bugün yaptım bir hafta geçmişti :)) çok belirgin 2 çizgi çıktı..çok mutluyum..Allah herkese versin..

canım tebrik ederim umarım sağlıklı ve kolay bir gebelik geçirirsin bebişinde senin gibi sağlıklı sıhhatli olur canım

kızlar bişey soracam şimdi ben dün sabah evde ilk idrarımla test yaptım sonra iş yerinden aradılar 3yada 5 dk bekledim bişey yoktu sonra testi masanın üstüne koydum çıktım akşam eve geldiğimde 2.çizgi silik çıkmıştı test 30dk sonra geçersiz ya şimdi test alsam acaba çıkar mı yoksa bekleyeyim mi bugün hasta olmam lazımdı oysa ki

kızlar benim kırmızılar yarın gelcek tabi aksilik olmazsaa 4 gündür test yapıp duruyorum yok valla tık yok az önce yine yaptım artık dikkatli bakmaktan mı gözlerim baka baka algılayamadığından mı bişey var ama görseniz yok dersinizzzz yaa gözlerim bozulduuuu muhtemelen silikte olsa yakalıycam diyee allah hepimize sabır versinnn

ßen adet olmam qereken qün dayanamayıp test yapmıştım ve çok uçuk bi renkde de olsa ikinci çizqi qörünmüştü ve hamile olduğumu anlamıştım :CüvCüv::1hug:

bende artık yarında yaparım kırmızı kart görmezsemm inşallah da görürüm kızlar cümlemize hayırlısını ver yarabbimmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…