Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
arkadaşlar bugün adet günüm ve sabah erkenden idrar testi yaptım.negatif çıktı...dün bembeyaz bi akıntım oldu.2-3 gün öncesinde göğüslerim çok ağrıyodu şimdi pek bişe kalmadı.daha önce hiç dikkat etmemiştim adet öncesi böyle akıntı olur mu?sizdede oluyor mu?

eğer regl olmassan testini tekrarla derim.. birçok kişi aynı şeyi yaşıyor..

bu ay digital ovulasyon testi kulandım umudum daha çok ama çok zor beklemek

bende 3 yıldır evliyim 2 buçuk yıl doğum kontrol hapı kullandım ancak geçen ay normal periyodlarıa döndüm

bende öyleyim.çok ümitlendim.teste defalarca bakıyorum.sanki çizgi var gibi geliyo hayal görüyorum:)birde şu iki ay içinde olsun istedim haziran temmuz.doğum izni falan ikinci dönemi kapatırım diye:)2. ay tutar inşallah.

ama 6. ay olunca beklemeyi öğreniyosun :) inşallah senin okadar sürmez..

bende şubat gibi kalmak istiyodum seneye çalışmam sonra yeni dönemde tekrar başlarım ama kısmet allah ne zaman nasip ederse ...

yardımın için tşk edrim.kahvaltı yapıcam.test sonucunu görünce mide bulantımda geçti birden nasıl olduysa :)inşallah seninki tutmuştur.

testi yaptıktan 2 saat falan geçti bi baktım silik bi çizgi var.bu defa çok umutlandım.bugün adet günüm dünde yapmıştım yoktu bişey.bi test daha alcam bakalım sonuç noolcak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…