Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
Tabi ben her ay aynı psikolojiye kaptırdığım için biraz beklemiştim tekrar üzülmemek için

merhaba kızlarr bende bugün regli olmalydım ama olmadım belki stresten gecikti akıntım çok test yaptım yok birşey oof yanii ooff

kıslar selam bende yeni gördüm bu topiği her adet döneminde test alıp bakmaktan bıktım walla dün adet günümdü hala olmadım ama 3 gün öncesndn başladım testlere en son dün aşam şu hassas testlerden aldım sonuç negatif bugun de alıp bakmak istiyorum şüphelerim var kendimden karın ağrısı var göğüslerim şiş ama ağrımıyo bide 3 gün önce gece sabah kadar benden akıntı seller gibi anlamadım walla hala var sarı akıntılarım var ama çok deil bilemiyorum ama sanırım deilim

arkadaslar benım bugun 6.gunum gectı. ama ıdrardan baktık yok, kandanda baktırdık negatıf cıktı. sızce normal mi? dha beklemelı mıyım?

kızlarr benim adet günüm 2 gün gecikti.
gününde olacakmışım gibi karın agrısı çektim ama tık yok.
şu an karın agrım çok hafif ara sıra geliyor. gögüslerim şiş ama agrı yok.
bu sabah test yaptım. tek çizgi çıktı
sizce hamile olabir miyim?
ya da hamileysem 2. çizgi ne zaman netleşebilirmafoldumbenmafoldumben

Canım sen kan testi yaptırdınmı?Regl ve hamilelik belirtileri birbirine çok benzer.Hem herkesin idrarda çıkmıyor gebeliği kimisinin sadece kanda çıkıyor bildiğim kadarıyla.ınş. hamilesindir...

beklediğim adete 4 gün kala öğrendim 2.çizgi silikti
3 gün kala ise çizgi koyulaştı
ve 2 gün kala hcg baktırdım 1166 idi

Canım sen kan testi yaptırdınmı?Regl ve hamilelik belirtileri birbirine çok benzer.Hem herkesin idrarda çıkmıyor gebeliği kimisinin sadece kanda çıkıyor bildiğim kadarıyla.İnş. hamilesindir...

inşallah canım.
kan testi yaptırmadım. damarımı zor buluyorlar meşakkatli oluyor diye bekliyim bu arada da eczaneden alıp idrar testi yaptırıyım dedim.
ama sonuç tek çizgi görünce moralim bozuldu

evet en kesini kan tahlili idrarda hatalı çıkabilir ama kanda doğru çıkar inşallah hamilesindir canım haber ver olur mu

meraba kızlarrr.Bende uzakta olan eşimle muhtemelen adet olmam gereken tarihte birlikte olmaya başladık ve üzerinden 11 gün geçmesine rağmen hala adet olmadım.9.gün test yaptım negatifti.bugünde yapsam mı kararsızım.Bana göre hamile olma ihtimali çok düşük ama idrar testinde en erken ne zamn çıkar.Muhtemelen benimkisi stresss.

ben yeni öğrendim adetime 5 gün kala idrar testinde 08.07.2009 silik ikinci çizgi çıktı şaşırdım sabah kan testi yaptırdım 245.16 çıktı değer ordaki bayan pozitif dedi ama doktoruma henüz göstermedim şu anda da adetime 2 gün kaldı sevineyim mi sevinmeyim mi ne yapacağımı şaşırdım doktor tamamdır hamilesin diyene kadar havalara uçamıyacağım sanırım adetimin geçmesini bekliyorum şu anda

benım adetıme 10 gun var.ama sabahları mıdem bulanıyor ve cok uyku bastırıyor hamıle olabılırmıyım acaba belli olurmu şimdıden?

son adet tarihim 15 haziran arkadaşlar bir hafta daha bekle dedi ama dayanamıyorum acaba eczaneden test alsam kesin sonuç çıkarmı ???

ah canım benimde son adet tarihim aynı ben dün yaptım testi çıktı valla kanda pozitif ama emin olmak için doktora gitcem yarın normalde pazar olmam gerekiyordu 28 günlük süreç benimki çünkü

ah canım benimde son adet tarihim aynı ben dün yaptım testi çıktı valla kanda pozitif ama emin olmak için doktora gitcem yarın normalde pazar olmam gerekiyordu 28 günlük süreç benimki çünkü

ayy ne güzell darısı bizlerin başına sennki kesinleşmiş nerdeyse Allah sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin inşallah:ecrin_bebek: acaba yarın sabah gitsemmi doktora kasıklarımda ağrı var pc başında uzun süre oturamıyorum aşılama yapılalı bi hafta oldu ama sabredemiyorum elimde değil çok duygusallaştım zaman geçmio yaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…