Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
istersen doktoruna danış canım inşallah hamilesindir duam içinde sağol ayrıca doktorun onuylarsa kan tahlili yaptır senin zamanında yaklaşmış erken yaptırma derim çünkü adetini bekle dememin sebebi şu anda kanında beta hcg hormonu salgılarsa sonuç pozitif çıkıyor 5 ve üzeri çıkar yani eğer gebelikoluşmuşsa fakat erkenden sevinmeyin diyor doktorlar %50 gebelik oluşuyor çünkü adet geçikmesini bekleyin demeleriin sebebi bu adet olmadan önce kanda görünüyor ama %50 oranla bu kanda dışarı atılıyor üzülmeni istemem onun için kesin sonuç belke canım ben onun için tereddütteyim canım az kalmış çok ağır hareket et olası bir gebelik için yinede dikkat et kendine inşallah inşallah hamilesindir bebişin sağlıkla gelişir inşallah canım

merhaba bayanlar benim size sorum şu adetin 4.gününde ilişkiye girince sizce hamile kalınırmıdaha doğrusu bu şekilde hamile kalan varmı.cevabınızı bekliyorum:ecrin_bebek:

son adet tarihim 15 haziran arkadaşlar bir hafta daha bekle dedi ama dayanamıyorum acaba eczaneden test alsam kesin sonuç çıkarmı ???

arkadşım ben adetim 2 gün geçince yani dün yaptım negatif çıktı. Bence boşuna hayal kırıklığına uğrama. Sonuçta çok da güvenilir değil o testler. En iyisi gününün geçmesini beklemek bence. Yine de sen bilirsin.

slm canım ben 5 gün kala öğrendim adetime 2.çizgi biraz silik çıkmıştı ertesi gün yaptığımda daha koyulaşmıştı

bende reglime 5 gün varken öğrendim ama çokk çokkk silikti.bu arada hamileliğimi öğreneli 4 gün oldu

ben adet tarihden 10 gün sonra öğrenmiştim.bide yarım saat sonra gidip kan testi yaptırmıştım.hem inanamamış hemde doktoruma giderken test değerleri götürüyüm diye.allah isteyen herkeze versin inşallah.

Merhabalar.Bugün adetim gecikeli 4. gün bitti ve pek aksamaz normalde.Belki kızacaksınız çünkü bu konudaki yorumları okuduğumda,herkesin hamile kalmak istediğini gördüm.Oysa ben istemiyor ve çok korkuyorum. :çok üzgünüm: Yaşım 45 olacak şubatta ve bir oğlum var 18 yaşında.Ayrıca bir sürü ilaç kullanıyorum.Aldırmaktan da hem fiziksel hem manevi olarak çok korkuyorum.Bugün test yaptım ve negatifti ama inanamıyorum.Bir arkadaşım,en az 8-9 gün geçmedikçe güvenilir bir sonuç çıkmayacağını söyledi.Bu adetin 4-5 gün öncesinden çift çizgi çıkan testlerin markasını yazabilir misiniz?Acaba kalite kalite değişiyor mu?Benim aldığım test 3.5 TL.Daha pahalısı daha mı güvenilir olur? :uhm:

Canım ben adetime 7gun varken öğrendim

ben zaten 2 ayda bir adet olan bir insanım.en son 27 nisan da oldum.mayıs geçti haziran 18 inde doktora gittim bana yine olmam için ilaç verdi ben bıktım hep ilaçla mı adet olucam dedim ve ilaçları almadım.İlaç verdiği gün kanda gebelik bakıldı çıkmadı.sonra 13 temmuz aşırı mide bulantısı halsizlik sebebiyle test aldım.çok net olmamakla birlikte pozitif çıktı.Aynı gün bir test daha yaptım o daha net çıktı pozitifti.Kanda baktırmayı düşündüm .ama sonra ultrason daha mantıklı geldi .üç gün bekledim çalıştığım için.haftasonu gittiğimde 18 temmuzda 6 hafta 3 günlük dedi doktor.Sağlıklı dedi folik asit dışında birşey vermedi daha ilk hamileliğim.Ben hala inanamıyorum o kadar seyrek adet oluğumdan Allahın bir lütfu Allah tamamına erdirir inşallah.Ama hiç benim kadar geçiken olduğu halde kalan olmamıştır.Acaba olmama bir hafta kala mı ilişki esnasında oldu.:kedi:

bende 3 gün gecikince yaptım testi pozitif çıktı. Allahım hayılrı sağlık bi evlat versin inşallah

adetime 5 gün varken öğrendim 2.çizgi çok silikti..Günümü 1 gün geçince tekrar yaptım biraz daha belirginleşmişti.Daha sonrada Emin olmak 4 gün sonra kan testi yaptırdım..ve çıkan değerlere göre 2,5 haftalık hamilesin dediler.Normal şartlarda 4,5 haftalık olmam gerekirdi...Bu beni çok üzmüştü...Eğer böyle bi sorun olursa benim gibi kafanıza takmayın derim.İlerleyen zamanlarda bu durum dengeleniyor..Şimdi gününden de 1 önde gidiyor....

ben 5. gün yaptım testi pozitif çıktı ama daha öncede yapsam çıkardı heralde çünkü belirtiler vardı

sağlıklı sıhhatli gelir inşallah bebeğin

kan değerin kaçtı???

8. Gün tekrar test yaptım,gene negatif çıktı.Şu an 9. günüm bitti.Ne adet var ne bebek çıkıyor :uhm: 11. gün tekrar test yapacağım ama şu testler kalite kalite mi?Eğer gebelik vasra,en geç ne zaman gözükür testle?Ve bu,gebelik değilse nedir?(Menapoza girmeme daha çook uzun zaman olduğunu ve rahmin çok sağlıklı olduğunu söylemişti doktorum )

ya bişey sormak istiyorum testi adetliykenmi yapmak gerekiyo ya anlamadım ben bişey bundan bana açıklarmısınız?

kızlar en sağlam adetiniz bi geçsin ondan sonra yapın ben adetime 1 gün kala yaptığımda bile negatifti bi adet gününüz geçsin ister 1 gün sonra isten 10 gün sonra yapın..

Merhaba Arkadaşlar,
Uzun süredir bu siteyi takip ediyorum.Ve beğeniyorum.Sonunda bugün üye oldum:)
Arkadaşlar bir konuda sizden fikir almak istiyorum.
Bebek istiyoruz, korunmayı bıraktık. En son 18 haziran da olmuştum. Ve hala regl olmadım. 18 ine göre hesaplarsam 13 gün geçti. Ama dün akşam idrar testi yaptım ve negatif çıktı.Yani anlamadım bu işi hamile değilsem neden regl olmuyorum hamileysem de neden bu kadar süre geçmesine karşın test negatif?..Bu akşam kan testi yaptırmayı düşünüyorum ama olumsuz çıkarsa çok moralim bozulacak.
Kasıklarımda gaz gibi bir şişlik, hafif bulantı, sürekli uyku hali ve sık idrara çıkma var. Ama son bi kaç gündür adet olacakmışım gibi rahatsızlık başladı..Ne dersiniz? Kafam karıştı.. ınsan heveslenince de olumsuz bir sonuç almaktan korkuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…