Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
Neden benim sorularıma hiç kimse yanıt vermiyor da benden ne kadar sonra ya da önce kim varsa herkes yanıtlanıyor anlamadım gitti.Nasıl bir site burası anlamadım.Kimseyle birşey paylaşılamayan ama yüzlerce konu ile paylaşılıyor gibi görünen bir garip site....Ne diyeyim....İlginççç .Neyse kalsın..Bundan sonra sorumu yanıtlasanız da ben okumak istemiyorum..

slm,bence en kesini kan testi yaptırman yada 20 lira vivarında fortel erken gebelik testi var onu alman,kesin sonuç verir.
sevgiler..

slm,bence en kesini kan testi yaptırman yada 20 lira vivarında fortel erken gebelik testi var onu alman,kesin sonuç verir.
sevgiler..

Yanıtına teşekkürler brc..11. gün gene yaptım gene nagatif çıktı ...Ve tatilde olduğumdan,yaşadığım şehirde de değilim..Şu karbonat testini bile yaptım..Dibe çöktü...Yani gebelik yok sanırım değil mi??Ne bileyim nedir bu..Kist mi,menapoz mu CADIARZU

inş.kötü bişe yoktur,11günde çıkması lazımdı gebelik varsa,şehre gidince ilk işin jinekologa gitmek olsun..

slm arkadaşlar benim adetim çok düzensizdi fakat xanax ve efexor adlı antidepresan ilaçlar kullanıyordum oyüzden gecikebileceğini söyledi doktor 2 aya yakın zaman önce ilaçları tamamen bıraktım en son 23 haziranda regli oldum temmuzun 13nde jinekoğa çıktım sol kasıkta ve rahime kasılmalar olduğu için ultrasonda bişey çıkmadı 1 hafta önce mide bulantım vardı istifra falan acilde idrar testi yapıldı negatif çıktı kanda baktırmam gerektiğini söyledi doktor 3 gün geçmişti adetim 8 gün geçti ama ne adet olucakmışım gibi ağrı ne de hamilelik belirtisi var şu an belirtisiz hamilelik olabilir mi?normalde adete yakın çok ağrım olur ve aşırı tatlı tüketirim hiç iştahım yok bu ara yemek bile zorla yiyorum halsizlik var gibi sadece başka ne gibi belirtiler oluyo?::teselli:

çok teşekkür ederim.Amin inş.Ama inan suan o günleri hayal bile edemiyorum.tuhaf bir duygu.Ben en son 18 Haziran da regl olmuştum. 17 gün geçti yani..

çok teşekkür ederim.Amin inş.Ama inan suan o günleri hayal bile edemiyorum.tuhaf bir duygu.Ben en son 18 Haziran da regl olmuştum. 17 gün geçti yani..

canım tebrik ederim bende en son 16 haziranda regl olmuştum ve adetime 5 gün varken idrar testinde öğrendim hamile olduğumu şimdi 8. haftaya girdik bebişimle inşallah sağlıklı bi şekilde kucaklarımıza alırız bebişlerimizi...:ecrin_bebek:

çok teşekkür ederim..Ben seni tebrik ederim..Aminnn :) inş. o günleri görelim..Ben hala hamile olduğuma inanamıyorum. cuma günü doktora gitmeden inanamayacağim sanırım:) Tuhaf bi his deil mi?şimdi benim ki senn durumuna göre geç döllenmemi mi oluyor ? yine de 6 haftalık hamile mi oluyorum?

Butterfly tebrık ederım allah analı babalı bÜyÜtmeyıde nasıp eder ınŞallah.ben aranızda yenıyım .sana bıŞey sorabılırmıyım?17 gÜn gecıkmende hıÇ arada ıdrar testı yaptınmı?benımde bugÜn reglım 8 gÜn gecıktı ama ıdrarda negatıf Çıkıyor bende bugÜn doktora gıdıcem meraktan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…