hoşgeldin canım,önceden regl gecikme yoksa bi kan testi yaptırmanı önenirirm.
Merhabalar.Bugün adetim gecikeli 4. gün bitti ve pek aksamaz normalde.Belki kızacaksınız çünkü bu konudaki yorumları okuduğumda,herkesin hamile kalmak istediğini gördüm.Oysa ben istemiyor ve çok korkuyorum. :çok üzgünüm: Yaşım 45 olacak şubatta ve bir oğlum var 18 yaşında.Ayrıca bir sürü ilaç kullanıyorum.Aldırmaktan da hem fiziksel hem manevi olarak çok korkuyorum.Bugün test yaptım ve negatifti ama inanamıyorum.Bir arkadaşım,en az 8-9 gün geçmedikçe güvenilir bir sonuç çıkmayacağını söyledi.Bu adetin 4-5 gün öncesinden çift çizgi çıkan testlerin markasını yazabilir misiniz?Acaba kalite kalite değişiyor mu?Benim aldığım test 3.5 TL.Daha pahalısı daha mı güvenilir olur? :uhm:
başka marka bi test al ve sabah idrarınla yap canım,ama en kesini kan testi,inş.hamilesindir.haberini bekliyoruss
Ay hadi bakalım inş.:)) Sonucu alınca hemen yazacağım..
slm,bence en kesini kan testi yaptırman yada 20 lira vivarında fortel erken gebelik testi var onu alman,kesin sonuç verir.
sevgiler..
Yanıtına teşekkürler brc..11. gün gene yaptım gene nagatif çıktı ...Ve tatilde olduğumdan,yaşadığım şehirde de değilim..Şu karbonat testini bile yaptım..Dibe çöktü...Yani gebelik yok sanırım değil mi??Ne bileyim nedir bu..Kist mi,menapoz mu CADIARZU
hada hayırlısı canım
kan testini yaptırdım.Sonuç 14.10 çıktı. Doktorum iki gün sonra tekrar yaptır eger belirgin bir artış olursa hamilesindir dedi. Yinee bekleyeceğimmm:Saruboceq:
dün tekrar b-hcg yaptırdım 264.95 çıktı. Doktorum hamile olduğumu söyledi.AYYY İNANAMIYORUMMM. BEBEĞİM OLACAAAKKK!!!:sm_cool:
dün tekrar b-hcg yaptırdım 264.95 çıktı. Doktorum hamile olduğumu söyledi.AYYY İNANAMIYORUMMM. BEBEĞİM OLACAAAKKK!!!:sm_cool:
hayırlı olsun canım çook sevindim
çok teşekkür ederim.Amin inş.Ama inan suan o günleri hayal bile edemiyorum.tuhaf bir duygu.Ben en son 18 Haziran da regl olmuştum. 17 gün geçti yani..
canım tebrik ederim bende en son 16 haziranda regl olmuştum ve adetime 5 gün varken idrar testinde öğrendim hamile olduğumu şimdi 8. haftaya girdik bebişimle inşallah sağlıklı bi şekilde kucaklarımıza alırız bebişlerimizi...:ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?