Butterfly tebrİk ederİm allah analı babalı bÜyÜtmeyİde nasİp eder İnŞallah.ben aranızda yenİyİm .sana bİŞey sorabİlİrmİyİm?17 gÜn gecİkmende hİÇ arada İdrar testİ yaptınmı?benİmde bugÜn reglİm 8 gÜn gecİktİ ama İdrarda negatİf Çıkıyor bende bugÜn doktora gİdİcem meraktan.
amin inş.teşekkür ederim.aayyy yapmaz mıyım!hem de kaç kere!hep negatif hep negatif!sonra bıraktım yapmayı moralim bozuluyordu,hem gebelik yok hem de neden ragl olmuyorum die.Gecikmemin 13. günü kan tahlili yaptırdım.Bence sende idrar testleriyle hiç moralini bozma.10 günden sonra kan tahlili yaptır.Rahatla.
İnş. senden de güzel haberler alırız.Allah gönlüne göre versin.Sevgiler.
merhaba bende yeni üyeyim işyerinde çogu vaktim yazılarınız okumakla geçiyo bugun benimde günüm geçeli 5 günüm ama idrar testi hep negatif ne yapmalıyım sizce hamile olma olasılıgım varmı
merhaba.hoşgeldin:) inan benim de oyleydi ama moralini bozma.10 günlük bir gecikmeden sonra kan testi yaptır.İdrar testleri belli bir değerden sonrasını ölçebildiği için insanın moralini bozuyor.Sabretmeye çalış.Hakkında hayırlısı olsun..
Yazılarınızı takip ettim , aranıza girmek istedim.Benimde son adetim 5 temmuzdaydı.Normalde 5 agustos gibi olması gerekiyordu,çalışmalara 26 temmuz gibi başladık:kedi: , aslında adetime yakın dönem olmaz bişey dedik ama şuan için 2 gün gecikti.kasıklarımda hep ağrı var 10 gündür.idrar testi yapsam çıkarmı acaba ?
ya bende duzensiz adet göruyorum adetım 1 gun gecmiş hamilelik belirtileride var test negatif oooooffffffff
genelde insanlar 9-10 ay yada 5-6 ay sonra hamile kalabiliyor çevremde. bakalım kısmet ne zaman olcak hayırlısı olsun inş.bir ayağım git al eczaneye diyor diğer yoktur bişey bekle diyor..olmassa p.tesiye kadar bekleyeyim
çok teşekkür ederim..Ben seni tebrik ederim..Aminnn :) inş. o günleri görelim..Ben hala hamile olduğuma inanamıyorum. cuma günü doktora gitmeden inanamayacağim sanırım:) Tuhaf bi his deil mi?şimdi benim ki senn durumuna göre geç döllenmemi mi oluyor ? yine de 6 haftalık hamile mi oluyorum?
canım ben adetime 5 gün kala öğrendim hamle olduğumu idrar testinde al bi test bak negatif çıkarsada üzülme çünkü kimsinde hemen çıkmayabilio allah gönlüne göre versin inşallah hamişsindir
slm tutuklum. ben geçen hafta öğrendim bebişimi. inşallah da herşey yolundadır. sana tavsiyem düzenli ilişki. biz geçen ay ilk kez düzenli yaptık. ve sonuç pozitif:)). Allahım herkese nasip etsin.
tşk ederim canım evet canım çok tuhaf çok değişik ve tarif edilmeyecek kadar mutluluk veren bi durum ben bazen hala inaanmıyorum ama okadarda mutlu oluyorumki allahım meleklerimizi korusun sen kaçıncı haftandasın
amin inş.teşekkür ederim.aayyy yapmaz mıyım!hem de kaç kere!hep negatif hep negatif!sonra bıraktım yapmayı moralim bozuluyordu,hem gebelik yok hem de neden ragl olmuyorum die.Gecikmemin 13. günü kan tahlili yaptırdım.Bence sende idrar testleriyle hiç moralini bozma.10 günden sonra kan tahlili yaptır.Rahatla.
ınş. senden de güzel haberler alırız.Allah gönlüne göre versin.Sevgiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?