Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
kızlar adetimi 2 gün geçtikten sonra yapılan test veeeeeeeeee
HAMİLEYİİİİİİİİİM...

Son düzenleyen: Moderatör:

benim hep ayda bir olur.geç döllenme olabiliyor bence reglının gecikmesini bekle derim.

ben en son adetimi 17 temmuzda oldum 25 yada 26 günde bir oluyorum ayın 11de doktora gittim kanda 33 çıktı var gibi ama 10 gün sonra gel dedi bugün sağlık ocağında idrar tahliliği yaptırdım pozitifti acama varmı hamilelik

kızlar ben adetimegün kala ve gün kala kere test yaptım ikisindede ikinci çizgim silikti hamilemmiyim.??? ayrıca hamileyim diye düşünüyorum çünkü sağ kasıgımda hissediyorum varlıgını:)

ben adet gecikmesinin 3.günü test yaptım çıkmadı....adetim gelmeyince 2 gün sonra tekrar yaptım iki çizgi çıktı.ve bir oğulum oldu:Saruboceq:

inşallah benimde vardır da idrar da çıkmamıştır çünkü bugün sabah yaptım çıkmadı iki gün gecikme olmuştu. negatif görüp sonradan hamile olduklarını anlayanları görüp okudukça çok seviniyorum umudum devam ediyo. çünkü içimden bi ses olsaydı çıkardı demeye devam ediyo bende o sesi susturmak is-ti-yo-rummmmmmm

günümde yapsaydımda çıkardı belkide ama 2 gün sonra yaptım ve o gün bugün hamileyim çok şükür...

kızlar günaydın herkese.
ben geçen ayın 29 unda adet olmustum.28 günde bir oluyorum normalde ( son bikaç aydır biraz sapıttı ama :) ) yumurtlama günümden 3 gün sonra falan göğüslerim şişti ve artık yürürken bile ağrıyor kasıklarımdada sürekli bir batma ağrı var. ateşimde oldukçe yüksek eğer hamileysem test yapsam çıkarmı acaba? deneyiml arkadaşlar ne zaman yasam daha kesin olur bilgi verirmisiniz??a.s.

slm arkadaşlar ben yeni katıldım sizlere. benim adet günüm yarın ama bir haftadan uzun bir süredir göğüslerde aşırı derecede acı ve hassasiyet var ve birkaç gündürde bacaklarımda ağrı var bende dayanamadım bu sabah evde test yaptım ama malesef negatif : (( acaba erken yaptığım içinmi çıkmadı benim durumumda olup da daha sonradan hamile olduğunu öğrenen varmı acaba?

merhaba kizlar,

Bende 5 aydir hamile kalmaya calisiyorum ama daha tutturamadim:1rolleyes:

Yarin Allahim izin verirse adetim olmasi lazim, Insallah Olmaz.. Bakalim ne olacak

adet gününe iki gün kala test yaptım,hemen çıktı..ve oldukça belirgin..sanırım artık testler çok hassas..

kızlar merhaba, topiğinize ilk kez girdim benm şu günlerdeki durumum için ideal bi topik. Adetim 3 gün gecikti test yapıyrm negatif. Arkadaşlarım diyo ki hemen çıkmayabilir. 2 gündür acayip midem bulanıyo, midem ağzıma geliyo sanki. Oruçtan mıdır acaba? Aranızda var mı test yapıp da önceden negatif çıkıp sonradan hamile olduğunu öğrenen???

canım ben hamile ddeğilim ama burada öyle negatif çıkan daha sonra pozitif çıkan çoğuna çok rastladım
en doğru neticeyi, sana kan tahlili verir istersen bir kan tahlili yaptır inş hamilesindir:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…