Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
benim de adetime 2 gün var bu sabah test yaptım negatif çıktı...:çok üzgünüm: ne dersiniz moral bozmak için erken mi?
bi de yaptığım testin üstünde ilişkiden 7 sonra sonuçları gösterir diyordu. ben ovulasyn testi kullanıyorum. geçen salı ovulasyon günümdü...

ben de adetime iki gün kala yaptım beyaz bi gölge çıktı ciddiye almadım tabi bugün adet günümdü olmadım 2 gün sonra testi tekrarlıycam inş hamişimdir

ve hamileymişim bugün tekrar yaptım iki çizgi pat diye çıktı adetim 3 gün geçmişti yani darısı isteyenlerin başına

kızlar geçen aydan yaptım 3 test 2.çizgi silikti 2 tane daha yaptım hiçbirşey çıkmadı kandan baktırmadım çünkü 2 gün açok az adet gördüm diyeceksiniz niye daha baktırmadın her ay kandan defalarca baktırmaktan bıktım artık doktorlar git doğuma kadar görüşmeyelim diyorlar okadar bıktılar buay yine test yaptım yine 2.çizgi silik çıktı artık 2. çizgiyi görmekten yoruldum ben kendimi kandırıyorum sanırım....

bebek bekleyen arkadaşalar allah gönlünüze göre verir inşallah.. ben daha yeniyim 1,5 ay önce karar verdik eşimle. ama benim nedense guardım düştü ilk ayda. hemen olacak diye düşünüyormuşum demekki.. çok uzun zamandır bekleyen ve isteyenlere karşı saygısızlıkta etmek istemem aslında. inaşallah bekleyen tüm arkadaşlar bu mutlu haberi en kısa zamanda alır ve dünyanın en büyük duygusunu yaşamaya ilk adımı atar..

kızlar ya kasıklarımda ağrı var..yaklaşık 4 gündür..adetim geçen ay 9 da olmuştu..acaba bişey varmıdır? tam çalışmalar yolunda giderken mantar oldum.(( yumurtlamanın yarısını kullanabildim..diğer günlerde ilişkiye giremedim malesef..çok merak ediyorum acaba bişey olcak mı? allah herkese nasip etsin

kızlar bende sizi takip ediyordum yeni üye oldum benimde adetim 2 gün geçtiğinde test yaptım negatif çıktı şuan 5 gün geçiyor hala olmadım sizce test yanlışmıdır

kızlar yazacaklarımı daha önce mutlaka duymuşsunuzdur ama yine de duymayanlar varsa kulagına calınsın diye yazıyorum

biz evleneli aklasık 20 ay falan oldu ve suan hamileligimin 35. haftasındayım.ilk ay dogum kontrol hapı kullandım ama sonra vazgectik ve cocuk sahibi olmaya karar verdik ilk ay olmadı ama. hap kullanmama bagladık 2. 3. ay derken böle böle tam 1 sene gecti bu arada her ay doktora tasınıyoruz hormon testleri vs vs her sey normal cıkıo ama 4.aydan sonra bende takıntı haline geldi herkes artık bu kadar da ustune düşme baslamıstı6.aydan sonra dr eşime testler yaptı onda da hersey normal cıkıo ama hamile kalamıodum dr cok fazla stres yapıosun artık ondan baska bişi degil bekliceksiniz ve stres yapmıcaksınız dedi.

tam 1 sene oldu ewleneli ve ben artık pes ettim olmuo işte napiim bende işime yogunlasırım dedim ve gittim dil kursuna yazıldım biz ocakta ewlenmiştik ve en son 6 ocakta adet olmuştum şubatın 6sı oldu bende tık yok 10 12 oldu hala bişi yok ama daha öncede adetlerim hep düzenli olmasına karsı psikolojik olarak böle gecikmelerim olmustu ve hep hayal kırıklıgı oldu sonu o yüsden ihtimal vermiodum ama 14 subatta da gelmeyince yeter artık deyip gidip idrar testi aldım

ewe geldim elimin titremesinden cizgiyi göremiorum esime de bişi dememiştim salonda otururken banyodan gelen cıglıgıma koştu eşim 2.cizgi ayan beyan ortadaydı inanmadı eşim gitti bi tane daha aldı o da pozitifti ve hemen dr a kostuk ultrasonda cıkmadı sadece kese vardı ama kan testi dogruluodu 4 5 hafta aralıgındaydı ve ben yumurtlama günümde bile degil adet olmadan 1 gün önce hamile kalmısım suanki ulrtason verilerine göre..

kısacası ne kadar üstüne düşerseniz o kadar inat edio sanki bebişler tabi bu hiçbir engel teşkil edicek durumu olmayanlar için gecerli ben vazgectip dil kursuna yasıldıgım ay hamile kalmısım bu kadar acık..

allah isteyen herkese nasip etsin:Saruboceq:

PAYLAŞIMIN ı,ÇıN TEŞEKKÜRLER arkadaşım
hakkikaten stres bitiriyor insanı..inş bizimde böyle bbeğimiz olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…