Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
başka ne yapabiliriz ne ile uğraşabiliriz
acaba şan dersi felan da mı alsam??

inşallah canım kendini çok kaptırma bu konuda sonuç negatif olursa üzülme diye diyorum

ben eğer hamileysem 8. haftadaym adet gördm ama bazen adet görülse bile hamilelik olabiliyomuş idrar testi yapsam güvenilir sonuç alabilir miyim acaba ?

ben çok kötüyüm hala kırmızılar gelmedi adetimi geçeli 6 gün oldu çok kötü sancınm var olacaksam bir an önce olayım yada pozitif çıksın ofya

evet belli oluyor ...bu ara bende kırmızı kart gördüm önümüzdeki ay bekliyecem offfmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

mesela geçen ay kaçında oldun bu ay kaçında merak ettim bende geciktimde

tşk ederim meritam 123 benim daha adetime 7 gün var ve hiç bir belirti yok acaba test yapsam çıkarmı bide en hassas test için hangi markayı önerirsiniz hassaslık açısından

benimde adetime 7 gün var ve ben 3 gün önce tet yaptım negatif çıktı ama acayip sancım var varmıdır sizce ya

arkadaşlar regle 7 gün kala falan idrar testinde çıkmazki çok erken yaptırıyosunuz regle 2 gün kala veya regl günü öğrenenler çok azdır idrar testi genellikle regl geçtikten sonra sonuç verir.

Arkadaşlar , benim adetime 7 gün kala idrarda hamileliğim çıktı.Silik ikinci çizgi çıktı.Bir tana daha yaptım , ondada çizgi silik çıktı...4 gün sonrasında yani adete 3 gün kala yaptığımda ise ikinci çizgi çok belirgin çıktı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…