Arkadaşlar gebelik testleri fasafisoydu falan gibi yorumlar yapmayın bence. Ben kızıma hamile olduğumu adetime 10 gün varken eczaneden 1.5 liraya aldığım o fasafiso test sayesinde öğrenmiştim. Kızkardeşimde böyle öğrenmişti. Belki herkeste aynı sonucu vermeyebilir, o ayrı konu. Şimdi yine hamile olabilirim. Ve ben yine o testlerden aldım. Sonucu yazarım. Umarım isteyen herkes bebeğine kavuşur.ben de adetime 3 gün kala yapmıştım ve pozitif çıkmıştı
hatta 5 gün kala yaptığımda çıkmamıştı üzülmüştüm
şu erken gebelik testleri de fasafiso
sözde 5-7 gün önce doğru sonucu veriyor diyorlar ama doğru değil
ben o testlerden yapmıştım 5 gün önce ve negatif çıkmıştı
meğerse hamileymişim
oylamaya da katıldım
allah isteyen herkese hayırlısıyla versin inşallah
sevgiler
merhaba arkadaşlar bende yeni öğrendim hamile olduğumu bende 3gün gecikince yaptım ve pozitif çıktı güvenemeyip sağlık ocağına gittim ordada idrar testi yapıldı ondada pozitif çıktı sonra hastaneye gittim bugün doktor çok erken dedi idrar pek üvenli değil dedi kan testi uyguladı ve pozitif çıktı ve hamilesin dediler çok mutluyum Allah olmayanlarada nasip eder inşallah.
arkadaşlar bir iki ay öncesine kadar bende çok takılıyordum buraya artık pskolojim bozulmuştu buraya takılmayı ve bu konuları konuşmayı bıraktım ve hamile olduğumu öğrendim yani beyinde bitiyo herşey kendinizi kaptırmayın
Arkadaşlar ben adetime 10 gün varken idrar testi yapmıştım. Pozitifti. Şimdi 2.5 yaşında bi kızım var. Ve gene hamile olabilirim :) Yine aynısını uygulayacağım
arkadaşlar tebriklerrrrrrrBiraz önce hamile olduğumu öğrendim kan testi değerim 205 çıkmış:))) Çok mutluyum 5 gün kala öğrendim. Hemen anketi cevaplıcam:)
kızlarr yaa kafayı yicem tamda bayrama denk geldi kan testide yaptramıorummm regl 5 gün geçtiii idrarda bişeyy çıkmadıı yani kesinn hamile değilmiyimdirrr....10 gün geçincemi tam sonuca ulaşabilrim acabaa...umudumu kesmelimiyimm sizcee yaaaa
Canım üzme kendini. Umudunu da kesme hemen. Sabırsız oluşunu çok iyi anlıyorum. Burda senin durumunda olan arkadaşlar var. Onların yazılarını oku bence. Bir fikir edinirsin en azından.kızlarr yaa kafayı yicem tamda bayrama denk geldi kan testide yaptramıorummm regl 5 gün geçtiii idrarda bişeyy çıkmadıı yani kesinn hamile değilmiyimdirrr....10 gün geçincemi tam sonuca ulaşabilrim acabaa...umudumu kesmelimiyimm sizcee yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?