Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
Bende hastalıma 7 gün kala yaptım bide hassas test kullandım .negatif çıktı. moralmen sıfırım . pazartesi günü regl olmam lazım. inş. olmam .

ecz. bayan ilişkişkiden 7 gün sonra bile sonuç veriyor dedi. bende dayanamadım .güvendim. inş.erken olduğu için çıkmamıştır.

merhaba arkadaşlar bende yeni öğrendim hamile olduğumu bende 3gün gecikince yaptım ve pozitif çıktı güvenemeyip sağlık ocağına gittim ordada idrar testi yapıldı ondada pozitif çıktı sonra hastaneye gittim bugün doktor çok erken dedi idrar pek üvenli değil dedi kan testi uyguladı ve pozitif çıktı ve hamilesin dediler çok mutluyum Allah olmayanlarada nasip eder inşallah.

valla benim hiç çıkmaz doğru idrar testinde hep kan testi yaptırmak zorundayım bebeler 2 aylık oluyo benim idrar testim negatif gösteriyo hormonelim çok ama çokkkkkkkk geç düşüyomuş doktorlar hep öyle didilaelaelaelaelae

merhabalar
siteye yenigiriş yaptım bu başlığıda yeni buldum bigkit diye bir markanın gebelik testini yaptım bugün reglim 3 gün geçikmişti merak ettim. Sonuç negatif çıktı netten markayı araştırdım ''10 günlükten itibaren gebelik tespiti için kullanılır'' diyor bu reglin geçikme süresini belirten bir acıklama mı ??

teşşekürler

arkadaşlar bir iki ay öncesine kadar bende çok takılıyordum buraya artık pskolojim bozulmuştu buraya takılmayı ve bu konuları konuşmayı bıraktım ve hamile olduğumu öğrendim yani beyinde bitiyo herşey kendinizi kaptırmayın

Arkadaşlar ben adetime 10 gün varken idrar testi yapmıştım. Pozitifti. Şimdi 2.5 yaşında bi kızım var. Ve gene hamile olabilirim :) Yine aynısını uygulayacağım

Arkadaşlar gebelik testleri fasafisoydu falan gibi yorumlar yapmayın bence. Ben kızıma hamile olduğumu adetime 10 gün varken eczaneden 1.5 liraya aldığım o fasafiso test sayesinde öğrenmiştim. Kızkardeşimde böyle öğrenmişti. Belki herkeste aynı sonucu vermeyebilir, o ayrı konu. Şimdi yine hamile olabilirim. Ve ben yine o testlerden aldım. Sonucu yazarım. Umarım isteyen herkes bebeğine kavuşur.

Yaaa kızlarrr şimdi gebelik testini yaptım. İkinci çizgi çıktı:)) Ama silik, çok da silik değil. Yani diğerinden biraz daha açık renkte... Nolur bişey söyleyin.. Aşırı heyecanlıyım...

Biraz önce hamile olduğumu öğrendim kan testi değerim 205 çıkmış:))) Çok mutluyum 5 gün kala öğrendim. Hemen anketi cevaplıcam:)

selam kızlar bende duphaston adlı ilacı kullanıyorum bebek için hap bittikten 3 gün sonra olurdum normalde ama bugün 6 günüm olmadım bugün test yaptım negatiff...ne yapsam bilmiyorum çokk da heyecanlıyım

nurem'cim senin adına çok mutlu oldum.inş bebişini sağlıkla kucaklarsın.
benimde 1 hafta gecikti ama hala bekliorm test yapmak için. sanırım hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum.

Arkadaşlar ben adetime 10 gün varken idrar testi yapmıştım. Pozitifti. Şimdi 2.5 yaşında bi kızım var. Ve gene hamile olabilirim :) Yine aynısını uygulayacağım

Biraz önce hamile olduğumu öğrendim kan testi değerim 205 çıkmış:))) Çok mutluyum 5 gün kala öğrendim. Hemen anketi cevaplıcam:)
arkadaşlar tebriklerrrrrrr
darısı başıma inşallahhhhhh
bu ay çatlatma ignesi olan varmı aranızda?

kızlarr yaa kafayı yicem tamda bayrama denk geldi kan testide yaptramıorummm regl 5 gün geçtiii idrarda bişeyy çıkmadıı yani kesinn hamile değilmiyimdirrr....10 gün geçincemi tam sonuca ulaşabilrim acabaa...umudumu kesmelimiyimm sizcee yaaaa

Seni bos yere ümitlendirmek istemem arkadasim ama banada aynisi olmustu...
Adetim yaklasik 1 bucuk hafta gecmisti evde test yaptim hic bisey cikmadi...yani tek cizgi...
Bende kendi kendime kesin Stresden felan gecikmistir dedim...
Sonra aradan tekrar bir hafta gecti...
yani toplam 2-2 bucuk hafta olmustu tekrar test yaptim...
bu sefer testi yapar yapmaz 2 cizgi cikti...
hani normalde 3 dakika felan beklemek lazim ya ama benimki yapar yapmaz cikmisti aninda...

Ama tabi ben yinede Teste güvenmedim, doktora gitmeden inanmam dedim...
Gittik doktora tebrik ederim yaklasik 7 haftalik hamilesiniz demisti...

Yani ilk Testi yaptigimdada Hamileymisim (5-6 haftalik) ama nedense cikmamisti...

Güzel Allahim isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyu...

kızlar ben adetime 3 gün kala evde idrar testi yaptıgımda ögrendim. silikte olsa 2. çizgi çıktı.
sonra adet günümde (yani bu gün) tekrar test yaptım bu sefer daha netti.
:kedi:
allah isteyen herkese versin

Canım üzme kendini. Umudunu da kesme hemen. Sabırsız oluşunu çok iyi anlıyorum. Burda senin durumunda olan arkadaşlar var. Onların yazılarını oku bence. Bir fikir edinirsin en azından.

kızlarr çok saolnnn çok heycanlıyım ve meraklıyım hiç bi belirtim yoktuu bugün sanki regl olcam gbi kasıklarım ağrıdı kesin olurum bugün demiştm ama hala olmadımmmm inşallh hamileyimdirr yaaa okadar umutlandmmm....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…