Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
arkadaşlar tebriklerrrrrrr
darısı başıma inşallahhhhhh
bu ay çatlatma ignesi olan varmı aranızda?

slm kızlar ben bu ay klomen kullandım ardından çatlatma iğnesi oldum çalışmalarımızı yaptık
21. gün progesterona bakıldı 22.65 cıktı dr umla tel de konusabıldık gebelik için cok uygun bi değer ama umut tacirliği yapmak istemem dedi.
sizlerde böyle bi değerle karsılasan sonrada hamile olduğunu öğrenen varmı=???
sitede cok yere yazdım kimse cevap vermedi kimsenin progesteronuna bakılmadı heralde
cuma günü randevum çatlıycam meraktan..yaklasık adet günümde 27 veya 28 i
test yapsam çıkmazda heralde.

bene idrar testi yap cikabilir.rel gunumuz ayni.ben 3+3 hamileyim.ilk idrarla ogrendim

bende adetim 5 gün geçtikten sonra yaptım 2 çizgide netti ama inanamadım ertesi gün tekrar yaptım yine pozitif aynı netlikte belki daha önce yapsaydım silik çıkardı.

Arkadaşlar herkese merhaba ben 2 senelık evliyim ve bebek sahibi olmaya karar verdik ilk olarak denediğimiz tarih gerçi çok düşük bi ihtimal ama adetim geciktiği için şüpheleniyorum. Adet olmamama 5 gün vardı biz bu olayı yaşadığımızda ve bu zamana kadar adetim hiç gecikmezdi zaman olarak hiç uymadığını biliyorum ama adetim geciktiği içinde şüpheleniyorum. Aranızda hiç bu şekilde hamile kalan var mı ? Düşünceleriniz nedir ?

Teşekkürler

canım ALLAH sanada banada tüm isteyenlere nasip etsin İNŞALLAH.bende senin gibi iki senelik evliyim artık bende düşünüyorum.canım soruna gelince anladığım kadarıyla adatine 5 gün kala ilişkiye girdiysen eğer hamilelik şansı düşük zaman oluyor.zaten bunu adet hesaplama tablolarındanda öğrenebilirsin.normalde adetinin eğer 28 günde birse 28-14 çıkar =14 gün ilişkiye girmelisin. kaçgünde bir adet görüyorsan ondan 14 çıkar yumurtlama günün ortaya çıkıyor.ama tabiki takdiri İlahi Allahın hamilede olabilirsin belki.bu şekilde hamile kalan arkadaşlarımda oldu.Hayırlısı.Umarım hamişsindir..sabırlı olmalısın.:CüvCüv: öğrenmek için.

merhaba arkadaslar ben adet olmadan 5gun once test yaptim cok hafif cikmisti, regli gunu yapinca tam netti
darisi herkesin basina

canim ya hemsireymisin almanyada öle bisey yok yapmiyolar kan testii günün gecsin öle diyolarr ne alaka degilmi zaten günün geciyosa yüzde 90 hamilesin zatenn sacma ya sacmaa

kızlar adetimin 3. günü bugün hala olmadım. dün test yaptım negatif.kanda da hemen baktırmak istemiyorum negatif çıkar diye..acaba çıkmamış olabilir mi?

adetım 2 gun gecınce ıdrar testınde cıft cızgıyı gordum..
Allahım bebek ısteyen herkese nasıp etsın..

kıslar ben tam 14.gün yumurtluyorum ısı ölçme yöntemiyle öğrendim ne zaman test yapsam çıkar acaba 20 eylülde son hastalığım göğüslerim ağrıo çok erken değilmii bide çok sık uykum gelio gün içinde ağzımdad tuzlu bakır tadı gibi bişi var hamile olanlar bu belirtiler yaşadılarmı

bnm bügün günüm test yaptım negatıf ama hala adet olmadım baklm ama hamile olsam slik de olsaıkardı heralde neyse bu ayda gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…