arkadaşlar tebriklerrrrrrr
darısı başıma inşallahhhhhh
bu ay çatlatma ignesi olan varmı aranızda?
slm kızlar ben bu ay klomen kullandım ardından çatlatma iğnesi oldum çalışmalarımızı yaptık
21. gün progesterona bakıldı 22.65 cıktı dr umla tel de konusabıldık gebelik için cok uygun bi değer ama umut tacirliği yapmak istemem dedi.
sizlerde böyle bi değerle karsılasan sonrada hamile olduğunu öğrenen varmı=???
sitede cok yere yazdım kimse cevap vermedi kimsenin progesteronuna bakılmadı heralde
cuma günü randevum çatlıycam meraktan..yaklasık adet günümde 27 veya 28 i
test yapsam çıkmazda heralde.
bene idrar testi yap cikabilir.rel gunumuz ayni.ben 3+3 hamileyim.ilk idrarla ogrendim
Arkadaşlar herkese merhaba ben 2 senelık evliyim ve bebek sahibi olmaya karar verdik ilk olarak denediğimiz tarih gerçi çok düşük bi ihtimal ama adetim geciktiği için şüpheleniyorum. Adet olmamama 5 gün vardı biz bu olayı yaşadığımızda ve bu zamana kadar adetim hiç gecikmezdi zaman olarak hiç uymadığını biliyorum ama adetim geciktiği içinde şüpheleniyorum. Aranızda hiç bu şekilde hamile kalan var mı ? Düşünceleriniz nedir ?
Teşekkürler
nihalciğim en kesin sonuç kan testi 1 saatte sonucu alablirsin adetin geçmeden bile kesin sonuç aslıyorsun,hemde kaç haftalık olduğunu öğrenirsin ,rabbim sağlıklı hayırlı versin hepimize,sevgiler,darısı seninde başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?