Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360

sende olan bu belırtılerın hepsı bendede vardı canım bence adet gunun geçsın oyle test yap daha garantı olur

tatlım ben reglimden 4 gün önce test yaptım bişey çıkmamıştı
reglim 1 gün geçti 2. çizgi d,ğeri kadar koyu olmasada vardı
belki geç döllenmedir inşallahhhhhhhhhh öyledir bekle bakalımmm
1-2 gün sonra gelmezse yine yappp

ya arkadaşlar benim beklenen adet günüm cuma yani 3 gün var bugün test yaptım ama bişey yok.
olsa çok azda olsa silik çıkardı değil mi? oof yaaa böylece 23. ayımı da bebeksiz karşıladım çok üzgünüm aslında arkadaşlar hayırlısı tabi ama insan çok üzlüyo işte. birazdan eşim işten gelicek bu ay da olmadı demek ne kadar zor onun yüzündeki bu üzüntü ve umutsuzluk beni çok üzüyo.

bn bügünde adet olmadım ama cumaya kadar da olmazsam cuma tekrar yapıcam olmadı doktora gidicem artık sebebini ögrenmek için

adetim 10 gün geçti test yapmıştım.iki koyu çizgi çıkmıştı.en büyük belirtim aşırı yorgunluktu.

benim 12 gün geçmişti evde test yaptım tek çizgi çıktı kan testi yaptırcaktım ama umudum yoktu evi toplarken ağır kaldırdım kanamam oldu acile gittim düşükmü değilmi bilemediler gecikme ve kanamamın sebebinimafoldumben

filimlrede dizilerde izliyom bi gecede hamile kalıyolar daha kötüsü gercek hayattada böyle olan var ben sastım bu işeÇok üzgünüm çoook

yaa arkadaslar en kötüsüde biz 4 aydır denioz olmuo eşimin sperm sayısı bıras dusuktu 10 milyon ..bugun grip için gittim doktora dedim hanii gebelik ihtimali olabılır ona gore ılaç yazın beklenen adert gunume 3 gün vardı ıdrar testinde negatiff ama yıneed bı um ut belkı vardır bişey olmasın dıye ilaç almıorum ben çok acele etmıorum hayırlısı dıorum ama bole durumlardav kötüü oluo

aranızda fortel hassas hamilelik testini kullanarak hamile olduğunu önceden öğrenen var mı?

aranızda fortel hassas hamilelik testini kullanarak hamile olduğunu önceden öğrenen var mı?

bunun cevabını ben de merak ediyorum arkadaşım.aderime 6 gün vardı,dün yaptım bu testi,sonuç negatifti.bu testlerin yanıldığını gören yok mu? lütfen biri bilgi versin

merhaba arkadaslar ben ilk cocugumda yaptim idrar testini adetime 5-6 gun vardi cikti simdi 2.cocuk icin supelerim var adetimden yine 5-6 gun once yaptim cikmadi simdi adetim 4 gun gecti hamile olabilirim diye dusunuyorum ama testler bi tutuyo bi tutmuyo bence en kesin sonuc adeti bekleyip 4-5 gun gectikten sonra bu testleri yapmak

kızlar bence değişyr ya bnmde teyzemin kızı 2haftalıkken falan ögrendi hamile oldugunu evde yapılan idrar testiyle sonra kan testi yaptırdı ce net cıktı dogruymuş dr. 2haftalık faln demiş.

Kızlar mrb....

Adetime 6 gün var sizce sonuç çıkar mı testte.....Oooooffff beklemek istemiyorum çok heyecanlanıyorum....Klomen kullandım inşallah sonuç istediğim gibi olur...Dualarınızı bekliyorum...

kızlar selam bu ay hiç beklemiyorum gebeliği ama özellikle şu 2 3 gündür belirtilerim var başta mide bulantısı ama her zaman olur gastrit var bende dünden beride sağ kasığımda batma var otururken bile rahatsız edci gece belim ve kasığım sızı vardı rahatsız edici iç bacağıma kasılmalar yapan sonra halsizlik birde gece 2 gere tuvalete cıkma istediği ile uyanıyorum birde sağ göğsüm özellikle yanma gibi bişe oluyor anlamadım adet tarihim 20 ekim ben bugun test yaptım bişe çıkmadı bu arada gecen hafta cuma idrar yolları enfeksiyonu geçirdim ve antibiyotık iğne yedim acaba onun mu etkisi diyorum ben anlamadım kii sanırım 2 3 gün daha bekleyeceim

SELAM KIZLAR ADETıM 3 GÜN GEÇTı.. ALDIĞIM HAMıLELıK TESTıNı YAPTIM.. ÖNCEDEN NEGATıF OLDUĞUNDA KENARDA TEK ÇıZGı OLURDU.. BU SABAH TAM TESTıN ORTASINDA TEK ÇıZGı ÇIKTI.. ŞıMDı BU NEDEMEK senağlama

KIZLAR SIKI DURUN FORUMDAKı POZıTıF ıDRAR TESTLERıNE BAKTIM VE çöpten sabah yaptığım testi çıkardım :) vee inanmıcaksınızz en dipte silikk bir çizgi.. bütüngün boşuna kendimi üzüp.. adet olcam hissine kapılmışım.. çookk mutluyumm :)

Merhaba;
ben dayanamayıp adetime 7 gün varken test yaptım
bişey çıkmadı
adetimden 4 gün önce test yaptım çok silik bir çizgiydi dikkate almamıştım
adet günümde dayanamayıp kan testi yaptırdım
ve sonuç pozitif:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…