Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
Arkadlar benımde adetım ayın 30u dun dayanamayıp test yaptım hıc negetıf cıktı 1 hafta daha mecburen beklıcem ama cok heyecanlanıyorum

bende ilk oğlumda 4 gün geçince öğrenmiştim şimdi ikincisinde ise 4 gün kala test yaptım o zaman öğrendim.. bu 2. planlı olmuştu o yüzden sabırsızlanıyordum ...allahım herkeslere nasip etsin anne olmayı inş..

bugun 11 . gun hala gelen giden yok ara ara kasiklarima sanci saplaniyor ama benim adetim agrili olmaz pek goguslerim sis arada basim donuyo gectigimiz 2-3 gun basim cok agridi birde sol tarafimda damar atisi gibi bi his var ara sira hissediyorum dun cikmadi testte yarin tekrar deniycem hic bu kadar gecikmemisti sizce varmi bisey insallah vardir

yaaaaa aynı şeyleri bende hissediyorum sol tarafımda sancı var çok ben en son 20 eylülde adet olmuştum..bende iki gün önce yaptım bişi çıkmadı...

adet olmadan 2 gün önce yaptım çıkmıştı....çok silik bir şekilde en doğrusu adet geçtikten br kaç gün sonra yapmak ama bence tam sonuç için....

ikiay önce asilama yaptirmistim utmadi....ama bu ay sekiz günüm gecti bugün ücün cü testi yaptim yok hala delirecem ne yapmaliyim doktorda yok hafta sonu.DELIRECEM HAYIRLISI:::::

benim idrar testinde çıkmadı bebiş.... ki ben tek değilim hamile arkadaşım test yapıyo hamiş değil çıkıyokaydirigubbakcemile3
kan testinde çıktı. 661 betam
yani idrar testine pek güven olmuyor en garantisi gidip kan testi yaptırmak...

slm ben dün yaptım testi pozitif çıktı çok mutluyum yaa...
adetime 3 gün vardı daha ama 2.çizgiyi gördüm.

benımde beklenen adetımın gecıkmesının ıkıncı gunu sılık cıktı bugun kan tahlılı yaptırdım 79 cıkt..ıkı gun sonra tekrarlıcam..

slm kızlar bende sabırsızlıkla adet günümü bekliyorum ayın 7 si adet günün daha 4 gün var ama bende hamilelikle ilgili hiç bir belirti yok idrar testi yapsam çıkarmı acaba yardımcı olurmusunuz.

slm kızlar bende sabırsızlıkla adet günümü bekliyorum ayın 7 si adet günün daha 4 gün var ama bende hamilelikle ilgili hiç bir belirti yok idrar testi yapsam çıkarmı acaba yardımcı olurmusunuz.

canim benimde hic belirtim yoktu, sadece benim normalde adete yakin kasik sancilarim olur gecen ay hic olmadi uc gun kaldi adete hala yok, bende oylesine yaptim testi cikti.
bazen belirtide olmayabilir yani.

slm kızlar
ben adetim 2 gün geçince baktım 2 kez belirgin idrarda pozitif çıktı. dayanamadım aynı gün hastaneye gittim kanda pozitif çıktı değerim 3879 bu değer iyimi sizce hala inanamıyorum gerçi doktorlar eşime olmaz demişti 2. derece varikosel var ameliyat için gün alacaktık. geçen yıl tüp bebekle 5 haftalık düşük yaşamıştım. hala şoktayım. eşime bile sölemedim daha acaba diyorum 2 gün sonra testi tekrar yaptırıp normal artmasınımı beklesem doktora gitmek için eşime söylemek için ne yapmalıyım sizce galiba 5 haftadayım değere göre . 2-3 gün sonra doktora gitmek için geç olurmu sizce ne yapmalıyım

kıslar bende bugun kanda bhsg yaptırdım negatif cıktı reglime 5 gun var bole olupda sonradan pozıtıf cıkan varmııı kesın sonuçmudur bu.14.gün yumurtlamışsam 9 gün geçmiş oluo cıkarmı kanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…