Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
merhaba arkadaşlar. ben bugün idrar testi yaptım 20 dakika kadar bekledim ve sonuç negatifti. neyse saklıyayım dedim kutusuna koydum bikaç saat sonra ölesine bi bakmıştım ki 2. kırmızı çizgi ortaya çıkmış:))) sizce ben hamilemiyim arkadaşlar????yalnız biz denemeye başlıyalı az oldu. ve şuanda yumurtlama döneminde sayılırım. ben testi kutusuna koyup öle atmıştım. acaba eğik durunca mı ortaya çıktı ????

canımm ılk yarım saatten sonrakı sonuçları dıkkate almayınız dıyor ama daha yumurlama zamanındaysan spermle yumurta dollenememiştır bıle belki LH pick yapmısştır ondan cıkmıstır oyle

hamıle olan arkadaslar benımde sıze bır sorum var benım cuma gunu regl gunum ama gecen hafta kasık agrısı nedenıyle dra gıttım adetle bırlıkte atılan cınsten bı kıst olusmus yumurta catladıktan sonra gebelıge engel degılmıs ama benım tek sıkayetım bu diil yaa bacaklarımın sankı canı yok ve romatızmalı gıbı sızlıo belımde agrıo ama bunların kıstle bı alaksı olabılırmı

Öncelikle herkese merhaba. Ben hamile olduğumu yeni öğrenmiş biri olarak kafasında soru işaretleri olanlara yardımcı olmak istedim. Çünkü bende hamile kalmadan önce buradaki yazıları okuyup bi derece de olsa kendime cevaplar buluyordum. Tabiki herkesin yaşadığı deneyimler aynı olacak diye birşey söz konusu değil...
En son 11 ekimde adet gördüm. 3 hafta snr göğüslerim çok hızlı bi şekilde büyüdü ve acımaya ara ara da sızlamaya başladı. 7-8 kasım da ise çok az olmak üzere pembemsi kahverengi akıntım oldu. Peşinden adet olmayı bekledim ancak tam tersi beyaz-sarı akıntım yoğunlaştı. Mide bulantılarım ve yiyeceklere karşı hassasiyetim başladı. 10 ekim akşamı evde gebelik testi yaptım. ılk dakikada çift çizgi oluşmadı yaklaşık 5-10 dakika içerisinde çok silik ikinci çizgiyi gördüm. Bir gün sonra testi iki kez tekrarladım ve yine silik ama görünür çizgi vardı. Bunun üzerine hemen kan tahlili yaptırdım ve betahcg 110 çıktı Allah a şükür...
Yeni hamile bir anne adayı olaraksizlere duam: Allah hepinize istediğiniz zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah. Allah kimseyi çok bekletmesin. Ama inanın O en doğru zamanı bilendir. O yüzden stres yapmadan o doğru günü bekleyin lütfen, olumsuz yazılarla kafanızı bulanıklaştırmayın..
Benim içinde dua edinki sağlıklı bir hamilelik ve bebek nasip etsin Rabbim bana....

kizlar bisey soracam bu cizgilerinin belirtisi onemlimi??
iki gun evvel yaptirdim ve inanilmaz belirgindi benimki ve aninda yani w,c den cikmadan ortaya cikti direk bir iki dakikayi gecmedi bile bu nedemektir ? yani cift cizgi bulanik veya az belirgin olsa dahami az oluyor hamile olma ihtimali?

merhaba arkadaşlar ben enson 17 ekim günü adet oldum yumurta takibi yapıldı ve 2 kasımda aşılamam oldu.ara ara belim ağrıyo dünden beride akıntım var göğüslerimde acımaya başladı acaba hamile olabilirmiyim 10 kasımda idrarda test yapmıştım negatif çıktı erken yaptım galiba birde çatlatma iğnesini vurulduğun gün dahil 12. günü belli olur diye okumuştum tecrübesi olan yapdım edebilirmi çok merak ediyorum

SAT ımız aynıymış,ben de bugün yarın adet olmayı bekliyorum,ama feci bulantım var.Bakalım hayırlısıkaydirigubbakcemile5

merhaba sende mi aşılama oldun yoksa normal yollamı benim hiç bi belirtim yok sadece kasıklarım ara ara ağrıyor

Yok canım ben aşılama yaptırmadım,daha yeni başladık biz,beklemek çok stresliymiş,Allah bebek isteyen herkese nasip etsin.Benim karın ağrım da var,adet olacakmış hissim var.ama bulantım da var.belki de midemi üşüttüm,bilmiyorum kifisfisfis

gerçekten beklemek çok zor zaman geçmiyor çatlıcam meraktan hayırlısı olsun isteyen herkes için peki test yaptınızmı

gerçekten beklemek çok zor zaman geçmiyor çatlıcam meraktan hayırlısı olsun isteyen herkes için peki test yaptınızmı

10 Kasım günü yaptım negatif çıktı,yarın adet olmazsam test yapıcam tekrar.Ama ilk test için erkendi,hatta yarın da erken ama merak ediyorum

arkadaşlar SAT 15 ekimdi.kanamam hiç sekmeden 30 günde bir olurdu.13 kasım beklenen adet tarihimdi.tüm adet belirtileri başladı (şişkinlik,karın ağrısı,göğüs şişliği) her an beklediğim halde kanama olmayınca 15 kasım sabahı idrar testi yaptım.ilk başta birşey yokken 2 dakika sonra silik ikinci çizgi belirdi.ben de kan testi yaptırdım,178 çıktı bhcg,yani hamileyim :) ancak sancılarım hala arada gidip geliyor.bir de çok açık renkli sarı akıntım çok fazla..çok gazım var..2. denememdi bu benim.babyhopes sitesinin ovulasyon takvimine göre belirtilen 4 günde de ilişkiye girmiştik.belimin altına yastık koyup uzanmıştım her seferinde.29 ekimde kaldım sanırım.Allah sağ salim kucağıma almayı nasip eder umarım.bebek dileyen herkesi Allah en kısa zamanda kavuştursun..

slm arkadaşlar, ben aranıza yeni katıldım. son adet tarihim 27 ekim, 28-30 günde 1 adet görüyorum. cuma günü hamile olduğumdan şüphelendim akşam idrarıyla test yaptım işten gelince,2. çizgi silik çıktı. eşimle var mı diye çok heyecanlandık. sonra pazar günü tekrar yaptım biraz daha belirginleşmişti. ptesi yani dün daha da belirgindi. kanda baktırdım,beta hcg 642 olmuş. adetime ortalama 1-2 gün var. hamileyim ama korkuyorum. benim gibi birşey yaşayan var mı?

21 gun sonra yaptımopuyorumnanaktancok acele etmedım negatıf cıkacak dıye hamıleysem zaen ıcımde sımdı dedım ama basımda donyordu yaptım vee 5 haftalık hamıleyım çıktı.sımdı 7.5 aylık oldum

slm arkadaşlar
bende çok merak ediyorum adetim bir gün gecikti ve idrar testi yapmaktan korkuyorum ya sonucu yine hüsran olursa diye sizce güvenli sonucu almak için kaç gün beklemeliyim Allah bebek isteyen herkese versin inşallah :Saruboceq:

Selamlar, benim regl olmama 1 hafta var, bu sabah test yaptım biri koyu, biri silik 2 çizgi çıktı ama eşime söyleyemedim hala, olabilir mi, inanasım geliyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…