merhaba arkadaşlar. ben bugün idrar testi yaptım 20 dakika kadar bekledim ve sonuç negatifti. neyse saklıyayım dedim kutusuna koydum bikaç saat sonra ölesine bi bakmıştım ki 2. kırmızı çizgi ortaya çıkmış:))) sizce ben hamilemiyim arkadaşlar????yalnız biz denemeye başlıyalı az oldu. ve şuanda yumurtlama döneminde sayılırım. ben testi kutusuna koyup öle atmıştım. acaba eğik durunca mı ortaya çıktı ????
merhaba arkadaşlar ben enson 17 ekim günü adet oldum yumurta takibi yapıldı ve 2 kasımda aşılamam oldu.ara ara belim ağrıyo dünden beride akıntım var göğüslerimde acımaya başladı acaba hamile olabilirmiyim 10 kasımda idrarda test yapmıştım negatif çıktı erken yaptım galiba birde çatlatma iğnesini vurulduğun gün dahil 12. günü belli olur diye okumuştum tecrübesi olan yapdım edebilirmi çok merak ediyorum
SAT ımız aynıymış,ben de bugün yarın adet olmayı bekliyorum,ama feci bulantım var.Bakalım hayırlısıkaydirigubbakcemile5
merhaba sende mi aşılama oldun yoksa normal yollamı benim hiç bi belirtim yok sadece kasıklarım ara ara ağrıyor
gerçekten beklemek çok zor zaman geçmiyor çatlıcam meraktan hayırlısı olsun isteyen herkes için peki test yaptınızmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?