Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
Burdaki, sitedeki bütün hamisleri tebrik ediyorum be vallahi icimden geldi yazayim dedim. insallah birgün bende buraya ne zaman ögrendigimi yazarim...

aranıza yeni katıldım öncelikle merhabaa:)
kadındoğumcu olmasam da ben de doktorum ama yanlış olduğunu bildiğim herşeyi kendim çocuk yapmaya karar verince sabırsızlıktan yapmaya başladım üff:kedi:
ben ilk defa bu ay deniyorum ve adetime 2 gün olmasına rağmen test yapıp öylece bakıyorum, atıp, sonra bulup tekrar bakıyorum falan... saatler sonra beliren 2. silik çizgi anlamsız olduğunu bilsem de beni heyecanlandırıyor. hergün hastanedeyim ama kan testi de yaptırmadım, hayır ben normal hamileler gibi adet gecikmesiyle birlikte öğrenicem böyle bir durum olursa dedim kendime ama nafile... ne kadar zormuş bebek istemek.

Son düzenleme:
Allah hepimizin yardımcısı olsun ol desin oluversin meleklerimiz inşallah.Bende 2,5 yıllık evliyim 1,5 yıldır istiyoruz,adetlerim 2-3 ay düzenli geliyorsa birkaç ay gelmiyor farlutal yada duphaston diye bir ilaç içiyorum hiçbir sorun yok eşimdede bendede tüm testler yapıldı.5ekim de regl olduktan sonra adet bitince rahim filmim çekildi.1hafta kanamam oldu.Tüplerim açık sorun yok çok şükür.31 Ekimde tekrar regl oldum.Yumurtlama günlerimi kaçırmadım.Ve hala adet olamadım.2 günde bir test yapıyorum negatif akannehir Yinede içimde birşey dürtüyor pazartesi sabah tekrar yapacağım test..Benim gibi rahim filminden sonra hamile kalan varmı? Hamile olanları tebrik ederim,hayırlı evlatları olsun sağlıkla , Hamile kalmak isteyenlerede Allah tez zamanda yavrularına kavuştursun bizde inşallah birgün çift çizgiyi görürüz..ve çocuğu olan arkadaşlarında kuzucuklarına Allah uzun ömürler versin..Önce hepimize Allah sağlık versin..Sevgilerimle :asigim:

arkadaslar yenı bu sıteye uye oldum adet olucagım gun test yaptım pozıtıf cıktı etrafımmdakı ınsanlar dusuk olablır dıyor cıldıracam bana yardım edın ıdrarda bu bchg ıdrada yuksek duzeyde cıkması normal degıl dıyolar daha henuz doktara gıtmedım korkuyorum

arkadaşlar bende yeni katıldım aranıza yarın hasta olmam gerek ama dayanamıyorum yarın sabah test alıp yapsam belli olurmu:bbo:

merhaba arkadaşlar :)
bende yeni katıldım aranıza... iki yıllık evliyiz ve artık bir bebeğimiz olsun istiyoruz. 4 aydır korunmuyoruz artık ama hep normal düzenli adet görmeye devam ettim taki bu aya kadar 5 i cumartesi olmam gerekiyordu ama olmadım. test yapmayada korkuyorum.ya deilse ama bu seferde neden gecikti. normalde adetlerim hafifte olsa ağrılı ve sancılı olurdu, ama bu sefer hiçbişe yoktu. bugün hafif kasıklarında ağrı oldu. sizce hamile miyim? en iyisi bir test almak ama yazılanlardan ne kadar güvenli ona da şüpheye düştüm. sizce gebelik testi şimdi doğru sonucu veriri mi?_

3 gün geçmiş adetinin üzerinden gülşencim ben olsam şimdiye çoktan yapmıştım böyle beklemek zor iş

slm ben ilk gebeliyimde 4 günüm geçmişti yaptığımda testi çıkmıştı ama düştü bebişim şimdi ise 7 gün geçti olmadım ama testte negatif:a015:ne yapmalıyım acaba

Son düzenleme:
(( ADETİMDEN 8 GÜN GEÇTİ 2 GÜNDE 1 TEST YAPTIM NEGATİFTİ..KENDİMİ ŞARTLANDIRDIM GALİBA BU SABAH HASTALANDIM ..Tamamen psikolojiyle alakalı arkadaşlar kendinizi rahat bırakın ve düşünmeyin.Allah verirse olur zaten..

arkadaşlar dün yazmıştım size adetim gecikti diye.. bugün sabah test yapmım ve çift çizgiyi gördüm. şimdi doktora gideceğim inşallah herşey yolundadır. allah herkese bu duyguyu yaşatmak nasip etsin...

gülşencim tebrik ederim darısı hepimizin başına rica etsem başka hangi belirtiler vardı sende bende bugün hastalanmam gerek ama daha gelmedi çok yoğun bi baş ağrım var:sinifsinif:

tebrikler.. hadi müjdeyi ver bize inşallah... zemuszemus

evet arkadaşlar hamileyimmm:CüvCüv: darısı herkesin başına ....
ben de çok fazla bir belirti olmadı desem yeri adet gecikmem oldu ama kasıklarımdan adet ağrısından farklı bi ağrı vardı.. gerçekten farklı yanii.. bide bulantı oluyordum ama çok hafif...
daha adetim gecikeli 4 gün olduğundan ultrasonda gözükmedii tabii bizde kan testi yaptık ve hamileyim.. allah herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah...

amin canım ya senin adına çok sevindim benimde adetim gelmedi dün olmam gerekiyodu ama tık yok bu sabah test yaptım negatif sizce daha erkenmifisfisfis

ablam rahim filminden sonra hamile kaldı cnm :):)

slm kızlar bende adetime 8 gün kala test yaptım ve pozitif çıktı ama düşükle sonuçlandı. bu ay yine geçen ay ki belirtiler var. yine adetime 11 gün kala kahverengi akıntı gelmeye başladı ve kasıklarımda batmalar oluyor. o gün ya ni 11 gün vardı daha test yaptım ama negatif çıktı acaba erken olduğu için çıkmamış olabilir mi? yine düşük yapmaktan korkuyorum. geçen sefer hamile olduğumu öğrendikten 3 gün sonra düşük başladı. çok moralim bozuk kafamçokkarıştı

Canım tebrik ederim ikinizede sağlık diliyorum tadını çıkar ve bizede dua et..Hayırlı olsuna.s.

ablam rahim filminden sonra hamile kaldı cnm :):)

İnşallah en kısa zamanda bende kalırım canım..Bu ay yok malesef filmden sonra 2.adet oluşum 8 Aralıkta adet oldum.Dün , yani adetimin 2.günü bal çörekotu ve tarçın sabah aç karnına 1 çay kaşığı akşam yatmadan 1 çay kaşığı yiyiyorum bakalım 12. güne kadar devam edeceğim.Forumlarda okudum çoğu insan böyle hamile kalmış adetim düzensizdi soğan kürüde yaptım işe yaradı 3 aydır düzenli adet oluyorum..Ovulasyon testide aldım bakalım inşallah bu ay yakalarım meleğimi..Allah'ım verir.İsteyen herkese versin..Bakalım işe yarayacakmı bende :Saruboceq:

fatocum bende kullandım bal çörekotu tarçın ve faydasını gördüm normalde hormon iğneleriyle 1 tane yumurta gelişirken kullandıktan sonra 5 tane gelişti. faydası oluyor yani. allah inşallah gönlüne göre verir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…