arkadaşlar dün yazmıştım size adetim gecikti diye.. bugün sabah test yapmım ve çift çizgiyi gördüm. şimdi doktora gideceğim inşallah herşey yolundadır. allah herkese bu duyguyu yaşatmak nasip etsin...
arkadaşlar dün yazmıştım size adetim gecikti diye.. bugün sabah test yapmım ve çift çizgiyi gördüm. şimdi doktora gideceğim inşallah herşey yolundadır. allah herkese bu duyguyu yaşatmak nasip etsin...
evet arkadaşlar hamileyimmm:CüvCüv: darısı herkesin başına ....
ben de çok fazla bir belirti olmadı desem yeri adet gecikmem oldu ama kasıklarımdan adet ağrısından farklı bi ağrı vardı.. gerçekten farklı yanii.. bide bulantı oluyordum ama çok hafif...
daha adetim gecikeli 4 gün olduğundan ultrasonda gözükmedii tabii bizde kan testi yaptık ve hamileyim.. allah herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah...
Allah hepimizin yardımcısı olsun ol desin oluversin meleklerimiz inşallah.Bende 2,5 yıllık evliyim 1,5 yıldır istiyoruz,adetlerim 2-3 ay düzenli geliyorsa birkaç ay gelmiyor farlutal yada duphaston diye bir ilaç içiyorum hiçbir sorun yok eşimdede bendede tüm testler yapıldı.5ekim de regl olduktan sonra adet bitince rahim filmim çekildi.1hafta kanamam oldu.Tüplerim açık sorun yok çok şükür.31 Ekimde tekrar regl oldum.Yumurtlama günlerimi kaçırmadım.Ve hala adet olamadım.2 günde bir test yapıyorum negatif akannehir Yinede içimde birşey dürtüyor pazartesi sabah tekrar yapacağım test..Benim gibi rahim filminden sonra hamile kalan varmı? Hamile olanları tebrik ederim,hayırlı evlatları olsun sağlıkla , Hamile kalmak isteyenlerede Allah tez zamanda yavrularına kavuştursun bizde inşallah birgün çift çizgiyi görürüz..ve çocuğu olan arkadaşlarında kuzucuklarına Allah uzun ömürler versin..Önce hepimize Allah sağlık versin..Sevgilerimle :asigim:
evet arkadaşlar hamileyimmm:CüvCüv: darısı herkesin başına ....
ben de çok fazla bir belirti olmadı desem yeri adet gecikmem oldu ama kasıklarımdan adet ağrısından farklı bi ağrı vardı.. gerçekten farklı yanii.. bide bulantı oluyordum ama çok hafif...
daha adetim gecikeli 4 gün olduğundan ultrasonda gözükmedii tabii bizde kan testi yaptık ve hamileyim.. allah herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah...
ablam rahim filminden sonra hamile kaldı cnm :):)
İnşallah en kısa zamanda bende kalırım canım..Bu ay yok malesef filmden sonra 2.adet oluşum8 Aralıkta adet oldum.Dün , yani adetimin 2.günü bal çörekotu ve tarçın sabah aç karnına 1 çay kaşığı akşam yatmadan 1 çay kaşığı yiyiyorum bakalım 12. güne kadar devam edeceğim.Forumlarda okudum çoğu insan böyle hamile kalmış adetim düzensizdi soğan kürüde yaptım işe yaradı 3 aydır düzenli adet oluyorum..Ovulasyon testide aldım bakalım inşallah bu ay yakalarım meleğimi..Allah'ım verir.İsteyen herkese versin..Bakalım işe yarayacakmı bende :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?