slm arkadaşlar benim adetim 7 gün geçikti.ama idrar testi hala negatif napabilirm bana yardımcı olun diğer iki gebeliğimde idrar testi yapmıştım çıkmıştı ama ilk defa bukadar geçikiyo.acaba stres ten falanmı geçikti yada kist falan olabilirmi hiç bir hamilelik belirtisi yok sadece akıntı var diyebilirim beyaz renkte bu konuda bilgisi olan bana yardım edebilirmi
Kimyasal gebelik olabilir, bende de öyle olmuştu reglimi 6 gün geçince kanamam başladı, 6. gün beta Hcg 13 çıktı. Yani döllenme olmus tutunmuş ama embriyo gelişmemiş, normal adet kanamasından biraz fazla ve uzun kanama olmuştu. Belki bu olabilir sizin ki de ben sadece gecikme sonucu deneyimimi paylaştım.
canım benimde 14gün gecikti hep test yaptım negatifti veeee 15.gün regli oldum ve 2 gün sürdü.normalde 5.gün temizlenirdim.şimdiyse 3.gün temizim.yarın doktora gidicem ama bi sanada sorim dedim.buda kimyasal gebelik olabilirmi.testler negatifti amma üstüne görme de olabilirmikiikaydirigubbakcemile5
bende sana bişey sorucam herhangi bir yumurtlama ilacı kullndınmı yokda doğal yollamı denedin
kesin olarak kan testinde çıkar diye biliyorum.bi kaç gün daha bekle ve kan testi yaptır istersen.kızlar az önce test yaptım tek çizgi
adetim 1 gün geçti
olsa kesin çıkarmıydı sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?