Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
Canım o sonradan çıkan çift çizgiyi dikkate alma derim.Aynısını yaşadım çünkü. Hakkında hayırlısı olsun

canim,
adetin bitiminden 4 gun sonrasi erken bir tarih belirti icin. ama kasik agrinin hala devam etmesi dusundurucu. Benimde hamile oldugum ay henuz test yapmamisken iki gece ust uste ayni saatlerde siddetli kasik agrisina uyandim, nefesimi kesecek kadar siddetliydiler. ama 5 dakika surup bitiyorlardi. sonrasinda test yaptim, pozitif cikmisti. Hem kanda hemde idrar testinde negatif ciktigi icin, kasik agrilarin baska birseyden kaynaklanabilir. En iyisi bir jinekologa gorunmen. Insallah hayirlisi olsun hakkinda.

Bizim bu ay ilk çalışmamız yani emin değilim ilk seferde kalabilirmyim.Aranızda ilk denemede hamile kalan var mı?adetime 8-10 gün var ara ara bulantım oluyor göğüslerim şiş ve dokununca ağrıyor.Arada bel ağrım oluyor.Bir kaç kez idrar testi yaptım bişey çıkmadı sanıırm daha erken ..Hamileysem 14 aralıktan sonra olmuştur ne dersiniz ???Hepinize dileklerinizin gerçekleşmesini ve yeni yılda isteyen herkesin bebeğini kucağına almasını dilerim...

umutlanmak da istemiyorum ama;aklımdan da çıkmıyo.offffffff galiba hamile değilim..yorumlar için çoook teşekkür ederim

kızlar merhaba...

benim adetim 4 gün geçti... ömrü hayatımda adetimin 1 günden fazla oynadığını bilmem... kaç gün sonra test yapıyım sizce... ne zaman kesin sonuç çıkar idrar testinden?

benimde alti gün gecti dört gün gectiginde idrar testi yapmistim negatifti bekliyorum sonucu hayirlisi olsun

benimde alti gün gecti dört gün gectiginde idrar testi yapmistim negatifti bekliyorum sonucu hayirlisi olsun

Hayırlısı olsun canım çok geçmiş seninkide neden çıkmamışki birde kan testine baktırsaydın ya
Benim 27 sinde olmam gerekiyor ama dün sabah idrar testi yaptım ilk 10 dk bişey yoktu öylece bırakıp işe gittim akşam baktımki 2. çizgi çıkmış silik olarak.Sence bu 2. çizgi niye çıktıki.Yoksa bütün testler bekleyince öylemi oluyor hamile olmasanda.:uhm:

Bu gün eczaneler kapanmadan çıkabilirsem işten bir test daha alıp sabah yeniden yapıcam ama çok kafam karıştı yaaa bütün testlermi öyle oluyorCADIARZU

selam canim bende bazen yaptigim testleri iki üc gün sakliyorum devamlida gidip bakiyorum hep tek cizgi hic ikinci cizgi cikmiyor insallah seninkisi pozitiftir niye ciksinki ikinci cizgi dimifisfisfis haber verirsin:hulya:

selam canim bende bazen yaptigim testleri iki üc gün sakliyorum devamlida gidip bakiyorum hep tek cizgi hic ikinci cizgi cikmiyor insallah seninkisi pozitiftir niye ciksinki ikinci cizgi dimifisfisfis haber verirsin:hulya:

Mutlaka haber veriririm ben yinede hayalkırıklılığına uğramamak için ciddiye almıyomuş gibi yapıp kendimi kandırayımkaydirigubbakcemile3 ama tekrar yapıcam test bakalım ne çıkıcak zaten adet tarihimde çok yakın.Herşey belli olucak sanada bildiririm.:enbuyukkk:

Ben reglim 5 gün gecikince ( her ay defalarca test yapıp negatif çıktıgını görmekten yine negatif çıkacak diye düşünüp ) emin olmak için istemeye istemeye bi test alıp yapmıştım silik bir çizgi çıkmıştı emin olamadım kan testi yaptırdım hamileymişim çok sevinmiştik ama 7 haftalıkken düşükle sonuçlandı iki ay önce :çok üzgünüm: Öyle hemende hamile kalamıyorum :1no2: Allah sağlıklı bebekler nasip etsin hepimize ...

kızlar bişey sorcam.testlerin yanlış çıkma olasılığı var mı?3 defa yaptım.üçüde negatif.neyse moralimi bozmayayım.ümitli olmak gerek.testi 3 liraya aldım.yanlış olma durumu var mı?

kızlar bişey sorcam.testlerin yanlış çıkma olasılığı var mı?3 defa yaptım.üçüde negatif.neyse moralimi bozmayayım.ümitli olmak gerek.testi 3 liraya aldım.yanlış olma durumu var mı?

bende senınle aynı durumdayım. en son 21 kasımda adet oldum. 4-5 gun önce cevız buyuklugunde bır kan geldı kesıldı sonrasındaki 2-3 gun kahverengı lekelenme oldu. ıdrar testı yptım 2 defa negatıf cıktı. 3 liralık testlerden almıstım bende:) yenı yıla kadar bekle dıyo esım. ama ben bıran önce kan tahlılı yaptırmak ıstıyorum.

slm kızlar, ben eylül sonu hamile kalmıştım ama 11 kasımda 6,5 haftalıken düşükle sonlandı. geçen ay yani kasım ın 29 unda regl im geldi şimdi hesabıma göre aralık 26 da gelmesi gerekiyodu ama gelmedi. korunmadık ta eşim ve ben çok istiyoruz bebeğimizin olmasını, inş hamileyimdir. 1 hafta önce test aldım :) ama hala yapmadım yarın yapsam mı acaba doğru sonuç verir mi??
eşimin taraf ta halasını filan ikizi var benimde babannemim 2 kere ikizi olmuş ama başka kimse de yok bende olur mu acaba?* ikiz olmasını da çok istiyorumm :) Allah hayırlı ewlatlar nasip etsin hepimize.

belki hamileyimdir. eğer öleyse herkese yeniyıl hediyesi olacak :)

sonunda bana da bu anketi onaylamak nasip olduuuu :))) şu anda öğrendim hamile olduğumu bu gün adet günüm. çok net ikinci çizgi çıktı. şoktayımmmm hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…