merhaba,forumda yeniyim.daha önce de yazdım ama,sonra kendim de bulamadım.şimdi bana bi yardımcı olun lütfen.adet bitiminden 4 gün falan sonra,gece şiddetli bi karın ağrısı ve mide bulantısı ile uyandım.bağırsaklarımı üşüttüm sandım.bağırsak problemleim geçti ama,bulantım ara ara sürüyo,ayrıca deli gibi kasık ağrım var sürekli şekilde.adet bitiminden bi kaç gün geçmesine rağmen dün idrar tahlili yaptım (-) çıktı 8-9 saat sonra çubuğa tekrar baktım,silik çizgiydi.bugün kan testi yaptırdım,negatif çıktı.aşırı kasık ağrım var.adetten 10 gün falan önce ilişkiye girmiştik.hadi aban yardım edin lütfeeeeeeeeeenhamilemiyimdir???
benimde alti gün gecti dört gün gectiginde idrar testi yapmistim negatifti bekliyorum sonucu hayirlisi olsun
Hayırlısı olsun canım çok geçmiş seninkide neden çıkmamışki birde kan testine baktırsaydın ya
Benim 27 sinde olmam gerekiyor ama dün sabah idrar testi yaptım ilk 10 dk bişey yoktu öylece bırakıp işe gittim akşam baktımki 2. çizgi çıkmış silik olarak.Sence bu 2. çizgi niye çıktıki.Yoksa bütün testler bekleyince öylemi oluyor hamile olmasanda.:uhm:
selam canim bende bazen yaptigim testleri iki üc gün sakliyorum devamlida gidip bakiyorum hep tek cizgi hic ikinci cizgi cikmiyor insallah seninkisi pozitiftir niye ciksinki ikinci cizgi dimifisfisfis haber verirsin:hulya:
Bence hemen yapmalısın:)kızlar merhaba...
benim adetim 4 gün geçti... ömrü hayatımda adetimin 1 günden fazla oynadığını bilmem... kaç gün sonra test yapıyım sizce... ne zaman kesin sonuç çıkar idrar testinden?
Bu arada ben periyoduma 4-5 gün kala yapmıştım ve silik bir ikinci çizgi çıkmıştı, yani kesin yap derimBence hemen yapmalısın:)
kızlar bişey sorcam.testlerin yanlış çıkma olasılığı var mı?3 defa yaptım.üçüde negatif.neyse moralimi bozmayayım.ümitli olmak gerek.testi 3 liraya aldım.yanlış olma durumu var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?