yaaa kizlar adetime daha 2-3 gün var . yeni yil sabahi idrar testi yaptim yani adetime 5 gün falan vardi negatif ciktik( simdi ben kesinlikle hamile degilmiyim ( yoksa daha umudumu kesmeyimde adetimi mi bekleyim:) valla banada cevap yazarsaniz sevinirim:)
günaydın herkese reglimin 1 gün geçmesiyle test yaptım pozitif çıktı
eşim inanmayınca 2. testide yaptım oda pozitif çıktı
ben yeni yılın ilk sabahı öğrendim hamile olduğumu
allah isteyen herkese versin
tebrikler canım Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
canım bilmiyorum ki ben de senle aynı durumdayım
sen yumurtlama gününü biliyorsan üzerine 12-13 gün say o testi yaptığın tarihe geliyorsa silik çizgi çıkar. ama daha geç yumurtluyorsan o zaman daha çıkmaz testte
benim adet tarihim 7 ocak bende 3 ocak sabahı test yapmıştım negatifti ama ben yumurtlama tarihimi kestirebiliyorum ve 12 gün falan olmuştu ve benim çıkması gerekirdi o yüzden benim umudum yok ama inşallah senin olumlu çıkar arkadaşım hadi haberlerini bekliyorum:)
hmmm ... bugün yarin adet olmam gerekiyo henüz bisey yok ama :)) azicik umutluyum yani:))
benim testi yaptigim zamanda yumurtlamamin üzerinden 12 gün falan gecmisti simdi bende mi senle ayni durumdayim yani??:S üüfff hamile kalabilmekte ne zor ismis yaaa(
canım zor evet ben 2 yıldır bekiyorum hatta azcık geçti 2 yılı ama se daha adet olmamışsın canım inşallah ta olmaz ve hamilesindir :):CüvCüv:
benim yakındır çünkü bugüntekrar ağrılarım başladı ve aynı adet olucak gibiyim kasık ağrısı, bacak ağrısı vs.....CADIARZU
kızlar bende sızlen aynı durumdayım adetıme daha 2 3 gun var ve ben bugun sabah ıdrar te4stı yaptım bıse cıkmadı...bırde tahmını yumurtlama tarıhımden 11 gun gectı daha acaba cokmu erken davrandım beklemelımıyım 11 12 gunde evde yapılan ıdrar testınde cıkıomu acep nolur cevapp bu arad kacgundurde belırtıler yasıom kasık agrılarım bacaklarıma vuruo
ayyy ben daha taze sayilirim kiz o zaman6 bucuk aylik evliyim daha ama bebegimizin olmasini cok istiyoruz:) minik pamuk elli bi kizim olsa kötü mü olur yanii:) asiri derecede adet sancim oluo benim ama simdilik öyle bi his yok.3 gün önce sabah adet olmusum gibi bi his vardi ama gecti cok sükür.insallah bu ay orta kati kiraya veririm:) ayyy yarin belli olacak bakaliiimm hayirlisi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?