Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
ya benim adetimde 6 gün oldu geçeli 2 gün geçtikten sonra eşimin ısrarı üzere yaptım çıkmadı ama şu an yapmaya çekiniyorum bu geçtiğimiz ay rahim filmi çektirmiştim acaba omu gecikme yaptı bilemiyorum inş bende bu sayfaya yazarım ..

yaaa kizlar adetime daha 2-3 gün var . yeni yil sabahi idrar testi yaptim yani adetime 5 gün falan vardi negatif ciktik( simdi ben kesinlikle hamile degilmiyim( yoksa daha umudumu kesmeyimde adetimi mi bekleyim:) valla banada cevap yazarsaniz sevinirim:)

arkadaslar ben bugun hamile oldugumu ogrendim...cok yeni hamileligim ama dunden beri idrara cikmam cogaldi...bu normalmi???

günaydın herkese reglimin 1 gün geçmesiyle test yaptım pozitif çıktı
eşim inanmayınca 2. testide yaptım oda pozitif çıktı
ben yeni yılın ilk sabahı öğrendim hamile olduğumu
allah isteyen herkese versin

canım bilmiyorum ki ben de senle aynı durumdayım
sen yumurtlama gününü biliyorsan üzerine 12-13 gün say o testi yaptığın tarihe geliyorsa silik çizgi çıkar. ama daha geç yumurtluyorsan o zaman daha çıkmaz testte

benim adet tarihim 7 ocak bende 3 ocak sabahı test yapmıştım negatifti ama ben yumurtlama tarihimi kestirebiliyorum ve 12 gün falan olmuştu ve benim çıkması gerekirdi o yüzden benim umudum yok ama inşallah senin olumlu çıkar arkadaşım hadi haberlerini bekliyorum:)

tebrikler canım Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin

benimki biraz geç oldu adetim geçtikten 15 gün sonra öğrendim yine hüsran olmasın diye bekledim nerdeyse 9 ay bekliyicektik bi ark. ısrar etmese:))

ArkadaŞlar bana bılĞısı olan varmı aralık ayının 23 dÜnde adet olucaktım ama 8 gÜn geÇtı hıÇ geÇmezdı ve adet oldum oda 1.5 gÜn sÜrdÜ anlamadım ben Şımdı daha doktora gıtmedım yarın gıdıcem sızce kımyasal gebelık dıyolar ondan mı oldum acaba her ne olduysam doktor yarın anlar mı Çok mu geÇıktım acaba ne olur bılen varsa

Bıde arkadaŞlar 5 tane test yaptım 4 tanesı pozıtıf anlamadım kı

Kubi, büyük ihtimalle hamilesin veya hamileydin. Ama soru şu: pozitif testler kanamadan önce mi sonra mıydı? kanamadan önceki 4 test pozitifse, sonraki 1 test negatifse kimyasal gebelik yaşamış olabilirsin Allah korusun. Eğer hala pozitif test sonucu alıyorsan da ya yerleşme kanaması gibi birşeydi ya da düşük riskin var. Gözünü korkutmak değil amacım bağışla lütfen. Bir an önce doktora gitmelisin. Kan testinde çıkar herşey. ınşallah Allah gönlüne göre versin.

hmmm ... bugün yarin adet olmam gerekiyo henüz bisey yok ama :)) azicik umutluyum yani:))
benim testi yaptigim zamanda yumurtlamamin üzerinden 12 gün falan gecmisti simdi bende mi senle ayni durumdayim yani??:S üüfff hamile kalabilmekte ne zor ismis yaaa(

canım zor evet ben 2 yıldır bekiyorum hatta azcık geçti 2 yılı ama se daha adet olmamışsın canım inşallah ta olmaz ve hamilesindir :):CüvCüv:
benim yakındır çünkü bugüntekrar ağrılarım başladı ve aynı adet olucak gibiyim kasık ağrısı, bacak ağrısı vs.....CADIARZU

ayyy ben daha taze sayilirim kiz o zaman 6 bucuk aylik evliyim daha ama bebegimizin olmasini cok istiyoruz:) minik pamuk elli bi kizim olsa kötü mü olur yanii:) asiri derecede adet sancim oluo benim ama simdilik öyle bi his yok.3 gün önce sabah adet olmusum gibi bi his vardi ama gecti cok sükür.insallah bu ay orta kati kiraya veririm:) ayyy yarin belli olacak bakaliiimm hayirlisi:)

kızlar bende sızlen aynı durumdayım adetıme daha 2 3 gun var ve ben bugun sabah ıdrar te4stı yaptım bıse cıkmadı...bırde tahmını yumurtlama tarıhımden 11 gun gectı daha acaba cokmu erken davrandım beklemelımıyım 11 12 gunde evde yapılan ıdrar testınde cıkıomu acep nolur cevapp bu arad kacgundurde belırtıler yasıom kasık agrılarım bacaklarıma vuruo

canım bence de daha çıkmaz evdeki testlerde boşuna moralin bozulmasın
1-2 güne belli olur hepimizin durumu ama benim de senin gibi adet sancılarım var ve adet olucak gibiyim umudum yok yani, zaten hiç akıntım da yok
Rabbim güzel haberler versin inşallah hepimize, hayırlısıyla:dance:

biriciğim canım bence sen hiç dertlenme daha çok erkenmiş olur hayırlısıyla yakın zamanda inşallah bu ay:Saruboceq: canım

arkadaslar adetime 3 gün warken beta 8.42 adetim 1 gün gecti 17 cıktı cok mu düşük yardım edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…