Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
Bayanlar herkese merhabalar. Ben 2 senedir evliyim. Çocuk istiyoruz. Daha yeni çalışmalara başladık :) Jinekolog yumurtalıklarımın çok iyi çalıştığını ve hemen gebe kalabileceğimi söylemişti. Son adet tarihim 11 aralık, 20 aralıkta ilişki oldu ama sadece 1 kez. Daha sonra eşim iş için yurtdışına çıktığı bu yüzden bir kere ilişkiye girebildik. Tam yumurtlama günümdü. Adet günüm hiç şaşmaz. Bugün yarın bekliyordum ancak karnımda adet sancısından çok batma gibi bir ağrı oluyor. Arada baş dönmeleri oluyor. Belim ve bacaklarım çok ağrıyor. Acaba hemen ilk denemede gebe kalmış olabilir miyim? Bu kadar erken yaşıyanınız varmı?Cevaplarınızı merakla bekliyorum. Yarın teste gidicez ama dayanamadığımdan yazdım görüşlerinizi almak için....

arkadasların sonucları benimkine göre cok yüksek dün 17 idi. bugün yaptırmadım yarın mı yaptırmalıyım gün asırı yani. yarın adetim 3 gün gecmiş olucak

hiç erken deil canım bizde ilk defa bu ay korunmayı bıraktık benim de noldugum belii deil ya ama olabilir.hemen kan tesri yaptır.

benim durumum kesinlesti kizlar hamile degilim dün aksam azicik kirmizilari gördüm inanmak istedim yok caniiim ben hamileyim olamaz valla dedim sabah yüzüme bu gercek tokat gibi ind amai güldügüme bakmayin cok sinirlendim ama :S sinirimden alisverise gittim yeni geldim :S bu ay sadece bi kez denicem yoruldum be

canım geçmiş olsun ne diyebilirim ki, çok yıkılıyo insan biliyorum
ama bu ay yeni umut hepimiz için inşallah yeni yılın ilk ayı hamile kalırsın canım :)opuyorumnanaktan

adanaadana canım bak senin ne güzel akıntın varmış bende yok gibi çok az oluyo yani hakkında hayırlısı cumaya test yaparsan haber ver bizedeturkbayragi

bu arada benim de ateşim düşmüş yani bu yarın sabah adet olurum demekklava:
ne yapalım bu ay da olmadı
Rabbim hiçbirimizin elini kolunu boş bırakmasın:Saruboceq:

Kan testi yaptırın kızlar üç beş kez yaptım test hiç birinde de çıkmamıştı...

canım senin idrar testinde mi çıkmamıştı günün geçince

Evet hiç çıkmadı bi hastalığım var sanıp doktora gittim ağrılarım olduğu için.O zaman kan testi yaptık kan testinde çıktı.Kimisinde idrar testinde hiç çıkmazmış ...

reglim 3 gün gecikti ve test yaptım çift çizgiyi gördüm.
hemde iki çizgide çok netti...

canım geçmiş olsun ne diyebilirim ki, çok yıkılıyo insan biliyorum
ama bu ay yeni umut hepimiz için inşallah yeni yılın ilk ayı hamile kalırsın canım :)opuyorumnanaktan

sagol canim neyse haklisin bu ay hamile kalirsam belki bebisimle ayni gün olur dogum günümüz:)
bakalim hayirlisi ve kendi kendime söz verdim günüm gelmeden test falan yapmicam insanin moreliu cok bozuluyo yaa bu arada adet sancimda o kadar sancili olmadi bu ay yeniden kist olusma korkumda kalmadi:) allah hepimizin gönlüne göre versin kizlarr...

selam kızlar,
önceki hamileliğimde (maalesef boş gebelikmiş mafoldumben) reglin 1 gün geçmesiyle öğrendim...
ALLAH isteyen herkese evlat sahibi olmayı nasip etsin dilerim:Saruboceq:

kızlar benım suan ıkı gun gectı adet gunu yaptım cıkmadı hıc bıse sımdı adet olcam dıom boyle bı sancı gelıo sonra gecıo gıdıo hıcbısem yok hayırlısı fırsat bulsanm bugunde test alcam

benımde adetımn 4 gun gecıkmeseiyle test yaptırdm ama gerek yotu testde tek belirtisi benm icim hıc bukadar buyumeyen göguslerimdı ve testı yaptımda ilk cızgı cıkdı ardından hemen ikinci cizgı cıkdı cok belırgndı tabı suan 5 hafta 5 gunluk hamıleyım darısıda sizlere

benim adetim 2 gun gectikten sonra yaptim ve pozitif sonuc aldim sonra 3.gun tekrar test yaptim ve yine pozitif sonuc vardi...suan 5 hafta 2 gunluk hamileyim.....darisi bebis isteyenlere......

:lepi:adetim 5 gün geçti hiç belirtim yoktu sadece göğüs ucum çıkkın ve sanki kabukluydu sabah aç karna test yaptım anında çift çizgi çıktı inanamadım elim ayağım titredi

Eklentiler

• $IMG_4882.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 180
Evet hiç çıkmadı bi hastalığım var sanıp doktora gittim ağrılarım olduğu için.O zaman kan testi yaptık kan testinde çıktı.Kimisinde idrar testinde hiç çıkmazmış ...

öncelikle hayırlı olsun inşallah... adet tarihini kaç gün geçince test yapmıştın

merhabalar ben yeniyim aranızda :) iki aydır biz de eşimle çocuk sahibi olma çabalarındayız. Bu arada 28 günde bir tekrar eden reglim 2 aydır sapıttı ilkinde 3 gün, ikincisinde 5 gün gecikti. Tam acaba dediğim anda sabah hüzünle karşılaştım Acaba bu gecikmeler normal mi? ama yılmak yok bu ay için umutluyum, Allahım isteyen her kuluna aratmadan nasip etsin :)

arkadaşlar merhaba benim şuan adetime 1 gün var test yaptım bi çizgi silik çıktı çok heyecanlandım hemen kan testi yaptırdım yarım saat sonra sonuç alacam.allah hakkımda hayırlısını versin dua ediyorum sürekli..heyecandan titriyorum.

merhaba arkadaşlar, ben gebelik testini olmam gereken adet tarihimden ( SAT 30.11.2009 ve yine aralık sonu bekliyordum adet günümü..) 7 gün geçtikten sonra yaptım.. 2.çizgi çok silik çıktı.daha önce yaptığımda çizgi görünmedi bile..Doktorum kanda gebelik testi istedi ama düşük çıktı.07-01-2010 (33.8)
Bugün tekrar test yaptırdım değer artıo..(11-01-2010) 259 çıktı ama cuma günü tekrar bakalım dedi doktor,yani cuma günü tekrar kan vercem.. bnde korkuyorum..Aralık ayında eşimle korunduk ama adetime az bir süre kala korunmadan bir ilişkimiz oldu..Ben o zaman hamile kaldığımı düşünüyorumm..Bakalım hayırlısı olsun..Bnm gibi düşük çıkıp sonradan artan arkadaşlar cvplarınız bekliyorum=)):1rolleyes:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…