merhaba arkadaşlar, ben gebelik testini olmam gereken adet tarihimden ( SAT 30.11.2009 ve yine aralık sonu bekliyordum adet günümü..) 7 gün geçtikten sonra yaptım.. 2.çizgi çok silik çıktı.daha önce yaptığımda çizgi görünmedi bile..Doktorum kanda gebelik testi istedi ama düşük çıktı.07-01-2010 (33.8)
Bugün tekrar test yaptırdım değer artıo..(11-01-2010) 259 çıktı ama cuma günü tekrar bakalım dedi doktor,yani cuma günü tekrar kan vercem.. bnde korkuyorum..Aralık ayında eşimle korunduk ama adetime az bir süre kala korunmadan bir ilişkimiz oldu..Ben o zaman hamile kaldığımı düşünüyorumm..Bakalım hayırlısı olsun..Bnm gibi düşük çıkıp sonradan artan arkadaşlar cvplarınız bekliyorum=)):1rolleyes:
merhaba canım bende aynı senin gibiyim.yani idrarda 1 çizgi silik çıktı kandaki değerim 37.11 doktor randevum yarın 10 da.muhtemelen bendende tekrar kan testi isteyecek doktorum inş.yükselir.seninki yükselmiş korkma bence içini ferah tut.inş.hepimiz için iyi olacak dua edelim bol bol.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
mrb bende 5 aylık evliyim evlediğimizden bu güne kadar hiç korunmadık adetlerim bu aya kadar düzenliyidi ama 30 aralıkta adet olmak gerekiyodu halan yok karnımda belimde bi ağrı var midemde bulanıyo(sadece sabah hızlıca kalktığımda) akıntım normalde olduğundan fazla 14 gün içinde 3 defa idrar testi bi defada kan testi yaptım ama çıkmadı doktorumda adet söktürücü verdi kullanmalımıyım kullanırsam gebelik falan varsa düşük yaparmıyım bana bi fikir verirmisiniz
selam kızlar, öncelilkle ALLAH isteyen herkese sağlıkla ve hayırlısıyla anne olmayı nasip etsin diyorum...
sizlere bilenlerinizin olması umuduyla bir sorum olacak,
idrar testini yaptıktan birkaç saat sonra beliren gölge gibi ikinci çizgi ne anlama gelir ve dikkate alınmalı mıdır?
hergün evinin karsısında bulunan eczaneye gidip test almamak için neredeyse kendini bağlatmayı düşünen, regline şuan itibarıyle 6 gün varken son bir hafta içinde 3 test yapan ve son yaptığı testte saatler sonra gölge gibi çizgi görünce havalara uçan, kafayı yediğini düşünen ve kendini devamlı dinleyen şu kadıncağıza bir yardım edin sevabına
ALLAH hepimizi bebişlerine kavuştursun hayırlısıyla...
selam kızlar, öncelilkle ALLAH isteyen herkese sağlıkla ve hayırlısıyla anne olmayı nasip etsin diyorum...
sizlere bilenlerinizin olması umuduyla bir sorum olacak,
idrar testini yaptıktan birkaç saat sonra beliren gölge gibi ikinci çizgi ne anlama gelir ve dikkate alınmalı mıdır?
hergün evinin karsısında bulunan eczaneye gidip test almamak için neredeyse kendini bağlatmayı düşünen, regline şuan itibarıyle 6 gün varken son bir hafta içinde 3 test yapan ve son yaptığı testte saatler sonra gölge gibi çizgi görünce havalara uçan, kafayı yediğini düşünen ve kendini devamlı dinleyen şu kadıncağıza bir yardım edin sevabına
ALLAH hepimizi bebişlerine kavuştursun hayırlısıyla...
cevap yazdığn için teşşekür ederim, hiç merak etme seninde değerlerin yükselir, bende ilk kan verirken çok korkuyordum, bakalım cuma yine kan vericem nolucak. hep pozitif düşünelim, herşey çok güzel olacak inşallah!:ecrin_bebek:
canım ben ikinci kan testimi yaptırdım dün yükselmiş 86,76 çıktı drum daha çok yeni bi gebelik dedi değerin normal dedi salı günü tekrar yapacaz ve ultrasonda bakacaz dedi.allah meleklerimizi korusun..:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?