Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360

merhaba canım bende aynı senin gibiyim.yani idrarda 1 çizgi silik çıktı kandaki değerim 37.11 doktor randevum yarın 10 da.muhtemelen bendende tekrar kan testi isteyecek doktorum inş.yükselir.seninki yükselmiş korkma bence içini ferah tut.inş.hepimiz için iyi olacak dua edelim bol bol.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Allahım sana şükürler olsun bu topiğe her baktıımda acaba ben ne zaman bu anketi oylayacağım diye düşünürdüm bugünmüş kısmet
reglime 1 kala sabah yaptım ilk 1 dk da pembe çizgi belirdi
öğleden sonra kan testine gidicem

Selam Arkadaşlar.. Adet gunumdem 5-6 gün öncesi koyu renk akıntı ardıındanda çok açık renk kanamam oldu bi kaç damla sadece. adet günüm 1 gün geçti ama halen bişey yok! Bende test yapmaya karar veremiyorum ama karın ağrısı çok sık idrara çıkma bel ağrısı baş ağrısı ğaır derecede uyku isteği bunlar hamilelik belirtisi olabilir mi acaba? Ayrıca normalde adet öncesi yüzüm sivilce dolardı tam tersi çok canlı duruyo fikri olan varsa yazabilirmi lütfen eyvahedigeldismile

benimde adetime 2 gün vardı 1-2 damla lekelenmem oldu adet oldum sanmıştım ama devamı gelmedi adet günüm 1 gün geçince test yaptım iki çizgide çok belirgindi

cevap yazdığn için teşşekür ederim, hiç merak etme seninde değerlerin yükselir, bende ilk kan verirken çok korkuyordum, bakalım cuma yine kan vericem nolucak. hep pozitif düşünelim, herşey çok güzel olacak inşallah!:ecrin_bebek:

mrb bende 5 aylık evliyim evlediğimizden bu güne kadar hiç korunmadık adetlerim bu aya kadar düzenliyidi ama 30 aralıkta adet olmak gerekiyodu halan yok karnımda belimde bi ağrı var midemde bulanıyo(sadece sabah hızlıca kalktığımda) akıntım normalde olduğundan fazla 14 gün içinde 3 defa idrar testi bi defada kan testi yaptım ama çıkmadı doktorumda adet söktürücü verdi kullanmalımıyım kullanırsam gebelik falan varsa düşük yaparmıyım bana bi fikir verirmisiniz

bu sokturuculerın gebelıkte hıç bır zararı olmadıgını bılıyorum...gebelık varsa sokturmuyor zaten...kanama olmuyor...
gebelık yoksa adet kanaması gerceklesecek...doktoruna guven..

29 aralıkta ogrendım...saglık ocagında ıdrar testı yaptırdım...pozıtıftı...
bır oğlum var...3,5 yaşında alsanaalsanasmile

dün test yaptım tek cizgi yarın günüm cıkmamıs olablirmiki

selam kızlar, öncelilkle ALLAH isteyen herkese sağlıkla ve hayırlısıyla anne olmayı nasip etsin diyorum...
sizlere bilenlerinizin olması umuduyla bir sorum olacak,
idrar testini yaptıktan birkaç saat sonra beliren gölge gibi ikinci çizgi ne anlama gelir ve dikkate alınmalı mıdır?
hergün evinin karsısında bulunan eczaneye gidip test almamak için neredeyse kendini bağlatmayı düşünen, regline şuan itibarıyle 6 gün varken son bir hafta içinde 3 test yapan ve son yaptığı testte saatler sonra gölge gibi çizgi görünce havalara uçan, kafayı yediğini düşünen ve kendini devamlı dinleyen şu kadıncağıza bir yardım edin sevabına
ALLAH hepimizi bebişlerine kavuştursun hayırlısıyla...

bnnnn

sanırım hepimiz aynı durumdayız allh sabır versin hepimizede cok zor beklemek umutlanmak sonra o umutların bosa cıkması

öncelikle merhaba,seni çok iyi anlyorum..:1rolleyes: evet test yaptıktan sonra çok silik bir çizgi görünüyor ama ben reglim geciktikten sonra test yapmıştım o zaman çok silik neredeyse yok gibi bir çizgi çıktı.ama sonraları çizgi iyice belirginleşmeye başlıyor.regl tarihine yakın zaman da test yapan ve çizgi gören arkadaşlar var..umarım herşey istediğin gibi olur..zemuszemus

bn dün yaptım tek cizgi adetim yarım bakalım ne olacak p tesiye kadar gelmezse bi daha yapcam kırmızıları görmeden umudumu kesmiycem belkide erken yaptım dedi bak senn adet günnüde cok silikmiş bn iki gün önce yaptım elkide ondan cıkmadı demi allıhm insallh oledir ..............

canım ben ikinci kan testimi yaptırdım dün yükselmiş 86,76 çıktı drum daha çok yeni bi gebelik dedi değerin normal dedi salı günü tekrar yapacaz ve ultrasonda bakacaz dedi.allah meleklerimizi korusun..:Saruboceq:

çok sevindim senin adınaopuyorumnanaktan moralimizi her zaman yüksek tutmamız gerekiyor.ben geçen sene kasım da bir düşük yaşamıştım.Test sonuçlarında kanda pıhtılaşma çıktı.Şimdi corasprin kullanıyorum,ama doktor sonuçlara göre iğneye başlıcak.İğneden korkmuyorum,yeter ki herşey yolunda gitsin bu kez:Saruboceq:yarın tekrar kan vermeye gidiyorum..İnş.değerim yükseliyordur.İnş. bnde eylül ayında anne olacağım.:sm_cool:Sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı bebekler dileğim ile...

cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar...
ben bikaç saat önce buraya yazdığım mesajdan sonra ekmek almaya çıkınca dayanamayıp test de aldımalsanaalsanasmile. daha reglime 6 gün var ama kendime engel olamıyorum hiç iyi değil bu tavrım bir nevi bağımlılık oldu. sonuç tek çizgi çıktı, o saatler sonra ikinci çizginin silik olarak çıktığı test başka markaydı ve son kullanma tarihi şubat 2010 du. belki etkisi vardır, zaten bu testin üzerini okudum ve ıLK 5 DK ıÇıNDE OLUŞAN ÇıZGıLER SONUCU GÖSTERıR yazıyordu.
bu arada benim 4 ay önce boş gebelik nedeniyle bir kürtajım var. ilk gebeliğimdi... bu nedenle kafamdaki tilkileri kovamıyorum. ALLAH daha beterinden korusun, isteyen herkese anne olmayı nasip etsin dilerim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…