Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
daisy, ktg, suer ve adını bilmediğim, bu forumda olan olmayan tüm arkadaşlar ve ben en kısa zamanda hayırlısıyla anne oluruz dilerim...:ecrin_bebek:

dün test yaptım tek cizgi yarın günüm cıkmamıs olablirmiki

bıldıgım ıdrar testını gununde yaparsan daha dogru sonuç oluyor..ama acele etme zaten bebiş varsa var yani..1 -2 gun daha sabret canım.. :ecrin_bebek:

ya dikkatimi cekti bende 5 aylik evliyim korunmadik idrar testi yaptim negatif cikti kan testi yaptirdim ama bi sorun oldugu icin sonuc haftaya kaldi biliyorum yok cunku 8. gunu yaptigim idrar testide negatif cikti kandada neg cikacak doktor adet sokturucu vereccek ustelik benim midem bulanmiyor sadece agrilarim var adet oluyormusum gibi ama olmuyor bide agzim kuruyor midemde yanmada var gercekten bebege zarari yokmu bide adet duzenleyici haplar kullanirken cocuk olmazmi yumurtlama donemini olumsuz etkilermi

merhaba arkadaşlar.uzun zamandır sesizce takip ediyordum.6 aylık evliyiz ve bu ay ilk denemeyi yaptık :kedi: Düzenli adet gören biriyim normalde bugün hastalanmam gerekiyordu ancak hala yok ( çok mutluyum ) Adet günü ya da birkaç gün içinde yapılan testlerde hamile kaldığını öğrenen arkadaşların yazılarını okuyunca heyecanım arttı.Yarın hemen test yapıcam :)

ben en son 22 aralıkta regli oldum. Takvime göre ocak 26 da tekrar regli olacam. Dün acon denilen test yaptım daha reglime 5 gün var negatif çıktı.göğüslerim şişti reglim yaklaştığı için mi acaba diğer hamilelik belirtiler yok bende benim gibi olan varmı acaba reglim geçince yapıcam artık testi

selam ..
bugün adet gecikmemin 7. günü. test yaptım çift çıktı yani hamileyim kaydirigubbakcemile2

kızlar bizde denedik bekliyoruz daha adetime 11 gün var bugün bu siteye üye oldum inş hamile haberlerimi verebilirim çok istiyorum hepinize dua ettim inş her isteyene nasip olur

kızlar bizde denedik bekliyoruz daha adetime 11 gün var bugün bu siteye üye oldum inş hamile haberlerimi verebilirim çok istiyorum hepinize dua ettim inş her isteyene nasip olur

cns22 bizimde ilk denememiz inşallah seninde olur bende dua etcem sana nasip olur inşallah ama ilk deneme olmaz diyolar ama belli olmaz şans meselesi bakalım :ecrin_bebek:

slm kizlar adetim uzerinden 2 gun gecince test yaptim. neagtif cikti. bugun 4.gun. hala adet olmadim. yarin sabah yapsam cikar mi? normalde 1gun sasmazdi. yoksa baska bi rahatsizlik belirtisi mi?
korkmaya basladimmm

benimde adetimden iki gun gecti bugun 32 ci gun 4 gun once test yapmistim cok hafif bir cizgi cikti ve sabah yaptim negatief cikti .. saskinim ve merak ediyorum insallah hamileyimdir. allah olmayana insallah tez zamanda verir ..

sevgili aras belki tressten de olabilir artik ben kendiminkini oyle dusunuyorum nerdeyse ama bekliyorum allahtan umut kesilmez sana 4 gun olmus bence birdaha dene ama sabah uyaninca yap

testi dün yapmıştım hani adetime 11 gün var demiştim yaa test negatif çıkmıştı bugün teste baktım birdaha(atmamıştım)teste hafif bir 2.çizgi daha çıkmış bu nedemek oluyor kızlar ???????

aradan 1 gün geçmiş, normalde anlamlı değil. ama başına böyle birşey gelen 2 arkadaşım var, onlar geciktikten sonra yapmışlardı gerçi ama ikisi de hamileydi.

teşekkür ederim canım, yanlış görmediysen büyük ihtimalle hamilesin ama emin olmak için reglinin geçmesini bekle ben de bekliyorum ama hamilelilik belirtileri yok bende hiç ,sadece göğüslerim şiş acıyor.sen,erken gebelik testi var ondan mı yaptın ismi fortel adetine 5 gün kala çıkıyormuş.bence adetinin geçmesini bekle emin olmak için ama bekleyemem diyosan kan testi yaptır hemen çıkar .

canım pazartesi yaptırcm kan tahlili yada brz daha beklerim ama 2.çizgi çıktı die çok umutlandım acaba ertesi gün çıkan 2.çizginin bir doğruluğu olabilirmi neyse cnm Allah hepimize nasip etsin inş

cnm bnm yaptğm gebelik testi anon eczacı %99,5 doğru sonuç bunu öneriyorum dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…