dün test yaptım tek cizgi yarın günüm cıkmamıs olablirmiki
mrb bende 5 aylık evliyim evlediğimizden bu güne kadar hiç korunmadık adetlerim bu aya kadar düzenliyidi ama 30 aralıkta adet olmak gerekiyodu halan yok karnımda belimde bi ağrı var midemde bulanıyo(sadece sabah hızlıca kalktığımda) akıntım normalde olduğundan fazla 14 gün içinde 3 defa idrar testi bi defada kan testi yaptım ama çıkmadı doktorumda adet söktürücü verdi kullanmalımıyım kullanırsam gebelik falan varsa düşük yaparmıyım bana bi fikir verirmisiniz
kızlar bizde denedik bekliyoruz daha adetime 11 gün var bugün bu siteye üye oldum inş hamile haberlerimi verebilirim çok istiyorum hepinize dua ettim inş her isteyene nasip olur
cns22 bizimde ilk denememiz inşallah seninde olur bende dua etcem sana nasip olur inşallah ama ilk deneme olmaz diyolar ama belli olmaz şans meselesi bakalım :ecrin_bebek:
testi dün yapmıştım hani adetime 11 gün var demiştim yaa test negatif çıkmıştı bugün teste baktım birdaha(atmamıştım)teste hafif bir 2.çizgi daha çıkmış bu nedemek oluyor kızlar ???????
teşekkür ederim canım, yanlış görmediysen büyük ihtimalle hamilesin ama emin olmak için reglinin geçmesini bekle ben de bekliyorum ama hamilelilik belirtileri yok bende hiç ,sadece göğüslerim şiş acıyor.sen,erken gebelik testi var ondan mı yaptın ismi fortel adetine 5 gün kala çıkıyormuş.bence adetinin geçmesini bekle emin olmak için ama bekleyemem diyosan kan testi yaptır hemen çıkar .
teşekkür ederim canım, yanlış görmediysen büyük ihtimalle hamilesin ama emin olmak için reglinin geçmesini bekle ben de bekliyorum ama hamilelilik belirtileri yok bende hiç ,sadece göğüslerim şiş acıyor.sen,erken gebelik testi var ondan mı yaptın ismi fortel adetine 5 gün kala çıkıyormuş.bence adetinin geçmesini bekle emin olmak için ama bekleyemem diyosan kan testi yaptır hemen çıkar .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?