cnm bnm yaptğm gebelik testi anon eczacı %99,5 doğru sonuç bunu öneriyorum dedi
biliyomusun ben wondfo diye bir test almıştım 2 gün önce bu sabah dayanamayıp yaptım 2,ci çizgi açık pembe çıktı şaşkınım bu testlere göre ikimizde hamileyiz ben de memlekete git cektim bu hafta acaba gitmeden kan tahlilimi yaptırsam bende ne yapcamı bilmiyorum tekrar test alıp yarın sabah bir daha mı denesem
idrar testinde negatif çıkınca çektirdim,idrar testinde hemen belli olmadığını bilmiyordum,doktorda sonra söyledi,tşk ederim cevap için ,inş. allah korur eğer varsada ,ama dediğin gibi psikolojiktir herhalde,sorduğum spru sana çok cahilce gelebilir ama gerçekten bilgim yok bu konuda ,yumurtlama dönemine denk gelmesi gerekiyo dimi bebek olması için
arkadaşlar merhaba
bende bişey sormak istiyorum size
ben yasmin kullanıyorum kullanmadığım dönemde yani geçen ayki adetimden bir gün önce eşimle ilişiki yaşadık hemde iki defa sonraki gün adet oldum zaten ama sanki adetim az oldu geçtiğimiz dönemde şimdi adetime 4/5 gün var yasmini halen kullanıyorum tabiki ama geçen ayki adet döneminden itibaren bende aşırı uyku hali ara aramide bulantısı ve iştah var bugün test yaptım test zor ilerledi ama negatif çıktı
sizce bir ihtimal varmı?üstüne görme gibi bişey olabilirmi?
lütfen hamile kalan arkadaşlardan bilgi bekliyorum...
nasip tabi yumurtlama zamanında olması bilimsel ama Allah istedikten sonra yumurtlama zamanında olmasada olur. benim yengem adetten 1 gün önce hamile kalmıştı bir kere korunmadı oda o gündü. düşün yani yumurtamı kalır o zamana. ama oldu işte. ya ayrıca cahilce falan gelmedi sorun ben sağlıkçı olduğum halde bebek isteyince öğrenmeye başladım bir çok şeyi. inan zamanla uzman oluyorsun :)
arkadsm çok tşkr ederim cevap için,doğru diyosun Allah istedikten sonra olur,peki film çektirme hakkında ne diyosun sağlıkçıymışsın bilirsin sen 1-2 günlük yada 1 haftalık bebeğe zararı olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?