Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360

Arkadaşlar bende kızıma hamile olduğumu adet günümden 3 gün sonra öğrendim. O zaman ilk denememde tutmuştu ama tutmamıştır diye daha önce test yaptırmamıştım. Çok sabırlıymışım. Şimdi ikinciyi istiyorum. İlk denemede tutmadı bu ikinci denemem bende önce test yapsam mı diye düşünüyorum.

arkadaşlar merhaba
bende bişey sormak istiyorum size
ben yasmin kullanıyorum kullanmadığım dönemde yani geçen ayki adetimden bir gün önce eşimle ilişiki yaşadık hemde iki defa sonraki gün adet oldum zaten ama sanki adetim az oldu geçtiğimiz dönemde şimdi adetime 4/5 gün var yasmini halen kullanıyorum tabiki ama geçen ayki adet döneminden itibaren bende aşırı uyku hali ara aramide bulantısı ve iştah var bugün test yaptım test zor ilerledi ama negatif çıktı
sizce bir ihtimal varmı?üstüne görme gibi bişey olabilirmi?
lütfen hamile kalan arkadaşlardan bilgi bekliyorum...

Arkadaşlar bende adetime 2 gün kala test yaptın negatif çıktı.27'sinde adet olmalıydım bugün 28'i aceba hamilemiyim.olabilir mi?

arkadaşlar bişey sorcam size,inşllh bilgisi olan vardır,biz ilk denememizi 1 hafta önce yaptık,1 haftadır bende inanılmaz bel ağırısı var,ve hiç abartmıyorum bi günde 15 kere falan wc ye gidiyorum,üşütsem yada çok sık su içsem tamam bu kadar idrar normal diyecem,eskiden günde 2 öğün yer tam yerdim,şimdi öğünlerde az yiyiorum ama çok sık acıkıyorum canım sürekli bişey yemek istiyo,1 haftada bu kadar şey yaşamam normal mi,doktorada gittim idrar testi yaptılar negatif çıktı,ama doktor zaten bu kadar sürede belli olmaz dedi,belden film çektiler belle alakalı bişeyde yok bu ağrı neden anlamadım ben,bide çekilen filmin eğer bebek varsa 1 haftalık yada 1-2 günlük bebeğe zararı olurmu içim içimi yiyo,lütfen arkadaslar cevap bekliyorummm

arkadaşım bebeğin rahime yerleşme süresi zaten en az bir hafta yani bulantı yada bel ağrısı acıkma bu tarz belirtiler genelde hcg hormonunun salgılanmasıyla olur.ee bebek rahimde bile değilkende bu hormon salgılanmaz. yani psikolojik olabilir. ama umarım hamilesindir gerçekten. ayrıca madem bebek düşünüyorsun neden film çektirdin. yinede varsa eğer inş allah korur. içini rahat tut.

idrar testinde negatif çıkınca çektirdim,idrar testinde hemen belli olmadığını bilmiyordum,doktorda sonra söyledi,tşk ederim cevap için ,inş. allah korur eğer varsada ,ama dediğin gibi psikolojiktir herhalde,sorduğum spru sana çok cahilce gelebilir ama gerçekten bilgim yok bu konuda ,yumurtlama dönemine denk gelmesi gerekiyo dimi bebek olması için

nasip tabi yumurtlama zamanında olması bilimsel ama Allah istedikten sonra yumurtlama zamanında olmasada olur. benim yengem adetten 1 gün önce hamile kalmıştı bir kere korunmadı oda o gündü. düşün yani yumurtamı kalır o zamana. ama oldu işte. ya ayrıca cahilce falan gelmedi sorun ben sağlıkçı olduğum halde bebek isteyince öğrenmeye başladım bir çok şeyi. inan zamanla uzman oluyorsun :)

kızlar merhaba,
bende çok istiyorum hamile kalmak. 3.5 yıllık evliyiz. ama eşim daha erken olduğunu düşünüyor bebek için. bide ilk defa bu ay adetimin 16. günü korunmadık. 5 gün oldu sanki içimde birşey var gibi hissediyorum. galiba pisikolojik biraz.inşallah hamile kalmışımdır.. hatta hepimiz hamileyizdir kızlar

arkadaşlar merhaba,

biz bu ay korunmayı bıraktık 8 ocakta adet oldum en son ortalama 30 günde bir oluyorum.3-4 gündür kasıklarımda adet oluyomuş gibi ağrı var belimde ağrıyo 2 gündür hamile olabilirmiyim?bukadar çabuk belirti olurmu?benim pek umudum yok psikolojikde olamaz uff kafam çok karıştı((( CADIARZU

canım ilaca yeni başlamadıysan yani uzun zamandır kullanıyosan bişey olmaz bende yasmin kullanıyodum önceden haplar kanamayı azaltıyo zaten normalden az oluyodum ben.yasmin 2.kutudan itibaren tam koruma sağlıyomuş doktorum bana böyle söylemişti.

nasip tabi yumurtlama zamanında olması bilimsel ama Allah istedikten sonra yumurtlama zamanında olmasada olur. benim yengem adetten 1 gün önce hamile kalmıştı bir kere korunmadı oda o gündü. düşün yani yumurtamı kalır o zamana. ama oldu işte. ya ayrıca cahilce falan gelmedi sorun ben sağlıkçı olduğum halde bebek isteyince öğrenmeye başladım bir çok şeyi. inan zamanla uzman oluyorsun :)

arkadsm çok tşkr ederim cevap için,doğru diyosun Allah istedikten sonra olur,peki film çektirme hakkında ne diyosun sağlıkçıymışsın bilirsin sen 1-2 günlük yada 1 haftalık bebeğe zararı olur mu

canım sağlıkçıyım hatta o filmi çekenlerdenim anla yani :) kafana takma rahat ol. bizim bölümde farkında olmadan 1 ay film çekenler hatta çektirenler var. ee bende hamile olduğumu öğrenene kadar çekiyorum film. yani rahat ol. o kadardan bişey olmaz inşallah.

çokk tşkr ederim bu güzel yorum için,Allah isteyen herkese versin bebek,rabbim sanada hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin inşllh:))

slm arkadaslar bu yazilarinizi yaklasik yarim saatir okuyorum ilginc geldi dikkatimi cekti ben dun idrar testi aldim negatif cikti bugun bu yazilari okuyunca testi atmamistim teste tekrar baktim ikinci cizginin ucte biri gorunuyo yani silik yaa sasuradim simdi hamile kalmayi da istiyorum birbucuk seneliik evliyim.4 ay once kurtaj olmak zorunda kaldim acaba hamile olabilirmiyim ikinci test almak istemiyorum yaa testler burda cok pahali ;D

herkes nerde kan testi yapmaya gideyim desem labaratuvardaki kadin artik benden bikti yakinda nufusuna alacak dr da adetin gecikmeden gelme dedi bes gun once adetim geldi ama iki gun geldi fazla yogun degildi iki gun sonra kesildi ooff ne karisik bir durum

arkadaşlar merhaba belki size yardımcı olabilirim ben şuanda 33 haftalık hamileyim ve ne zaman öğrendiğimi sorarsanız adet günüme 5 gün vardı daha ve idrar testinde öğrendim sormak istediğiniz veya yardımcı olabileceğim bir konu varsa beklerim allahım hepimizin gönlüne göre versin inşallah isteyen herkes hamiledir

bende iki gün kala yaptim ve pozifit cikti
inanasim gelmiyor bakalim 3 gün sonra tekrar yapmak istiyorum
ekince dedigin gibi testler burda cok pahali canim yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…