arkadaşlar merhaba belki size yardımcı olabilirim ben şuanda 33 haftalık hamileyim ve ne zaman öğrendiğimi sorarsanız adet günüme 5 gün vardı daha ve idrar testinde öğrendim sormak istediğiniz veya yardımcı olabileceğim bir konu varsa beklerim allahım hepimizin gönlüne göre versin inşallah isteyen herkes hamiledir
halie degilsindir canim 30 aralik iliski olmus 6 ocakta regl olmussun
zaten 30 da tutmus olsaydi 6 regl olmazdin ki yumurta zamani kacmis coktan.
20 aralikta falan olmus olsadi iliski tam yumurtlama günü o zaman tutardi.
6 ocaktan sonra korunmasiz hic olmadi ise hamile degilsin canim.
canim insallah rabbim kisa zamanda sana da nasip ederfeyzacım bence hamilşesin o sonucu görmek çok istiyorum
aspirin 15 gün sonra öğrendim demişsin idrar testi yapmışmıydınbenimki biraz geç oldu adetim geçtikten 15 gün sonra öğrendim yine hüsran olmasın diye bekledim nerdeyse 9 ay bekliyicektik bi ark. ısrar etmese:))
bu akşam gideceğim yaptırmaya ama sonuçun negatif olması beni çok korkutuyorcanim insallah rabbim kisa zamanda sana da nasip eder
niye 13 gün gecmis ve hepsi negatif cikmis??
olmazsa birde kanindan baktir canim.
arkadasim bana yardim edermisin???simdi sana olayi detayli bisekilde anlatiim...30aralik gecesi korunmadan beraber olduk,benim bir önceki adetim araligin 6sindaydi,,buraya kadar tamam,,,,ben ocagin 6 sinda yine adet gördum,ben buna ragmen 30araliktaki korunmadan birlikte oldugumuzda hamile kalmis olabilirmiyim,yani ustune görme dedikleri olmus olabilirmi? simdi subatin 6sinda adet olacam ama cildirmak uzereyim bekleyemiyorum,test yapiimmi yoksa adet görmussun zaten,bosuna umitlenme mi diyosun?bu soruyu nette bi saglik sitesinede yazip gönderdim ama cok basmakalip bi cvp geldi.neydi biliyomusun cvp...en guzeli adet gunun gecince test yap....bi bekleyebilsem mantikli bi cvpta beni tatmin etmedi,cvp bekliyom bi bilgin varsa....:sm_confused:
beni aydınlatan birileri yok galiba hadi arkadaslar yorumları bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?