Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
Anketinizi onaylıyorum caınım benimki adedim 10 gün geçiktikten sonra yaptım çıktı ama 7dk sonra göründü oda silik bi sekildeydi

arkadasim bana yardim edermisin???simdi sana olayi detayli bisekilde anlatiim...30aralik gecesi korunmadan beraber olduk,benim bir önceki adetim araligin 6sindaydi,,buraya kadar tamam,,,,ben ocagin 6 sinda yine adet gördum,ben buna ragmen 30araliktaki korunmadan birlikte oldugumuzda hamile kalmis olabilirmiyim,yani ustune görme dedikleri olmus olabilirmi? simdi subatin 6sinda adet olacam ama cildirmak uzereyim bekleyemiyorum,test yapiimmi yoksa adet görmussun zaten,bosuna umitlenme mi diyosun?bu soruyu nette bi saglik sitesinede yazip gönderdim ama cok basmakalip bi cvp geldi.neydi biliyomusun cvp...en guzeli adet gunun gecince test yap....bi bekleyebilsem mantikli bi cvpta beni tatmin etmedi,cvp bekliyom bi bilgin varsa....:sm_confused:

halie degilsindir canim 30 aralik iliski olmus 6 ocakta regl olmussun
zaten 30 da tutmus olsaydi 6 regl olmazdin ki yumurta zamani kacmis coktan.
20 aralikta falan olmus olsadi iliski tam yumurtlama günü o zaman tutardi.
6 ocaktan sonra korunmasiz hic olmadi ise hamile degilsin canim.

Bende 2 gün kala yaptım arkadaşlar 3 saat arayla 2 tane ikisinde de bayağı belirgin çift çizgi vardı :) 8 aydır bekliodum çok mutlu oldum darısı başınıza :) ama benim bir hafta önceden aşırı tansiyonum yükselmeye başladı sebebini bilmiyorum.Normal tansiyonum 11-7 dir her zaman ama 15-10 a kadar çıkıodu.Bu hafta 5.haftam bitiyo 2 gün sonra 6. hafta biraz daha iyi tansiyonum.Şubatın 17 sinde doktor randevum var bakalım hayırlısı...

offff belki bi umit diyodum,hep diyolar ya ustune gördum falan diye,,neyse test yapmama gerek yok yani dimi,umidimi kesiimmi yanimafoldumben

arkadaslar bugün üye oldum kafam çok karışık adetim bugün 13 gün geçti 4 tane eczaneden aldığım testlerden yaptım ve hepsi negatif çok üzülüyorum
10aylık evliyim hiç korunmadım her ay hüsrana uğramaktan çok yoruldum

maviş_21 arkadaşım bende senin durumundayım.3defa test yaptım negatif bugunle 11 gun gecikti 7 aydır korunmuoruz.yarın doktora gideceğim.bence sende git biran once canım.

slm arkadaşım bekle diyolarda öle beklemesi kolay değil üstne görme olayı çok yaşanan bir olay ama senin yumurtlama dönemin adet tarihinin ilk gününden sonra 10 gündür yani aralığın 15 i en fazla 18 idir o aralarda korunmadan ilşkiye girdiysen hamile olma iltmalin yüksek eğer düenli adet görüosan aklında kalmasın al bi test yap varsa zaten mutlaka çıkacaktır

feyza canım öncelikle seni çook tebrik ediyorum Allah hayırlısıyla kucağına almanı nasip etsin inşallah:)
darısı hepimizin başına
kızlar benim de adetime 2gün var, perşembeyi bekliyorum, hiç adet olucak gibi değilim, ama sol kasığım acayip batiyo, sabah uykudan uyandırdı.ama geçen hafta doktora gitmiştim sol yumurtalığımda 3,5cmlik kist varmış ama doktor ne kisti olduğu söylemedi, bazen gebelik oluşmasıda yaparmış ama adetini bekleyelim dedi.
o yüzden çok ümidim yok, test yapmaya cesaret edemiyorum, zaten adet olmazsam da herhalde kistten dolayı gecikir diye düşünüyorum

bilmiyorumkismile
adetim 3 gün geçti bugün idrar testi yaptım tek çizgi yanılma payı varmıdır? ilk idrarle yapmadım sabah yapılan test daha net sonuç verirmiş offf yardım edin lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…