Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
bişey sormak istiyorum;
benim tahimini adetim 10 yada 12 şubat..bu ay ilk defa vucut değişikliği olarak göğüs uçlarım hassaslaştı ve bel ağrım oldu,adet belirtisi yaşamadığım için bu değişiklikler dikkatimi çekti..bu sabah idrar testi yaptım,yarı uykulu bir vaziyette olduğum için testte silik çizgi var mı yok mu göremedim..cam kenarına geldim ve çubuğu güneşe tuttum.güneşe tutunca 2.çizgiyi görüyorum...ama odanın içine döndüğümde 2.çizgi yok..silikte olsa yok yani...
sonra hiç kullanılmamış bir test çubuğu daha aldım güneşe tuttum, 2 çizgi görünecek mi diye ama onda hiç bir şey yoktu...kafam karıştı şimdi...bu durumla karşlaşan oldu mu aranız da fisfisfis

Yok güzelim güneşe tutmana gerek yok amileysen zaten çıkar o normalde de görürsün en silik çizgiyi bile.Kafana takma fazla hayırlısını iste...

bilmiyorumkismile
adetim 3 gün geçti bugün idrar testi yaptım tek çizgi yanılma payı varmıdır? ilk idrarle yapmadım sabah yapılan test daha net sonuç verirmiş offf yardım edin lütfen

Sabah yapmana gerek yok.İdrarını 3 saat tut öyle yap akşamda olsa çıkar.Ben adetime 2 gün kala öğlen yaptım çıktı canım...Ama adet günün 5-10 gün geçtiyse 1 saatlik idrarda bile çıkıyor...

meraba arkadaşlar ben bugun test yaptım ama sonucuna 1.5 saat sonra bakabıldım ıkıncı cızgı gozle gorulur sekılde vardı ama sılıktı sızce test sonucunu degerlendırmeye almamalımıyım daha oncede test yapardım ve uzerınden 5 saat geçınce bıle o tek cızgı dısında bısey cıkmazdı sızce hamile olma ihtımalım varmı

DıŞıkuŞ canım bencede hamılesın rabbım hayırlısıyla kucaĞına almayınasıpe tsın ınŞallah darısı baŞımıza ınŞallah

slm kızlar arnaıza yeni katıldım,beklenen adetime daha 5 gün var ama ben dayanamayıp test yaptım sonuç negatif ( bunun yanında çok şiddetli kasık ağrılarım var sanki kasıklarımda derim gerilio,damar çıkmış,bleim ağrıo boğazım kuruo,test için acele ettim die düşünsemde yine de umudum çok az.kan test iyaptırmak istemiorum çünkü idrarda bile o kadar yıkılıorum ki kan da heralde negatifi görünce kendime gelemem.ne yapmalıym ne olu yardım edin.geçen ayda buna benzer belirtliler vardı ama maalesef regl oldum (

ben de anketi cevaplamak istiyorum yaaaa.... beklenen adet tarihim 17 şubat ve hiç bir belirti yok. önceden göğsüm ağrırdı, kasıklarım falan ağrırdı. bebiş isteyeli beri hiç belirti olmuyor... ne zaman tast yapsam acaba. adetimin ilk günü yapsam mı diyorum, bi de geçsin bi bakalım diyorum. karasızım yanii..

bnde test yaptım bugun günümdi malesef tek cizgi testin adı bebe time ilk kez görüyorum daha once kullanan varmı hiç

ben adetime 2 gün kala yaptım soluk çıktı.şuan hamileyim ama lekelenmem var.ilaç kullanıyorum.hayırlısı...

benim bugün beklenen adet günüm ama hiç umudum yok kızlarr ( çünkü olucam hissediyorum belirtilerde o yönde zaten ( hayırlısı olsun ne diyim.Allah en kısa zamanda hepimize anne olmayı nasip etsin inşallah.

bende 7 Şubatta test yaptım birtanesi soluk bir tanesi net çıktı bende hamileyimmm :):)

Kızlar 2,5 sene sonra sabah ik defa çift çizgiyi gördüm şükür, kuzucuklarımıza dua edin. Denemeyener hayıt tohumunu araştırın derim ve 500 Yasin okuyun eşinizle birlikte..Rabbim herkesin gönlündekini hayırlısıyla versin inşallah...

ben de 3 gün önce gördüm çift çizgiyi..mide bulantısı hiç olmuyo..hafif baş dönmesi var..arada...o kadar...bir de acayip iştahım arttı..doymuyorummm:))kasıklarda iğne batması ve göğüste kaşıntı da vardı..

merhaba hanımlar bende test yaptım dün 3 tane ilk etapda çizgiler gayet net bi şekilde belli oluyo ama 2 3 saat sonra silikleşiyor hafif gölgeli görünüyo bende buna güvenerek kan testi yaptırdım negatif çıktı şimdi ben hamilemiyim değilmiyim lütfen bir cevap yazın bana

canim bnde 7 haftalik hamileyim.
ilk 5 hafta hic bir mide bulantisi yada baska b ir belirti yoktu.. ama 6. haftann baslamasi ile koku duyarliligi mid bulantisi yorgunluk aglama krizl.eri hepsi birden bastirdi.. cokk zorrr.. umarim sende olmazz ...

çok acil bi soru lütfen cevap verirmisiniz benim ayın 20 sinde adet olmam gerekir ben bu sabah core marka evde bir tane gebelik testi vardı yaptım sabah işe giderken 10 dakika sonra falan baktım bişey yoktu atmayı unutmuşum az evvel baktım yanında 2.silik hayalet gibi bi çizgi var acaba pozitifmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…