ronya bende seninle aynı durumdayım.atmadım sonra baktım ikinci çizgi vardı silik.kan testi yaptırdım negatif.adetime 3 gün var.hemşire kan testi için günün geçmediyse kesin çıkmayabilir dedi.hamilemiyim acaba?????????????
en son 21 ocakta adet olmuştum.yumurtlama dönemi 3-5 şubattır sanırım.idrar testini yarın sabah tekrar yapıcam.bu ikinci çizgi çok umutlandırdı beni.inşallah hamileyizdir
miratech diye bişey çok kaliteli olduğu söylenemez normal bir test yani.eğer yoksa bişey neden çıkar bu çizgi anlamadım gitti.kasık ve bel ağrısı,gaz,halsizlik,aşırı akıntı var bende sende hiç belirti varmı???
merhaba, topic baya ilerlemiş ama yazmak istedim, çünkü benimki çok enteresan...
beklenen adet tarihimden 3 gün önce kan testinde negatif, adet tarihinden bir gün önce idrar testinde negatif çıkmıştı...
adet günümde kan gelmişti, ertesi gün kan gelmemesi üzerine yaptığım idrar testinde ise pozitif çıkmıştı....
evet canım..Allah isteyen herkese nasip etsin...arkadaşım pekala şuan sonuç nedir hamilemisin
evet canım..Allah isteyen herkese nasip etsin...
ayyy çok güzel ve ilginç hakikaten umarım mutlu ve sağlıklı bir gebelik geçirirsin
adetim 33 günündeyim gelmedi test yaptım bugün evde negatifti
akıntım var sarı renkte
karnım şiş
göğüslerim dokunursam biraz acıyor
hamile olma ihtimalim var mı?
off 17sinde idrar testi ikinci silik çizgi,18inde negatif bir kan testi,19 u sabahı negatif bir idrar testi......29.gün....ama ben kendimi hamile gibi hissediyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?