Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
ronya bende seninle aynı durumdayım.atmadım sonra baktım ikinci çizgi vardı silik.kan testi yaptırdım negatif.adetime 3 gün var.hemşire kan testi için günün geçmediyse kesin çıkmayabilir dedi.hamilemiyim acaba?????????????

canım umarım hamilesindir ancak az evvel ben okudum 5 dk.sonra yapılan gebelik testlerini dikkate almayın diyor bide ben bir tane daha aldım o negatifti.Birde eğer yumurtlama geç olduysa kanda hcg çıkmayabilir tabi idrardada senin yumurtlama döneminin üzerinden kaç gün geçti? İdrar testi yyaptınmı

en son 21 ocakta adet olmuştum.yumurtlama dönemi 3-5 şubattır sanırım.idrar testini yarın sabah tekrar yapıcam.bu ikinci çizgi çok umutlandırdı beni.inşallah hamileyizdir

en son 21 ocakta adet olmuştum.yumurtlama dönemi 3-5 şubattır sanırım.idrar testini yarın sabah tekrar yapıcam.bu ikinci çizgi çok umutlandırdı beni.inşallah hamileyizdir

bende 20 ocakta adet olmuştum :)) umarım güzel haberler alırız ama benim doğrusu pek ümidim yok yani çıksa hemen çıkardı hangi marka gebelik testiyle yaptın sen canım.benimki core markaydı yani kaliteli bişey gibiydi şu ovülasyon testlerinin yanında gelen gebelik testlerinden.

miratech diye bişey çok kaliteli olduğu söylenemez normal bir test yani.eğer yoksa bişey neden çıkar bu çizgi anlamadım gitti.kasık ve bel ağrısı,gaz,halsizlik,aşırı akıntı var bende sende hiç belirti varmı???

ya aslında seni fazla ümitlendirmek istemiyorum ama o ucuz gebelik testinde 2.çizgiyi görmek baya olumlu çünkü onların hassasiyeti daha az yani hcg salgılanmaya başlamışki çıkmış.ama kanda neden çıkmazki çıkması gerekir ne zaman kan testi yaptırdın

idrarı dün kanı bugün yaptırdım ama günün geçtimi dediler bende hayır dedim o zaman kesin çıkmayabilir 2 gün öncesinden bile sonuç vermiyo dedi.bende olsun dedim yaptırdım.inşallah doğrudur ya.aslında bu kadar umudum yoktu hep bu testin yüzünden.neyse ya hayırlısı bakalım.yarında yapayım ne çıkacak görücez

merhaba, topic baya ilerlemiş ama yazmak istedim, çünkü benimki çok enteresan...
beklenen adet tarihimden 3 gün önce kan testinde negatif, adet tarihinden bir gün önce idrar testinde negatif çıkmıştı...
adet günümde kan gelmişti, ertesi gün kan gelmemesi üzerine yaptığım idrar testinde ise pozitif çıkmıştı....

arkadaşım pekala şuan sonuç nedir hamilemisin

adetim 33 günündeyim gelmedi test yaptım bugün evde negatifti
akıntım var sarı renkte
karnım şiş
göğüslerim dokunursam biraz acıyor
hamile olma ihtimalim var mı?

adetim 33 günündeyim gelmedi test yaptım bugün evde negatifti
akıntım var sarı renkte
karnım şiş
göğüslerim dokunursam biraz acıyor
hamile olma ihtimalim var mı?

Arkadaşım kanda baktır istersen yada gebelik testini bir daha yap ama sabah ilk idrarla yap daha kesin sonuç veriyomuş

arkadaşlar dün idrar testi yaptım ama önce birşey çıkmadı sonradan silik bir çizgi çıktı sizce doğru olabilir mi kafam karıştı biraz. Başına gelen varsa cacap yazın lütfen

arkadaşlar bende yazayım nasıl öğrendiğimi anketinizi de oyladım bu arada.adetimden tam 6-7 gün önce kan testi yaptırdım ve sonuç kocaman bir sıfır ama ben hissediyordum ama öyle aman aman bir his değildi ve çok üzüldüm aman dedim bu ayda olmadı boş ver sonra adetimden 3 gün önce adet olacakmışım gibi belirtiler başladı ve ben her gün adet olacakmışısım gibi işe giderken hazırlık yapıyordum tam 4 gün sürdü adet ağrllarım ve göğsüm şişti tabi ben ihtimal vermiyorum daireden arkadaşlarım ne ollur bir tes al yap sen hamilesin dediler çünkü sinirlerim çok bozulmuştu bir ağlayacak gibi oluyorum bir gülecek gibi oluyorum değişik bir piskolojiye girdim neyse ben idrar testini adetimden bir gün önce yaptım ve sonuç pozitif ama ben hala inanmıyorum kan testi yaptırdım orda da pozitif ve ben şok geçirdim doktorum bana geç döllenme olmuş dedi ben zannediyorum ki ovulasyon günümden 7 gün geçince kanda belli olur o yüzden kan testi yaptırmıştım arkadaşlar size tavsiye gününüze bir gün kala yada geçmeden asla test yapmayın sonuç pozitif bile olsa negatif çıkabiliyor ve çoğu zamanda öyle oluyor adetinizin geçmesini bekleyin

yaaa arkadaslar cok kararsizim bugün gebelik testi aldim adetime daha 4-5 gün var. simdi bu testi ben yarin sabah kullansam mi kullanmasam mi:) cok sabirsizim yaaaaa bu ay azda olsun ümitliyim esimin sayesinde:)cünkü bu zamana kadar bosuna heveslenme hamile degilsin diyerek umudumu kirdi hep ve haklida cikti merak etme gün gelecek ben sana hamilesin diyecem bak bebisimiz olacak dedi ve o his iste bu ay oldu hamile karicigim bebisimin annesi diyerek pesimde dolaniyo:S kendimi cidden hamile saniyom ama ortada daha fol yok yumurta yok:) kendimi iyice kaptirdim

simdi ikinci sorum ise hamilelik belirtileri arasina idrarda katiliyo mu? yani daha dogrusu idrarin kokusu veya rengi degisebiliyo mu?

off 17sinde idrar testi ikinci silik çizgi,18inde negatif bir kan testi,19 u sabahı negatif bir idrar testi......29.gün....ama ben kendimi hamile gibi hissediyorum....

off 17sinde idrar testi ikinci silik çizgi,18inde negatif bir kan testi,19 u sabahı negatif bir idrar testi......29.gün....ama ben kendimi hamile gibi hissediyorum....

canım slm bende bugün test yaptım idrar ve malesef negatif aslında sakin olup heyecanlanmadan beklemek gerek.bide sanırım gebelik testine ilk 10 dakikadan sonra bakmamak gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…