Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
hala adet olmadım.acayip belim ağrıyo.ateşimi ölçtüm 36.6 .yarına kadar olmazsam test yapıcam tekrar

kızlar hamile kaldınız zama idrarınız koyulaşır ve acayip kokar normal idrar gibi değil sanki antibiyotik almışssınızda ertesi gün idrarınızda kokuyor gib benim öyle olmuştu

1 yıllık evliyim ama hamile kalamıyorum. Adetlerimde düzensiz. Doktora gittim ve benden hormon testi istedi, başka bir doktor ise kanal filmi istedi. Eğer adet olursam ilk hormon testini yaptıracağım ama inşallah adet olmak yerine hamileyimdir. Yalnız bu ay göğüslerimde büyüme var ve ağrısı daha fazla. Göğüs ucum kahverengisi az koyulaştı ve halkanın kenarı mavi renk damarlar oluştu. Kasığımın sol tarafında göbek hizasında ağrım oluyor ve bel ağrılarım var. Eşimle beraber olduğumuzda bana vajinamın diğer günlere göre çok yumuşak olduğunu söyledi. Bacaklarımdada ağrım var v.b.CADIARZU

offf benim 3 gun geçti hala olmadım.dün test yaptım evde tek çizgi çıktı.ee hamile degılsem neden hala olmuoyrumm hiç bukadar geçikmezdi.çatlıcam valla meraktan 2 gün daha olmazsam kan testi yaptırcam inşallah orda çıkar.tek belirti başım çok fazla dönüo.

meraba hanımalr bende adet omadım gün geçti idrarda yaptım ilk başta bişey çıkmadı sonradan ikinci çizgi biraz silikde olsa çıktı acaba diyorum varömı :S

mrb;benimde 4 gün geçti ve bugün öğlen idrar testi yaptım negatif çıktı ve hala adet olmadım herzaman düzenli oluyorum belirti olarak alt karında dolgunluk ve yumurtalıklarımda hafif sancı var sizce bir ümit olabilirmi?

vardır nezoo inş benimde bugün silik çıktı hemen hemen aynı saatlerde yapmışız testi adet günüm dündü 1 gün sonra çıktı ama her ihtimale karşı yarın tekrarlıycam hayırlı olsun seninde şimdiden tebrikler

inşa. canım vardır ama benim hiç ümidim yok az önce gittim birde kan testi yaptırdım hayırlı haberler beklemekdeyim ama ..... içimden bir hş yok diyor hepp senağlama

bu gun kanda yaptırdım ve sonuç kocaman bir sıfır

ben bugün sabah yaptım pozitif çıktı daha önce yaptıgımda negatif çıkmıştı adet tarihimden bir hafta sonra ögrenmiş oldum

kıslar bişi sorsam ben en son 30ocakta olmuştum ne zaman idrar testi yapsam çıkarr

Canım adetin düzenliyse 3 gün kala yapandada çıkıyor sonuç ama hemşireler en azından 1 hafta geçmesini söylüyorlar karar senin canım ama merakın varsa yap bir test istersen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…