Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
Canım adetin düzenliyse 3 gün kala yapandada çıkıyor sonuç ama hemşireler en azından 1 hafta geçmesini söylüyorlar karar senin canım ama merakın varsa yap bir test istersen...

meraktan çatlıcam ama 2kere kan testi yaptırdım ocak ayında korkuorum gene çıkmıcak die 10marta kadar beklemek istiorumm

testin adı ney cnmm

unuttum ya attim kutusunu p ile basliyordu...yok ya anlasilmasi imkansiz simdiden o...o ucuz testler adet gecse bile gostermeyebiliyor hassasligi dusuk oldugu icin..yok inanmiyorum ben hamile degilim;;hamileysem cok sasircam..inancimi yitirdim coktumsempatiksalakcinni

benımde ılk once sılıktı cızgılerım uyduuruyorum gozuyle baktım onemsemedım ama gelmedı her gecen gun tekrarladım ve cızgının koyulastıgını gordukce ınanmaya basladım hamıle olduguma sonra da gıdıp kan verdım sonuc hamıleyım :)))

arkadaslar bana bı fıkır verır mısınz? adet gunume 1 ya da 2 gun var hıc bır belırtı yok, bende az once test yaptım negatıf cıktı. ama ılk ıdrarım deıl, arada 3 saat var. dogru mudur sızce? napsam acaba ne zaman tekrar etsem testı?

Mrb arkadaşlar. aranıza yeni katılıyorum. 10 aylık evliyim ve 5 aydır bebiş istiyoruz.. -burayı hergun takip ediyorum.. ve ne yazik ki 5aydır hayal kırıklığı yasadım. forumdaki erken belirtileri okuyup hamileym dedm hep ama olmadı. en son bu ay,adetten 3gun öncesinden baslayarak idrar testi yaptm,hep negatifti ve dün beklenen adetten 3gun sonra dayanamayıp kan testi yaptırdım,sonuc yine negatif.. bu hamilelik olayının kesinlikle psikolojik oldugunu düşünüyorum... kan testinde negatif sonucu görünce hamile olmadıgıma inandım ve o akşam regl oldum.. hamile kalmak isteyen arkadaslar,, bence cok fazla bu foruma takılmamak,herşeye kendimzi inandırmamak lazım yoksa psikoljk olarak hamile hissediyoruz... Allah herkese hayırlı evlatlar nasip etsin.. sevgiler.

kızlar adetıme bır gun kala yaptım negatıf
4 gun gectıkdne sonra yaptım gene negatıf

sımdı 7 gundeyım

YUCE ALLAHIM SEN BANA BURDA 8 GUN YAPTIM POZITIF YAZMAYI NASIP ET ALLAHIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM AMIN

bende aranıza yeni katıldım. ve sanırım bebişin var olup olmadığını hemen öğrenmek isteyenlerdenim. adetten önce öğrenenler varmış demek ki. bi de ben deniyim. umarım vardır.

evet dün denedim adetime 3 gün vardı negatif.üzüldüm tabi en iyisi adetin olacağı günü bekleyeyim. insallah gelmezde hamileyimdir.....

hamiş olduğunu erken öğrenen arkadaşlar.bana kullandığınız idrar testinin markasını söylermisiniz? acilen yazarsanız sevinirim.

selam kızlar bende adetimden 1gün önce dayanamayıp test yaptım ve sonuç negatif ......bugün adet günümdü ama hala bişey yok geçen ay adetim 12 gün geçmişti ama doktorum her bayan yılda bir kez bu tür gecikmeler yaşar demişti.....şimdi ne yapacagımıda şaşırdım acaba gene bir düzensizlik yani sağlık problemimi yaşıyorum yoksa gebelik varda henüz idraramı geçmedi....yarın tekrar yapsammı ki..ayyy biz kadınlar aslında çok sabırsız varlıklarız..eyvahedigeldismile

mrb hanımlar ben 7 haftalık hamileyim.hamileliğimi adet günü 2 gün geçince öğrendim sabah ilk idrarla yaptım hiç beklemedim hemen çift çizgi göründü

arkadaşlar adetime 5 gün var yapsam test çıkarmıııııııı göğüslerimde şişlik ,gaz ve beyaz akıntım var lütfen yardımmmmmm

arkadaşlar geçen ayki adet tarihim 9 şubat, bu ayhala adet olmadım dün yani 9 mart test yaptım negatif sabaha karşı baktım çok açık 2. çizgi sizce erkenmi davranıyorum

Adetime 1 gün kala çok fazla belirtim olduğu için yaptım. ıkinci çizgi hafif de olsa belirdi kan testi yaptırdım sonuç pozitif hamileyiiim!

arkadaşlar geçen ayki adet tarihim 9 şubat, bu ayhala adet olmadım dün yani 9 mart test yaptım negatif sabaha karşı baktım çok açık 2. çizgi sizce erkenmi davranıyorum
Vesade bence testi tekrarla.. belki de hamilesin.

Adetime 1 gün kala çok fazla belirtim olduğu için yaptım. İkinci çizgi hafif de olsa belirdi kan testi yaptırdım sonuç pozitif hamileyiiim!

tebrik ederim canım.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.bir şey soracağım ;çok fazla belirtiden kastın nedir burada yazarmısın.en erken belirtin yumurtlamadan kaç gün sonra başladı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…