Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
arkadaşlar geçen ayki adet tarihim 9 şubat, bu ayhala adet olmadım dün yani 9 mart test yaptım negatif sabaha karşı baktım çok açık 2. çizgi sizce erkenmi davranıyorum

canım büyük ihtimalle hamilesin benim de geciken adetin 2. gününde silik 2. çizgi vardı testimde. yaklaşık 10 gün sonra doktorda keseyi gördük:)
tebrikler:)

adetinin gecikmesini bekle en azından 2 gün geçsin öyle tekrarla testi. bir de sabah yap.

arkadaşlar adetime 5 gün var yapsam test çıkarmıııııııı göğüslerimde şişlik ,gaz ve beyaz akıntım var lütfen yardımmmmmm

canım hamile kalmadan önce ben de sürekli bunlara takılıyordum.
beklentilerimiz var ve sürekli kendimizi dinliyoruz ama malesef ki adet belirtileri ile gebelik belirtileri çok ciddi benzerlik gösteriyor.
şişkinlik, gaz, akıntı, göğüslerde hassasiyet.
çok zor biliyorum ama bekle adetin geciksin testi öyle yap, şimdiden yapıp ve belki de yanlış negatif sonucu görüp kalbini karartma..
kendini de fazla dinleme :)

teşekkür ederim beklim bariiiii:)

arkadaşlar kan testi ve idrar yaptırdım ve yaptım ikiside negatif ama tabi adete daha 8 gün varken yaptım tabi çok erken ama kandan emin değilim. çok belirtim var sizce idrarı ne zaman tekrarlamalıyım

inş ama dün yaptım negatifti emin değilim galiba biraz daha beklemeliyim.testten olabilirmi diye aklıma geldi 1 tlye aldım birkaçgün sonra başkasını deneyeceğim.

kızlar benımde adetım bır gun gectı hıc belırtım yok sadece akıntım var herhalde adet olcam siviceler cok oldu

Merhaba arkadaşlar, Bende bu gün adet olmalıydım fakat olmadım iki kere 1 saat arayla idrar testi yaptırdım. ilk çizgi net ikinci çizgi nete yakın silik değil gayet belirgin kesin hamilemiyim dir?

kızlar hiç gebelik belirtim yoktu adetim 9 gün gecikince kan testinden öğrendim. idrar testide hep negatif çıktı.herşeyin hayırlısı kızlar ALLAH a dua edin o isterse herşey mucize gibi oluyor

ben adetime iki gun kala yapmistim negatif cikti. Adet gunumde ikinci cizgi coooook silik cikti. adetimi uc gun gectikten sonra daha belirgindi. Simdi iki kip kirmizi cikiyor.

kızlar benim 7 gün varbugün yaptım ama silik çıktı
dün de yaptım silik çıkmıştı ama daha belirgindi ikinci yaptığım testin markası farklıydı
acaba hamilemiyim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…