arkadaşlar geçen ayki adet tarihim 9 şubat, bu ayhala adet olmadım dün yani 9 mart test yaptım negatif sabaha karşı baktım çok açık 2. çizgi sizce erkenmi davranıyorum
arkadaslar bana bı fıkır verır mısınz? adet gunume 1 ya da 2 gun var hıc bır belırtı yok, bende az once test yaptım negatıf cıktı. ama ılk ıdrarım deıl, arada 3 saat var. dogru mudur sızce? napsam acaba ne zaman tekrar etsem testı?
arkadaşlar adetime 5 gün var yapsam test çıkarmıııııııı göğüslerimde şişlik ,gaz ve beyaz akıntım var lütfen yardımmmmmm
canım hamile kalmadan önce ben de sürekli bunlara takılıyordum.
beklentilerimiz var ve sürekli kendimizi dinliyoruz ama malesef ki adet belirtileri ile gebelik belirtileri çok ciddi benzerlik gösteriyor.
şişkinlik, gaz, akıntı, göğüslerde hassasiyet.
çok zor biliyorum ama bekle adetin geciksin testi öyle yap, şimdiden yapıp ve belki de yanlış negatif sonucu görüp kalbini karartma..
kendini de fazla dinleme :)
arkadaşlar adetime 5 gün var yapsam test çıkarmıııııııı göğüslerimde şişlik ,gaz ve beyaz akıntım var lütfen yardımmmmmm[/QUOTE
meraba cnm ben beyre
Merhaba arkadaşlar, Bende bu gün adet olmalıydım fakat olmadım iki kere 1 saat arayla idrar testi yaptırdım. ilk çizgi net ikinci çizgi nete yakın silik değil gayet belirgin kesin hamilemiyim dir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?