Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
kızlar benim 7 gün varbugün yaptım ama silik çıktı
dün de yaptım silik çıkmıştı ama daha belirgindi ikinci yaptığım testin markası farklıydı
acaba hamilemiyim

inşallah hamilesindir canım..bende test aldım bugün eğer sabaha kadar kırmızılar gelmezse sabah hemen yapacağım testi,bugün adet günümdü inşallah gelmez :Saruboceq:

ben bu sefer adet tarihim geçene kadar bekleyeceğim. hüsrana uğramak istemiyorum.bakalım hayırlısı.

selam arkadaslar..Yarin benim rgl günüm ama ben dayanamayip dün sabah test yapmistim su erken sonuc verenlerden. Silik ama net ikinci cizgi cikti. Bir gün öncede normal testlerden yapmistim negatif cikmisti. Acaba hamile olabilirmiyim?
Birde ilk ayimdada adetime 3 gün kala positif cikmisti ama adet olmustum :sinifsinif:
Bu yüzden yine yanlisdir diye korkuyorum...

selam herkese, umarım isteyen herkes biran önce hamile olduğu haberini alır. arkadaşlar, ben adetime 2 gün klala idrar testi yaptım ikinci çizgi ilk çizgi kadar kırmızı olmasa da pembe olarak göründü. aynı gün kan tahlili yaptırdım ve hcg 348 çıktı. iki gün sonra tekrar bi kan testi, bu sefer değer, 750 lere çıktı. şunu tavsiye edicem arkadaşlar hamile kalmak isteyenlere nolur uygulayın. yöntem bence şudur: eşinizle cinsel ilişkiye girdiğiniz andan itibaren bebek düşüncesini unutmak. yani 'acaba hamile miyim?' sorusunu sormamak hatta hiç düşünmemek. birçok kişiden duyduğum bu yöntemi ben uyguladım ve sonuca allahın izniyle ılaştım. sizle de paylaşmak istedim....

Bende bugün tekrar test yaptim ve ikinci cizgi pembe ama belirgindi gayet :sm_cool:
Senide tebrik ederim canim.

arkadaşlar herkese günaydın.ben perşembe günü idrar ,testi yapmıstım 2.ci cizgi cok silik b sekilde cıkmıstı bu sabah erken il idrarımla tekrar yaptım hiçbişey cıkmadı test farklı bi test reglimede 4 gün var sizce hangisi doğrudur kanmı yaptırsam acaba? idrar yaptırmak için erkenmi davrandım sizce bi akıl verin ne olur morelim bozuldu ya.(

merhaba arkadaşlar nasılsınız. yakşaık 1.5 yıldır tedavi oluyordum. iki defa da aşılama yaptırdım. sonuç vermedi. şubat ayında tedavisiz kendiliğinden hamile olduğumu öğrendim. fakat öğrendiken 4 gün sonra düşürdüm yani 27 şubat günü. bugün 4 nisan ve ben daha adet olmadım. yani tam 5 hafta geçti üztünden idrar testi yaptım çıkmadı çok akıntım var ama hiç belirti yok deli olacam

benimde adetime 4 gün var bugün yapayım dedim çıkmadı acaba bu adet sonrası hamile kalanlardamı çıkıo önceden ben tam yumurtlama günümde ilişkide bulundum bazıları 1 hafta kala bile çıkıyor dedi moralim bozuldu

birde su gibi beyaz bi akıntım var daha önce olmazdı göğüslerimde acıo anlamadım biri cvp yazssın kısslar..

birde su gibi beyaz bi akıntım var daha önce olmazdı göğüslerimde acıo anlamadım biri cvp yazssın kısslar..

cnm mrb...bu hormonun hamileysen önce kanda sonra ıdrarda cıkması lasımm...yumurtlama günün adetten baya sonraysa ve şayet döllenme gerceklesmısse ıdrara gecmesı zaman alır..adetın gecmeden anlayamazsın....zaten belırtıler adet gecıkmeden kendını göstermıor dıyorlar....yasamıs bırı olarak söluorm kendını fazla dınleme zamana bırak brz zor oluor bılıorm ama....ben kendımı dınledm cok ınandm resmen hamıle oldgma hem kanda hem ıdrarda yanılttı benı ama adet oldum....adetın gecene kdr bekle....

merhaba hanımlar 3 martta adet oldum adetim çok düzenlidir 28 günde oluyorum..31 martta olmam lazımdı ama olmadım..bugün test yaptım negatif çıktı...aklım karıştı açıkçası hiç böyle uzamammıştı benim...kızım var 2.5 yaşında onda böyle yaşamamıştım...varmıdır acaba...

evt en iyisi o tabide insan merak etmeden duramıo daha önce kimyasal gebelik geçirdim şimdi dahada merak ediyorum bakalım kısmet belirtileri var ama günümü beklesem iyi olacak

klızlar nolu bana yardım edin.ben bu gün yine test yaptım bu gün adet günümdü ikinci çizgi 5 dakika sonra çıktı diğerine göre biraz daha açıktı. Ben çok heyecanladnım test yanlış sanırım dedim. Birdaha test yapayım dedim ama idrarım yoktu ben de 1.5 litre su içtim 10 dakika sonra idrara çıktım test yaptım ama bu sefer hemen belli olmadı çok dikkatli bakıldığında belli oluyor ne yani şimdi ben hamile miyim değil miyim su içip idrara çıktığım için çıkmamış olabilir mi? Lütfen yardım.

canım ben daha bebek 13 günlükken idrarda çıktı. albümümde resmi var. buraya yüklemeyi bilmiyorum...

kızlar reglime 5 gün var ve sadece azıcık göğüslerim acıyor başka belirtim yok acaba böyle olup gebe olanlar varmı

canım adetin normalde kaç günde bir geliyo. mesela benim 28 günde bir gelir hep. 1 gün geçtimi anlarım bişey olduğunu. ki çıktıda. şimdi benim 2.çizgi belli belirsiz çıkmıştı. ve kağıdında yazıyodu silik bile çıksa pozitif algılayın diye. bence bi kan testi yaptır derim. ben öle yaptım. 79 dedi değeri doktor çok çok yeniydi. doktor dedi hatta nasıl anladın diye. benim göğüslerimin uçları inanılmaz acıyo. halada öle. bi gariplik olduğunu sezmiştir. kendini dinleyen bi insanım. dikkat et bakalım varmı değişiklik.

bide sabahki ilk idrar çok önemli. hamilelikte salgılanan hormanun en yoğun olduğu idrarmış.

kızlar reglime 5 gün var ve sadece azıcık göğüslerim acıyor başka belirtim yok acaba böyle olup gebe olanlar varmı

:)) canım deneme yaptınızmı hiç? olma ihtimalin anca öyle olur. benimde göğüslerim acayip acıyodu ama beiz denemiştik ve ben bekliyodum.

31 günde bir oluyorum ben değişikliği şöyle anladım: benim normalde adet olmadan 1 hafta önce göğüs ağrılarım başlardı.Bunda ise günüm gelene kadar hiç bir ağrım olmadı ama günüm geldiği gün aman Allah'ım o ne ağrı sanki etim çürümüş.Göğüs uçlarım inanılmaz ağrıyordu.Benim bir düşğüm olmuştu 11+6haftalık o gebeliğimde de aynısı olmuştu günüm gelene kadar ağrımadı günümü 1 gün geçtikten sonra felaket ağrıdı hatta ben adetim gecikecek sanmıştım eşimin ısrarı üzerine test yapmıştım teste 20 dakika bakmıştım hiç bişey çıkmamıştı ben de çöpe atmıştım.Sonra 3 saat uyumuştum rüyamda hamileolduğumu görmüştüm.Çöpü karıştırdım sonra bi baktım ki 2 çizgi biri diğerine göre daha açık ben beklemeden olduğunu sanıp aldırmadım 2 güns sonra tekrar yaptım bu sefer idrarı damlatır damlatmaz ilk o sonradan çıkan çizfi çıkmıştı şok olmuştum.O yüzden aceba mı diyorum.Ama belim acıyor.Sanırım ben adet olacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…