kızlar benim 7 gün varbugün yaptım ama silik çıktı
dün de yaptım silik çıkmıştı ama daha belirgindi ikinci yaptığım testin markası farklıydı
acaba hamilemiyim
selam herkese, umarım isteyen herkes biran önce hamile olduğu haberini alır. arkadaşlar, ben adetime 2 gün klala idrar testi yaptım ikinci çizgi ilk çizgi kadar kırmızı olmasa da pembe olarak göründü. aynı gün kan tahlili yaptırdım ve hcg 348 çıktı. iki gün sonra tekrar bi kan testi, bu sefer değer, 750 lere çıktı. şunu tavsiye edicem arkadaşlar hamile kalmak isteyenlere nolur uygulayın. yöntem bence şudur: eşinizle cinsel ilişkiye girdiğiniz andan itibaren bebek düşüncesini unutmak. yani 'acaba hamile miyim?' sorusunu sormamak hatta hiç düşünmemek. birçok kişiden duyduğum bu yöntemi ben uyguladım ve sonuca allahın izniyle ılaştım. sizle de paylaşmak istedim....
birde su gibi beyaz bi akıntım var daha önce olmazdı göğüslerimde acıo anlamadımbiri cvp yazssın kısslar..
canım ben daha bebek 13 günlükken idrarda çıktı. albümümde resmi var. buraya yüklemeyi bilmiyorum...sen tecrübelisin canım sence ben hamile miyim?
klızlar nolu bana yardım edin.ben bu gün yine test yaptım bu gün adet günümdü ikinci çizgi 5 dakika sonra çıktı diğerine göre biraz daha açıktı. Ben çok heyecanladnım test yanlış sanırım dedim. Birdaha test yapayım dedim ama idrarım yoktu ben de 1.5 litre su içtim 10 dakika sonra idrara çıktım test yaptım ama bu sefer hemen belli olmadı çok dikkatli bakıldığında belli oluyor ne yani şimdi ben hamile miyim değil miyim su içip idrara çıktığım için çıkmamış olabilir mi? Lütfen yardım.
kızlar reglime 5 gün var ve sadece azıcık göğüslerim acıyor başka belirtim yok acaba böyle olup gebe olanlar varmı
canım adetin normalde kaç günde bir geliyo. mesela benim 28 günde bir gelir hep. 1 gün geçtimi anlarım bişey olduğunu. ki çıktıda. şimdi benim 2.çizgi belli belirsiz çıkmıştı. ve kağıdında yazıyodu silik bile çıksa pozitif algılayın diye. bence bi kan testi yaptır derim. ben öle yaptım. 79 dedi değeri doktor çok çok yeniydi. doktor dedi hatta nasıl anladın diye. benim göğüslerimin uçları inanılmaz acıyo. halada öle. bi gariplik olduğunu sezmiştir. kendini dinleyen bi insanım. dikkat et bakalım varmı değişiklik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?