Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
merhaba benim adetim günü gününe gelirdi en son 4 martta adet gördüm yani adetim 5 gün gecikti
test yaptım defalarca sonuç negatif kasıklarım çok ağrıyo bıçak saplanır gibi karnım çok seğriyo acaip bişi anlatamıyorum da daha önce düşük yaptığım için çok korkuyorum hamilemiyim sizce kaçıncı gün test yaparsam belli olurr

cnm olsaydı silikte olsa çıkardı seni üzmek istemem ama düşünerek adetide geçiktirioruz bence düşünme bari reglin daha geçikmesin benim 1gün geçince çıktııı

fisfisfiskafamçokkarıştı

ben bişi sorcam size kızlar.genelde 28 günde bir adet olan biriyim.ama bugün 31. günüm hala yok biş.ama işin ilginç yani biz korunuyoruz.eşim korunuyo kondomla.ama daha önce hiç böle gecikmemişti. bi de hamilelik testini ilk idrarla yapmak mı daha doğrudur.

adetime 4 gün var ama yarın test yapıcam sadece göğüs ağrım var insan ümitleniyor işte 6 aylık evliyim çok istiyorum adet belirtileri de erken gebelikle aynı ne zor hafta ya...

nnehircim inşallah beklediğine en kısa zamanda kavuşursun hepimiz inşallah daha önceki adetlerinden farklı bi durum hissediyormusun bende bi düşük yaşadım bekleme sürem bu ay doldu ve heyacanla 65 gün kalan adetimi bekliyorum ama dayanamayıp 1-2 gün içinde test yapıcam heralde

teşekkürler canım inşallah hepimiz..kasığımda ağrı var ama soğuktan da olurdu önceden yiyeceklere krşı kötü koku falan yok mide bulantım yok aslında
inşallah senin test de pozitif çıkar haber ver benim arkadaşım 22 yaşında düşükten 2 ay sonra hamile kaldı doktor 6 ay korunun demiş ama onlar durmamış iyiki de beklememiş

inşallah bana 2 ay bekleyin demişti ocakta düşük yaptım ama adetime kadar adetten önce olan bütün ağrı ve sıkıntıları yaşadım adetim 2 gün geçince test yaptım pozitif çıktı hatta yaptığım gün bile adet sancısının aynısı sancım vardı

ve hamile olabileceğime dair beni şüphelendirecek en ufak bi belirtim yoktu. adetim gecikmese yinede şüphelenmezdim

polka inşallah hamilesindir neler yaşamışsın,Allah verir inşallah
benimki psikolojik galiba hamile olmak istediğim için yaşıyorum geçen ayda böle oldu senin mide bulantın olmuş muydu benim yok koku alma da şu an ne yaşıyorsun ağrın var mı

kasıklarımda ağrı var cuma günü 2 kere başım döndü ama kokulara hassasiyet mide bulantısı hiç yok şuan bende ama bende kendimi psikolojikman etkiliyormuşum gibi geliyor çok isteyince insan ne garip vücuduna bile hükmedebiliyor inşallah ikimizinde yaşadığı hayal değil gerçektir.

evet canım çok istiyoruz ondan da olurmuş beklemekten başka çaremiz yok hamile kalsak ikimiz de ne güzel olur...ben evlenince 3 ay korundum istemedim Allahım vermezse diye üzülüyorum çok pişmanım korunduğum için ama evliliğe bile alışmamıştım daha sen ne zamandır evlisin canım

benim haziranda 4 yıl olacak baya oldu bizde ilk zamanlar hiç düşünmedik ama şimdi çok istiyoruz şimdi keşke o zamanlarda isteyip hemen düşünseydik diyorum insan ilk zamanlar hemen oluverecekmiş gibi zannediyo ne zaman isteyince o kadar kolay olmadığının farkına varıyo ama geç kalmış oluyo senin adetine kaç gün var

4 gün var yarın test yapayım diyorum bekleyemiyo insan sabırsızım yoksa da bu stresten kurtulur öbür aya bakarız eşim sağolsun konuyu bile açmıyor ben kendi kendime stresliyim o da yaza kadar süremiz var doktora gideriz yoksa dedi geçen ay

ehaba nehir
sana birşey sormak istiyorum

adetime 1 gün var
test yaptım az önce
bu arada testten önce sıvı almıştım
testim görüntüsü negatifti
ama 2. çizgi olmamasına rağmen olması gereken yerde beyaz zemin altında çok açık pembe bir çizgi vardı sanki çok dikkatli bakarsam anca gördüm
bu acaba testin kendi çizgisi mi bana ait değil mi
bir fikir verir miisin
testim ucuz olanlardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…