Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
anladım ben de 3 tllik aldım ama o testin kendi çizgisi... adetin geçerse hemen tekrarla bazen negatif olsada hamile olanlar var belirtin var mı benim negatif çıktı ama zaten belirtimde yoktu

anladım ben de 3 tllik aldım ama o testin kendi çizgisi... adetin geçerse hemen tekrarla bazen negatif olsada hamile olanlar var belirtin var mı benim negatif çıktı ama zaten belirtimde yoktu

üzüldüm yaa demek öyle
karnımda adet olcam gibi bir şey var
akıntım sarı ara ara oluyor
üzüldüm yaa

hayırlısı canım belki de hamilesindir testi tekrarla bakalım...çok istiyoruz ondan vücudumuzu dinliyoruz şu anda midem bulanıyor ama hasta olucam yarın üzülme nolur vardır belki

hayırlısı canım belki de hamilesindir testi tekrarla bakalım...çok istiyoruz ondan vücudumuzu dinliyoruz şu anda midem bulanıyor ama hasta olucam yarın üzülme nolur vardır belki

üzülmemeye çalışıcam
Allahım sana da hayırlısıyla çift çizgiyi göstersin tez zamanda bana da
yardımın için çok teşekkür ederim arkadaşım
geçmiş olsun miden için

meraba arkadaşlar,ben 9aylık evliyim 3aydır korunmuyoruz,bu ay 6nisanda adet oldum 12sinde bittim bugün ayın 20si gün aşırı ilişkide bulunduk,benim sorum kasıklarımda çok agrı var ve çok akıntım var önce beyazdı şimdi sarı oldu ve ben 23-24günde adet oluyorum,özellikle sol kasıgımda agrı ve batma var hamilelik belirtisimidir sizce,bugün öglen test yaptım bişi çıkmadı çok erken oldugu içinmi aceba çıkmadı yani adetim biteli 1hafta oldu çünkü,daha 1haftadır çalışıyoruz bebek için.bu ayın sonuna tekrar adet olmam lazım beklemek çok zor gelio.sizce nekadarken test yapmalıyım beni bilgilendirirseniz çok sevinirim teşekkürler:))

adetime daha 1hafta var ama bugün kahverengili böle pembemsi bi akıntı geldi neden aceba yaa:(adet olcam galiba,sol kasıgım agrıyo ve kasıklarımdada agrı varçok üzgünüm:

beklenen adet tarihimden 3 gün önce idrar testinde (silikte olsa) çift çizgiyi gördüm.

adetime daha 1hafta var ama bugün kahverengili böle pembemsi bi akıntı geldi neden aceba yaa:(adet olcam galiba,sol kasıgım agrıyo ve kasıklarımdada agrı varçok üzgünüm:

merhabalar adet tarihinize 1 hafta varmış yazılana göre fakat bu gebelik belirtisi olmayabilir idrar yolu iltihabi muhtemelen

arkdaşalar acil yardım edin test yaptım negatif çıktı ishal belirti olablrmi

benim 2. hamileliğim ilk bebeğimi ölü doğum yaptımm Allahım kimseye yaşatmasın bi daha banada yaşatmasın... neyse şuan hamileyim daha yeni 4 haftalık falan... bişey dicemm kafana fazla takma bana inan bende kalamıyorum kesin bişey oldu ameliyat sırasında anne olamıcam diyodum ama şuna emin ol kafandan bu düşünceleri atınca hamile kalıyosun o düşünceyle yatıp kalkınca inan bana olmuyo düşünme Allah'ım hepimize tattırsın o güzel kutsal ANNElik duygusunu ...

bugün adet gecikmemin 2.günü.sabah test yaptım ya 3 dak,ka falan bekledim.tek çizgi.yani negatif.ama kocam uyadıktan sonra baktı,biri az belirgin olmak üzere 2 çizgi göründüğünü söyledi.baktım doğru.göğüslerimde şiş var.karnımda şişlik var.akıntım var.arada şiddetli olmamak kaydıyla midem bulanıyor.acaba hamile miyim ben?

arkadaşlar bu gün adet gecikmemin 4.günü ve az önce gidip sağlık ocağında normal gebelik testi yaptım.negatif çıktı.ama hiç adet gecikmem olmazdı.göğüslerimde şişlik var,karnımda şişlik var,arada şiddetli olmamakla beraber bulantım oluyor,akıntım var.hamile olabilir miyim?

bende en son 20 nisanda adet görmüştüm, 28-29 günde bir adet oluyorum, 18-19 mayısta en geç adet görmem gerekirken olmadım ve bugün idrar testinde öğrendim. bugün 23 mayıs...

adet gecikmemin 7.günündeyim.test yaptım geçen gece ilk dakikada pozitif çıktı.hamilelik belirtileri gösteriyorum.fakat adet günüm gelmeden önce dr a gitmiştim yumurtlama testi yapmıştı.bugün bu test sıonuculya dr a gittim.dr benim bu tahlil sonucuna göre gebe kalmamın çok zor olduğunu söyledi.hayal kırıklığına uğradım.kan testi yaptırdım sonuç yarın ama çok sabırsızım.sizce böyle bişey olabilir mi?

kizlar benimde bugun 16 gun gecikmis oldu adetim 3 gun gecmisken yaptim negatif cikti bir daha yapip moralimi bozmak istemiyorum goguslerimde aci hissi sik idrar belde agri ara ara ani kasik agirsi yasiyorum ama kan testine kadar beklicem insallah hayilri haber veririm
dua edin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…