kızlarrrr size bir haber vereyimmm:)az önce eşim test aldı...10 dk. önce yaptım testi...ve o beklediğimi 2.çizgiyi çok silikte olsa gördümmm...umarım devamı gelir...
offf ya sanırım adet oluyorum....ağlıyacağım artık yaaaa....dayanamıyorum.....hadi inş cnm benim silik çizgi belli bile değildi çok dikkatli inceleyince belliydi ertesi gün netleşti sonraki gün ok dedik
senin durumun benim durumuma çok benziyor canım.benimde 9 yaşında bir kızım var ve biz tam 1 yıldır uğraşıyoruz...hala birşeyy yok...sen daha çok başındasın canım benimbenim adet günüme henüz 4 gün var dayanamayıp baktım teste şu ucuz olanından ama 2 dk sonra attım çöpe ne kadar beklemek gerekıyordu kı ????????? bu arad neg. çıktı bakalım su 3 gün ha bire denemeyı düşünüyorum çok gerildim hayır ilk bebişimde değil bir oğluşum var 9 yaşında bu ay ilk denememiz ama gerildim nedense(((((((
senin durumun benim durumuma çok benziyor canım.benimde 9 yaşında bir kızım var ve biz tam 1 yıldır uğraşıyoruz...hala birşeyy yok...sen daha çok başındasın canım benim
bu gün adet olmama gerekiyordu...henüz olmadım...sabah dayanamayıp test yaptım ne...sonuç negatif(((( sinifsinif::sinifsinif:
ne yaptın canım...gelen giden var mı???umarım en kısa zamanda dileğimize kavuşuruz..bende aynı durumdayım canımallah kısmet ederse ilk kez anne olacağım inşallah ama bizde 3 aydır deniyoruz ve olmadı henüz. bu ay ilk kez adetim baya gecikti, internetteki hesaplayıcılara göre 5.6. da adet görmem gerekiyordu ama bugün ayın 11 oldu ve 2 test yaptım negatif çıktı. gerçi bugünden itibaren sanki adet olacakmışım gibi bir his var içimde.
ay inşallah her isteyen kadına allah bir bebek nasip eder bu bekleme ve sonrasında adet görünce eşimin de olmadı diye üzüldüğünü görmek çok iç açıçı değil ve benim de moralim bozuluyor. üstelik yaşımız da artık geldi diye eşimin ailesi de sürekli baskı yapmasa daha iyi olacak.:teselli:
evet bende 8inde oldum....bu ay takılmamayı düşünüyorum bu konuya...rahat bırakacağım kendimi inşallah...kötü haber((((((( malesef az önce adet oldum hemde 3 gün önce (((((((( kısmet değilmiş ne diyim çalışmalara devam
sanırım bu olayın en iyi yanı adet döngümün 33 günden 27 güne inmesi ben bir yerde hata yaptım onuda yenı fark ettim arkadaşlar yanlışmi düşünüyorum lütfen tecrübe ve bilgilerinizi paylaşın şöyleki..
yumurtlama tarihim başladı yani o meşhur akıntı var ya uzayan yumurtanın olduğunu belli eden biz biraz geç kaldık sanırım akıntının 4. gününde ilişkide bulunduk acaba bundan dolyımı hüsran oldu bu ay ???????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?