Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
Olabilir benimde ilk ay öyle gitti ikinci ay tam yumurtlama günümün ilk günü hamile kaldım.Darısı başına inşallah

işallah canım şimdi diyorum adet bitince yani tamamen temizlendiğimizde ilişkide bulunursak gebelik olurmu yoksa yine yumurta tarihimi hesaplayacağız ?

işallah canım şimdi diyorum adet bitince yani tamamen temizlendiğimizde ilişkide bulunursak gebelik olurmu yoksa yine yumurta tarihimi hesaplayacağız ?

Ben adet bitiminden 4 gün sonra hamile kaldım canım.Bir sitede hesaplamıştık. 3 ü ile 8 i arası diyordu.3 ünde hamile kaldım.

Ben adet bitiminden 4 gün sonra hamile kaldım canım.Bir sitede hesaplamıştık. 3 ü ile 8 i arası diyordu.3 ünde hamile kaldım.

bende hesapladım şu otomatik olnlarda adet günlerime göre haziranın 23-28 arası diyor geçen ayda tam o hesaba göre denedik başaramadık bu sefer adet bitiminde dneyeceğim işallah tutar :)))))

regle bir gün varken yaptım çıkmadı iki gün sonra tekrar yaptım çıktı... beklemek öyle zordu ki evleneli bir ay olmuştu ama bebek diye ölüyoduk:kedi:

Benim adetim 1 gün geçtikten sonra yaptım hızlı bir şekilde ve koyu çift çizgi oluştu. adet döngünüzün süresi önemli 28 gün olanların adetten 4-5 gün geçtikten sonra daha net oluyor. benim döngüm 31 gün o yüzden 1 gün geçtiğinde belli oldu. döllenmeden 15 gün sonra idrarda belli olmaya başlıyormuş.

bende yeni hamileyim.adetime 2 gün vardı çoooooook silik çıktı ama güvenemedim çünkü aşırı zor gözüküyodu.adetim 5 gün geçince tekraraladım ikisi aynı koyuluktaydı.rabbim isteyen herkese nasip etsin inş.

:sm_confused: var mı böyle birşey hanımlar......
kafamçokkarıştı nolur beni azcık rahatlatın
hem idrar hem kan testi yaptırdım hepsinde sonuç şüpheli pozitif çıktı.
8 ay oluyo evleneli ilk defa bu ay adetim 6 gün gecikti.İlk önce evde kendim iki defa idrar testi yaptım sonra sağlık ocağına koştum idrar testi yaptırdım hepsinde deçok açık bir renk belirdi ve bana ocaktakiler hamilesin dediler.Çok emin olamadım 2 gün sonra (Gecikmenin 8. günü) hastaneye gittim. Kan ve idrar testi yaptırdım yine sonuçları şüpheli pozitif çıktı. Hastaneye gittiğim günün akşamı kanamam başladı.Bugün 7. günü ve bitecek. Neye yoracağımı şaşırdım bu durumu. Sizce hamile miyim?​
(beta-hcg 11,58 )

Bugün dayanmadım, aşılamamın 13.günüydü, sabah idrar testi aldım.
Sonuç : pozitif! Bir pembe çizgi daha vardı. Ağlamaktan kendimi alamadım. Sevinç, şaşkınlık...
Hemen gittim, kan testi yaptırdım, sonuç negatif... 1.60
Adetime iki-üç gün olmasına güvenerek doktora sordum, değişebilir mi, diye. Yok dedi.
Allah sabrımı sınıyor sanırım. Keşke hiçkimseye söylemeseydim. ıki üç arkadaşa söylemiştim.
Gününüz geçmeden test yapmayın kızlar! Kesinlikle önermiyorum. Benim gibi eşekten düşmüşe dönmeyin!!! mafoldumben :çok üzgünüm:

benim de 5-6 günlük gecikmem var idrar testi yaptım 2kez ikisi de boş ama ilk defa bu kadar geciktim,sağlık ocağına gitsem kan testi yapsam sonuc için ne kadar beklemem gerek?

en son 30 mayısta regl olmuştum... 22 haziran gibi çok erken bir zamanda tekrar regl oldum ve şaşırdım. ama bir kaç damladan ötesi gelmedi. 23ünde de gelmeyince 24ünde test aldım ve gece uyudum sabah 5te kalktım testi yaptım:))) sonuç çift çizgiydi. bu kadar erken öğrenilir mi diye eşime tam bir müjde gibi bile söyleyemedim. ertesi sabah birlikte yaptık tekrar testi yine pozitif çıktı. 30 haziran günü de doktora gittim ultrasonda keseyi gördük.. doktor erken gebelik olmuş dedi. 22sindeki kanamayı da sordum heyecanla o neydi "sonradan görme" mi dedim :)))) doktor da evet üstüne görme dedi:))) yani benim döngüm 28 gündür ama yumurtlama erken olmuşsa erkenden de testte görünebiliyor demek kii:) Allah'ım hepimize hayırlısını versinn innnşallahhhh

benım sat 10 hazıran ondan öncekı 7 mayıs adetım bıttıkten sonra full calıstıkk yapsam cıkar mı testte 31 gun falan suruyo dongum heralde

Benim tam 8 gün geçti test yaptım negatif çıktı benneyaptımki neden gecikti ve neden olmuyo anlamadım ve galiba çok üzgünüm

Arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. Öncelikle Yüce Allahım bebek isteyen herkese inşallah hayırlısıyla nasip eder. Ben 10 yıllık evliyim 8 yaşında bir oğlum var. 2. bebeğim olmasını çok istiyorum. Geçen ay çalışmalara başladık. En son 18 Haziran 2010 da regli oldum. Yumurtlama tarihim 1-2 Temmuz. Dün dayanamadım test yaptım. 2. çizgi silik çıktı. Reglime 5 gün var. Sanki ilk kez bebek sahibi olacakmışım gibi heyecanlıydım fakat çizginin silik çıkması beni çok üzdü. Geceleri yatağımda dönerken kasıklarıma sancı girip çıkıyor. Onun haricinde başka belirtimde yok. Sizce hamile olma olasılığım varmıdır.
Teşekkür ederim.

ben bugun ögrendim çok silikti doktora gittim daha adetime 7 gün vardı hamilesin dedi çok heyecanlıyım darısı başınıza

meraba arkadaslar,bende aranizda cok yeniyim,cok begendim bu siteyi ! cok zamandir takip ediyorum,bizde bebek cok istiyoruz! ALLAHIM INSALLAH en kisa zamanda hepimize verir! bu gün test yaptim,2. cizgi cok silik cikti! bende anlamadim,acaba hamilemiyim ? adetim dün gelmesi lazimdi ,yani 1 gün gecti,kizlar ne kadar beklemem lazim! pazartesi hemen bi dr. gitsemmi? hem normalde cok karnim agrirdi,adetten 1gün önce falan baslardi agrilarim!hic agrim yok,kasiklarimda batma hissediyorum!bide sanki damarlarim cekiliyo gibi oluyo!,hem adetimden 1kac gün önce leke gelirdi,su an hic birsey yok,ayrica akintim cogaldi!
cok istiyorum yaaaa,,, önümüzdeki ay esimin dogum günü. güzel bi hediyem olmus olur
sizce hamilemiyiim? tekrar ne zaman test yapsam cikar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…