merhaba ;
Benim de feci sekilde karin agrim vardi dr. gitmek zorun da kaldim dr. muayane etti fakat gebelelikte olabilir bir kadin dogum uzmanina görünün dedi adet olmama 4 gün var idrar testi alsam belli olurmu acaba hemenn
arkadaşlar beklenen adetim 23 temmuz ben 19 temmuzda predictor ile yaptım negatif, üzülmeli miyim predictor de olsa çıkmayabilir mi
benimde adet tarihim 16 temmuzdu ama olmadım , bende 17 temmuzda test yaptım negatifti. bugün bidaha denicem ama yapsam mı biraz daha mı beklesem bilmiyorum. fundaay bence sen en azından adet tarihini bekle ondan sonra idrar testi yap, ya da kan testi yaptır
tıpkı adet sancısı gibi oluyo 4 gün varmış belki çıkmaz ama belkide silikte olsa çıkar bence şimdiden yapma bekle 2 3 gün bir gün önce veya adet gününde yap silikte olsa çizgi varsa hamilesin demek canım
Valla dayanamayip aldim dün yaptim tek cizgi cikti diger taraf bembeyaz kaldi. normalde beklemek gerek evet haklisin ama benim aldigim tesste hemen belli oluyormus. bakalim artik bekliyecem zaten cuma günü kontrolüm var ultrasyonda cikar mi hemen aciba olsa en iyi kesin sonuc kan testi 2 günlük dahi olsa cikiyormus.
haklıymışsın novrain dün test yaptım yoktu bişi. ben öylesine umutlanmışım, bugün çok kötüyüm zaten boğazlarım şişti, belim de çok ağrıyo. neyse tekrar saol
hiiçç üzülme denemeye devam pozitif düşün stres yapma bak ben geçen ay adet bitiminden itibaren başladım 1 gün aralıklarla 20. güne kadar ilişkiye girdim her ilşkiden sonra 20 dk yattım kalkmadım regl olunca şok oldumkesinlikle hamile kaldım sanıyodum.bu ay da hiiç düşünmedim öle yumurtlama günlerinde falan ilşkiye gircem die kasmadım ilişkiden sonra hiç yatmadım ama bu aya kısmetmiş
mrb.zemuszemus bende bir ay çok taktım kafaya acaba bebiş olacak mı diye.ama olmadı geçen ay kafaya takacak dikkat edecek zamanım olmadı. bugün adetim gecikeli 4 gün oldu. idrar tahlilinde 2. çizgi silik şimdi stres başladı bende! hamilemiyim değilmiyim? yarın kan tahlili yaptıracağım Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin hepimize kızlar...a.s
goncamm bu siteden okuduğum kadarıyla silik çizgiler de hamile olduğunun göstergesiymiş.
şimdiden tebrik ederim seni, darısı bizeekaydirigubbakcemile5
arkadaşlar neden idrar testi ile ugraşıyorsunuz ben beklenen adetime 10 gün kala hcg net 21.87 ögrendim idrara günlerce sonra 2 gün kala ögrendim ve gebeligimden önce idrar trstleri ile neredeyse oyantacaktım bekleyince iki cizgiye dönüşüyo bunlar boşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş aslaa bakın olunca nasılda iki dakikada ikinci cizgi cıkıo bekledimi bu idrar testleri ikinci cizgi hamile olmasnda belli oluyo silik gibi üzülmeyin ben neredeyse oynatacaktım darısı başınıza inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?