Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
ben son adetin 28.29. ve 30. günü üst üste yaptım hepsinde silik çizgi çıktı hatta 29.gün şeffaf akıntıya karışık pembelik vardı kanlı akıntı ama çok deil o da bi kere geldi sanırım yerleşme kanaması denilen şeydi adet olucam sandım ama arkası gelmedi sadece o 31. gün kan testi yaptırdım 126 çıktı bu gün tekrar yaptırdım 376 çıktı kanımda bu kadar yüksek olmasına rağmen idrarımda silik çıkıyodu yani silik çizgi kesinlikle pozitif tabii çok çok dikkatli bakılınca görülen çizgi deil bariz belli olacak ama silikde olsa varsa çizgi garnti pozitif kızlar

Benim adetim 4 gün falan geçmişti zaten öncesinde de bulantı halszlik ve iştahsızlık belirtisi vardı ama emin olmak için test aldım 5 dak bile beklemeden çift çizgi belirdi hemen doktora gittim ve 1 aylık hamileymişimm geçen ay da günüm geçmişti ama testte negatif çıkmıştı hayırlısı bu aya testlere güvenin arkadaşlar genelde doğru sonucu veriyo allah hepinize nasip etsin bebişlerinizi.....

merhaba ;
Benim de feci sekilde karin agrim vardi dr. gitmek zorun da kaldim dr. muayane etti fakat gebelelikte olabilir bir kadin dogum uzmanina görünün dedi adet olmama 4 gün var idrar testi alsam belli olurmu acaba hemenn

merhaba ;
Benim de feci sekilde karin agrim vardi dr. gitmek zorun da kaldim dr. muayane etti fakat gebelelikte olabilir bir kadin dogum uzmanina görünün dedi adet olmama 4 gün var idrar testi alsam belli olurmu acaba hemenn

tıpkı adet sancısı gibi oluyo 4 gün varmış belki çıkmaz ama belkide silikte olsa çıkar bence şimdiden yapma bekle 2 3 gün bir gün önce veya adet gününde yap silikte olsa çizgi varsa hamilesin demek canım

arkadaşlar beklenen adetim 23 temmuz ben 19 temmuzda predictor ile yaptım negatif, üzülmeli miyim predictor de olsa çıkmayabilir mi

benimde adet tarihim 16 temmuzdu ama olmadım , bende 17 temmuzda test yaptım negatifti. bugün bidaha denicem ama yapsam mı biraz daha mı beklesem bilmiyorum. fundaay bence sen en azından adet tarihini bekle ondan sonra idrar testi yap, ya da kan testi yaptır

canım çıkmadıysa yoktur ama sen yinede kan testi yaptır bence o kesin sonuç çünkü benim de ikinci denememdi bu ay silik çizgi çıkmıştı adetten önce geçen ay ilk denememde tek çizgi vardı yani gebelik varsa ikinci çizgi silikde olsa çıkıyor

haklıymışsın novrain dün test yaptım yoktu bişi. ben öylesine umutlanmışım, bugün çok kötüyüm zaten boğazlarım şişti, belim de çok ağrıyo. neyse tekrar saol

Valla dayanamayip aldim dün yaptim tek cizgi cikti diger taraf bembeyaz kaldi. normalde beklemek gerek evet haklisin ama benim aldigim tesste hemen belli oluyormus. bakalim artik bekliyecem zaten cuma günü kontrolüm var ultrasyonda cikar mi hemen aciba olsa en iyi kesin sonuc kan testi 2 günlük dahi olsa cikiyormus.

evet en iisi kan testi çünkü ultrasonda görünmesi için 5 6 haftalık falan olması gerekiyomuş canım inş. hamilesindir

haklıymışsın novrain dün test yaptım yoktu bişi. ben öylesine umutlanmışım, bugün çok kötüyüm zaten boğazlarım şişti, belim de çok ağrıyo. neyse tekrar saol

hiiçç üzülme denemeye devam pozitif düşün stres yapma bak ben geçen ay adet bitiminden itibaren başladım 1 gün aralıklarla 20. güne kadar ilişkiye girdim her ilşkiden sonra 20 dk yattım kalkmadım regl olunca şok oldum kesinlikle hamile kaldım sanıyodum.bu ay da hiiç düşünmedim öle yumurtlama günlerinde falan ilşkiye gircem die kasmadım ilişkiden sonra hiç yatmadım ama bu aya kısmetmiş

mrb.zemuszemus bende bir ay çok taktım kafaya acaba bebiş olacak mı diye.ama olmadı geçen ay kafaya takacak dikkat edecek zamanım olmadı. bugün adetim gecikeli 4 gün oldu. idrar tahlilinde 2. çizgi silik şimdi stres başladı bende! hamilemiyim değilmiyim? yarın kan tahlili yaptıracağım Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin hepimize kızlar...a.s

pozitif düşünce konusunda çok haklısın aslında bu durumu hiç düşünmemek gerekiyor ama bazen yaşadığın çevreden hamile yada doğum haberi alınca yeniden aklıma geliyor.
tatildeydim bende yeni döndüm,orda aklımın ucuna bile gelmemişti.
artık kısmet diyelim. bu arada hala regl olmadımboshayallersmile

goncamm bu siteden okuduğum kadarıyla silik çizgiler de hamile olduğunun göstergesiymiş.
şimdiden tebrik ederim seni, darısı bizeekaydirigubbakcemile5

goncamm bu siteden okuduğum kadarıyla silik çizgiler de hamile olduğunun göstergesiymiş.
şimdiden tebrik ederim seni, darısı bizeekaydirigubbakcemile5

arkadaşlar neden idrar testi ile ugraşıyorsunuz ben beklenen adetime 10 gün kala hcg net 21.87 ögrendim idrara günlerce sonra 2 gün kala ögrendim ve gebeligimden önce idrar trstleri ile neredeyse oyantacaktım bekleyince iki cizgiye dönüşüyo bunlar boşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş aslaa bakın olunca nasılda iki dakikada ikinci cizgi cıkıo bekledimi bu idrar testleri ikinci cizgi hamile olmasnda belli oluyo silik gibi üzülmeyin ben neredeyse oynatacaktım darısı başınıza inş.

sağlık ocaklarında da oluyo mu kan testi, yoksa hastanelerde mi abrel? bi de:sm_confused: ne kadar zamanda çıkıyo sonucu

ben dayanamadım ve adetim 2 gününde sabah erkende idrar testi yaptım çift çizgiyi görünce inanamadım akşam tekrar yaptım ve hemen çıktı

bende dijital testten yapmistim adetim 4 gun gecikince hemen hamile yazisi cikmisti. insaalah RABBIM herkese bu duyguyu yasatir tum isteyenler ve hamileler saglikla kucaklarina alirlar bebislerini.

aminn inşallahh,bende 2. ve 4. günlerinde yapmıştım bişi çıkmamıştı yani silik bi çizgi bile yoktu. ama hala adet olmadım. p.tesiyi bekliyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…