Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
Acilll yardim. 12. Gün 30.1 cikti. 14.GÜN 71.3 CIKTI. BUGUN 16.GÜN KAN VERICEM . NEDIR SIZCE DURUMMMMMM ????

Benim reglim düzensiz fakat yine gecikmezse 1 gün var takvime göre. Bende bugün yapsam mı acaba? Bu ay reglimden 14 gün sonra lekelenmem olmuştu. Şuanda da hiçbir regl belirtim yok.

Kızlar bat 17 ekim iki gundue cok fazla halsizlik ve bulanti var kasık bel ağrısı hertürlü belirtide mevcut acaba yapsam cikar mi

Kızlar bat 17 ekim iki gundue cok fazla halsizlik ve bulanti var kasık bel ağrısı hertürlü belirtide mevcut acaba yapsam cikar mi

Geç döllenme oluştuysa çıkmama ihtimali var. Doktorum bana bile beklememi reglim gecikirse yapmamı söyledi.

Bence moralinin bozulmaması için gecikme olmasını bekle, ya da regl beklediğin gün yap.

benim de 19 ekim ayni belirtiler bende de var ama bu kadar erken olur mu uşutmusumdur diye dusundum. bugun yapsam mi yapmasam mi diye dusunuyorum ben de. yapsam negatif ciksa ne kaybedicem yine adet gunumu beklerim en azindan kafamdan silinir diye dusunuyorum.

Acilll yardim. 12. Gün 30.1 cikti. 14.GÜN 71.3 CIKTI. BUGUN 16.GÜN KAN VERICEM . NEDIR SIZCE DURUMMMMMM ????

Inan usutmusumdur die bende düşündüm bu kadar erken belirti bana da olmaz gibi geliyor ama su anlık merakimi gidermem gerekiyor sanırım yapıp regl günümü beklicem yine sanırım

evet ben de oyle dusunuyorum. bir de benim ilk denemem. her gun kendimi dinliyorum, surekli takvimi takip ediyorum,belirti okuyorum yoruldum gercekten.:) en azindan negatifi bile gorsem adete kadar ara veririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…