ne guzel sizin adiniza cok sevindim . bende bekliyorum ilk deneme. adetime bir hafta var ama ben bugun yapacagim. darisi basima.Adetime 3 gün varken dayanamayıp yaptım idrarda silik çizgi çıktı kanda 625 çıktı. 4 haftalık hamileymişim.
Kızlar bat 17 ekim iki gundue cok fazla halsizlik ve bulanti var kasık bel ağrısı hertürlü belirtide mevcut acaba yapsam cikar mi
benim de 19 ekim ayni belirtiler bende de var ama bu kadar erken olur mu uşutmusumdur diye dusundum. bugun yapsam mi yapmasam mi diye dusunuyorum ben de. yapsam negatif ciksa ne kaybedicem yine adet gunumu beklerim en azindan kafamdan silinir diye dusunuyorum.Kızlar bat 17 ekim iki gundue cok fazla halsizlik ve bulanti var kasık bel ağrısı hertürlü belirtide mevcut acaba yapsam cikar mi
Büyük ihtimal hamilesinizAcilll yardim. 12. Gün 30.1 cikti. 14.GÜN 71.3 CIKTI. BUGUN 16.GÜN KAN VERICEM . NEDIR SIZCE DURUMMMMMM ????
Inan usutmusumdur die bende düşündüm bu kadar erken belirti bana da olmaz gibi geliyor ama su anlık merakimi gidermem gerekiyor sanırım yapıp regl günümü beklicem yine sanırımbenim de 19 ekim ayni belirtiler bende de var ama bu kadar erken olur mu uşutmusumdur diye dusundum. bugun yapsam mi yapmasam mi diye dusunuyorum ben de. yapsam negatif ciksa ne kaybedicem yine adet gunumu beklerim en azindan kafamdan silinir diye dusunuyorum.
Insallahhh cok dua edin nolurrrrBüyük ihtimal hamilesiniz
Bu cuma mübarek günü Allahım size nasip etsin inşallah bebeğiniz sizinledirInsallahhh cok dua edin nolurrrr
evet ben de bugun yapmaya karar verdim kesin. en azindan adet gunume kadar merakim gider.Inan usutmusumdur die bende düşündüm bu kadar erken belirti bana da olmaz gibi geliyor ama su anlık merakimi gidermem gerekiyor sanırım yapıp regl günümü beklicem yine sanırım
En azindan negatifi görünce biraz heyeacn gidiyor sanki yoksa gunler gecmigo bnm icinevet ben de bugun yapmaya karar verdim kesin. en azindan adet gunume kadar merakim gider.
Ins cok dua edinnnnBu cuma mübarek günü Allahım size nasip etsin inşallah bebeğiniz sizinledir
insallah hamilesinizdir. guzel haberler alirsiniz.Insallahhh cok dua edin nolurrrr
Aminnnnnn iyiki varsinizzzinsallah hamilesinizdir. guzel haberler alirsiniz.
evet ben de oyle dusunuyorum. bir de benim ilk denemem. her gun kendimi dinliyorum, surekli takvimi takip ediyorum,belirti okuyorum yoruldum gercekten.:) en azindan negatifi bile gorsem adete kadar ara veririm.
bugun mu yaptiniz?Ben bembeyaz bir negatifi gördüm Bu bana 10 gün gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?