Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
evet 19 ekim ben dayanamadim.yaptim. adetimin gecikmesini bekleyip insallah adet olmazsam yine tekrarliycam. tesekkur ederim. mesajiniz icime su serpti.
erken testlerle 3 gün önce yaptığım testte bi gölge bile yoktu, adet gününde normal yaptığım testte saniyeler içinde baya belirgin 2. çizgi çıkmıştı.. O yüzden ben pek erken testlere de güvenmiyorum açıkçası.. İnşallah güzel haberler bekliyoruz

evet 19 ekim ben dayanamadim.yaptim. adetimin gecikmesini bekleyip insallah adet olmazsam yine tekrarliycam. tesekkur ederim. mesajiniz icime su serpti.

benim ilk gebelikte adete 4 gün kalası yaptım negatif tek çizgiydi. sonra 10 gün geçmeden bi daha test yapmıycam dedim adet geçti 10gün dayanamadım 7. gün çift çizgiydi ertesi gün kanda yani sata göre 8. gün bhcg 152 idi. fakat bebek gelişmedi geriden gidiyordu 8. haftada hiç kalbi atmadan düştü.
şimdi ise bata 2 gün kalası idrar testinde çift çizgiyi gördüm kan vermedim henüz.
hiç belli olmuyor ne zaman çıkacağı rahat olmak lazım

Bnm ilk kızımda hep adet gecikmesini bekliordum sabirliydim ama ikinci de daha heyecanliyim o zmn cahilligime mi geldi bilemiyorum ki simdi günler gecmiyor sanki hemen ogrenmek istiorum

Kızlar adetime 4 5 gun var az önce test yaptım.actim kaseti yakından çektim bakin diye. Tam ortada çok aşırı gölge gibi çizgi görüyorum ben telefondan anca bu kadar çıkıyor siz görmüyormusunuz ya yoksa böyle hafif karartı görmek normal mi

Eklentiler

• 20181012_182443.webp
    3,2 KB · Görüntüleme: 98
Ben goremedim cnm bnm batda 17 ekim bugün yaptim hicbise yok erken sanrm daha

Adetime 3 gün varken dayanamayıp yaptım idrarda silik çizgi çıktı kanda 625 çıktı. 4 haftalık hamileymişim.
Kızlar simdi adete 3 gun var diosun 4 haftalık hamilesin nasil oluyo adet bitimi hemen hamile mi kalmışsn yani ..hayırlı olsun cnm bu arada Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…