- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
Evet sabahı beklesemde sonucun değişeceğini düşünmüyorum ben yaptim kurtuldum şimdilik acabadan sen ne zmn yapmayı düşünüyorsunbugun mu yaptiniz?
ben de okuldayim şu an. okul çıkışı yapicam ben de. yazarim burdan:)Evet sabahı beklesemde sonucun değişeceğini düşünmüyorum ben yaptim kurtuldum şimdilik acabadan sen ne zmn yapmayı düşünüyorsun
Hayırlısı cnm bekliyorumben de okuldayim şu an. okul çıkışı yapicam ben de. yazarim burdan:)
canim benim de negatif cikti. silik cizgi bile yok. tertemiz:)Hayırlısı cnm bekliyorum
inşallah allah sana da nasip eder.ne guzel sizin adiniza cok sevindim . bende bekliyorum ilk deneme. adetime bir hafta var ama ben bugun yapacagim. darisi basima.
ama BAt 19 ekimse sizinki çok erken olmuş.. bence bikaç gün bekleyip tekrarlayın :)canim benim de negatif cikti. silik cizgi bile yok. tertemiz:)
evet 19 ekim ben dayanamadim.yaptim. adetimin gecikmesini bekleyip insallah adet olmazsam yine tekrarliycam. tesekkur ederim. mesajiniz icime su serpti.ama BAt 19 ekimse sizinki çok erken olmuş.. bence bikaç gün bekleyip tekrarlayın :)
erken testlerle 3 gün önce yaptığım testte bi gölge bile yoktu, adet gününde normal yaptığım testte saniyeler içinde baya belirgin 2. çizgi çıkmıştı.. O yüzden ben pek erken testlere de güvenmiyorum açıkçası.. İnşallah güzel haberler bekliyoruzevet 19 ekim ben dayanamadim.yaptim. adetimin gecikmesini bekleyip insallah adet olmazsam yine tekrarliycam. tesekkur ederim. mesajiniz icime su serpti.
evet 19 ekim ben dayanamadim.yaptim. adetimin gecikmesini bekleyip insallah adet olmazsam yine tekrarliycam. tesekkur ederim. mesajiniz icime su serpti.
Olsun su anlik heyecan bitti beklicez senin bat kaccanim benim de negatif cikti. silik cizgi bile yok. tertemiz:)
19 ekim canim.Olsun su anlik heyecan bitti beklicez senin bat kac
Bekleyelim bklm şimdilik bat gününü19 ekim canim.
Ben goremedim cnm bnm batda 17 ekim bugün yaptim hicbise yok erken sanrm dahaKızlar adetime 4 5 gun var az önce test yaptım.actim kaseti yakından çektim bakin diye. Tam ortada çok aşırı gölge gibi çizgi görüyorum ben telefondan anca bu kadar çıkıyor siz görmüyormusunuz ya yoksa böyle hafif karartı görmek normal mi
Gözün aydın canım sağlıcakla al kucağına darısı Başımıza inşallah :)Adetime 3 gün varken dayanamayıp yaptım idrarda silik çizgi çıktı kanda 625 çıktı. 4 haftalık hamileymişim.
Yarın sabah tekrar yap istersen canımKızlar adetime 4 5 gun var az önce test yaptım.actim kaseti yakından çektim bakin diye. Tam ortada çok aşırı gölge gibi çizgi görüyorum ben telefondan anca bu kadar çıkıyor siz görmüyormusunuz ya yoksa böyle hafif karartı görmek normal mi
Kızlar simdi adete 3 gun var diosun 4 haftalık hamilesin nasil oluyo adet bitimi hemen hamile mi kalmışsn yani ..hayırlı olsun cnm bu arada Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsinAdetime 3 gün varken dayanamayıp yaptım idrarda silik çizgi çıktı kanda 625 çıktı. 4 haftalık hamileymişim.
Öyle yapayım bari emin olmk için . Sem görebildinmi gölge. Yoksa normalde öyle mi olur acaba testlerde ikinci çizginin yeri mi acaba o gordugumYarın sabah tekrar yap istersen canım
Benimde 16 canım . Evet erken ama sanki var geldi ama tabi yarin ilk idrarla yapaym gidebilirsem sabah cis yapmadan eczaneye :))Ben goremedim cnm bnm batda 17 ekim bugün yaptim hicbise yok erken sanrm daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?