Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
Benimde 16 canım . Evet erken ama sanki var geldi ama tabi yarin ilk idrarla yapaym gidebilirsem sabah cis yapmadan eczaneye :))
Ins vardr cnm ben cok umitliydim bu aydan ama bugun silik bile çıkmadı eger Zaten bu ay hamile dglsem bi daha kendimi dinlemicem cunki bu kadar belirtiye hamile degilsem belirti de yalan

Ins vardr cnm ben cok umitliydim bu aydan ama bugun silik bile çıkmadı eger Zaten bu ay hamile dglsem bi daha kendimi dinlemicem cunki bu kadar belirtiye hamile degilsem belirti de yalan
Canimcok haklisin. Beraber bekleyelim o zaman haber verelim tmm mı . Dediğin gibi bende beklemicem bu ay son . Ovu testi de yapmicam. Burayada girip bakmicam fazla belirtilere . Çok üzülüyorum sonra .

Öyle yapayım bari emin olmk için . Sem görebildinmi gölge. Yoksa normalde öyle mi olur acaba testlerde ikinci çizginin yeri mi acaba o gordugum
Ikinci çizginin yeri olabilir canım ya.. Ben de öyle bir evirip çevirip bakıyorum ki testlere, fabrika çıkış yerini görebiliyorum :) yani o t Bölgesinin yerini. Çoğu kez başıma geldi çok umutlandım heyecan yaptım , her seferinde hüsran tabi. Sen yarın teyit et canım. Inşallah hamilesindir diye umut edelim

Kesinlike tamam cnm haberleselim ben bekleyrbilirsem gecikmeyi beklicem zaten aynen buraya girdikce belirtilere bakiom ben kesin hamileyim moduna giriyorum adetim gelirse bi sure girmicem
Canimcok haklisin. Beraber bekleyelim o zaman haber verelim tmm mı . Dediğin gibi bende beklemicem bu ay son . Ovu testi de yapmicam. Burayada girip bakmicam fazla belirtilere . Çok üzülüyorum sonra .

Ah canım aynen galiba bende şuan o hallerdeyim . Yinede bi heycan yaptım bakalim ya zaten varsa Yarin belirli olrak çıkar sanırım testte . Ilk idrar şartmı ya

Ah canım aynen galiba bende şuan o hallerdeyim . Yinede bi heycan yaptım bakalim ya zaten varsa Yarin belirli olrak çıkar sanırım testte . Ilk idrar şartmı ya
Genelde ilk idrar diyorlar canım. Senbilirsin. Bazen de geç Döllenme vs olabiliyor daha bata da var diyorsun. Rabbim hayırlısıyla nasip eder inşallah

Genelde ilk idrar diyorlar canım. Senbilirsin. Bazen de geç Döllenme vs olabiliyor daha bata da var diyorsun. Rabbim hayırlısıyla nasip eder inşallah
Canım evet inşallah bakalim belkide kuruntu yapıyorum . Gözlerimi sokunca teste görüyorum. En iyisi yarında beklemek .

Canım evet inşallah bakalim belkide kuruntu yapıyorum . Gözlerimi sokunca teste görüyorum. En iyisi yarında beklemek .
Canım ben düşük yaptım üç ay önce. O zaman adete iki gün falan vardı çok çok silik çıktı öğlen kan verdim 17 idi Beta Hcg . Inşallah Rabbim tez zamanda sana ve isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin stres yapma canım

Amin cnm benim . Düşük olduğu için mi kanda da düşük cikti

Acilll yardim. 12. Gün 30.1 cikti. 14.GÜN 71.3 CIKTI. BUGUN 16.GÜN 228 ciktiiiiiiiiiiiiiiiiiiii NEDIR SIZCE DURUMMMMMM ????

Acilll yardim. 12. Gün 30.1 cikti. 14.GÜN 71.3 CIKTI. BUGUN 16.GÜN 228 ciktiiiiiiiiiiiiiiiiiiii NEDIR SIZCE DURUMMMMMM ????
Beta 228 çıktıysa hamilesin hayırlı olsun .

Ya bişe sorcam bende haftaya inşallah kan testi verceö . Doktor hamılesın veya değilsin demiyor mu ? Veya bu değerleir söylediğinde yorum yapmıyor mu ?

Beta 228 çıktıysa hamilesin hayırlı olsun .

Ya bişe sorcam bende haftaya inşallah kan testi verceö . Doktor hamılesın veya değilsin demiyor mu ? Veya bu değerleir söylediğinde yorum yapmıyor mu ?
Degeri simdi aldim. Kan tesyini 16.00 da verdim simdi 21.00 da aciklandi internetten baktim

Degeri simdi aldim. Kan tesyini 16.00 da verdim simdi 21.00 da aciklandi internetten baktim
Canım adetinin 16. Günü yani değil mi 12. Günü mü kan verip öğrendin doğru mu anladım. Erken Döllenme olmuş demek. Kaç gün Sürüyor adetin. Hayırlı olsun bu arada Rabbim sağlıcakla tamamına erdirsin

Kızlar merhaba bişey sorucam size. Sat 10 eylül. Ben 9 ekimde yani salı günü kan testi verdim negatif çıktı. Fakat ben hala adet olmadım. Hamile olabilirmiyim 5 gün önceki testin sonucunun değişme ihtimali varmı. Olsaydı o testte çıkarmıydı yoksa hala pozitif olma ihtimali varmı fikirlerinizi alabilirmiyim

Adetin düzenli mi normalde?? Geç döllenme olabilir mi acaba?

Arkadaşlar ya ben ne yapsam böyle aşırı ama aşırı derecede silik ikinci çizgi görüp sonra hamile kalan var mı . Aklım kaldı bu testte benim. Ama bugün yaptığım da siliklik yoktu . Dün vardı az da olsa gölge gibi . 2 gün var adetime ama erken gebelik testi alsam mi acaba . Yaptığım test buydu belki görmeyenler vardır bakin kızlar

Eklentiler

• 20181013_124129.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 100
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…