- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
Ins vardr cnm ben cok umitliydim bu aydan ama bugun silik bile çıkmadı eger Zaten bu ay hamile dglsem bi daha kendimi dinlemicem cunki bu kadar belirtiye hamile degilsem belirti de yalanBenimde 16 canım . Evet erken ama sanki var geldi ama tabi yarin ilk idrarla yapaym gidebilirsem sabah cis yapmadan eczaneye :))
Canimcok haklisin. Beraber bekleyelim o zaman haber verelim tmm mı . Dediğin gibi bende beklemicem bu ay son . Ovu testi de yapmicam. Burayada girip bakmicam fazla belirtilere . Çok üzülüyorum sonra .Ins vardr cnm ben cok umitliydim bu aydan ama bugun silik bile çıkmadı eger Zaten bu ay hamile dglsem bi daha kendimi dinlemicem cunki bu kadar belirtiye hamile degilsem belirti de yalan
Ikinci çizginin yeri olabilir canım ya.. Ben de öyle bir evirip çevirip bakıyorum ki testlere, fabrika çıkış yerini görebiliyorum :) yani o t Bölgesinin yerini. Çoğu kez başıma geldi çok umutlandım heyecan yaptım , her seferinde hüsran tabi. Sen yarın teyit et canım. Inşallah hamilesindir diye umut edelimÖyle yapayım bari emin olmk için . Sem görebildinmi gölge. Yoksa normalde öyle mi olur acaba testlerde ikinci çizginin yeri mi acaba o gordugum
Canimcok haklisin. Beraber bekleyelim o zaman haber verelim tmm mı . Dediğin gibi bende beklemicem bu ay son . Ovu testi de yapmicam. Burayada girip bakmicam fazla belirtilere . Çok üzülüyorum sonra .
Ah canım aynen galiba bende şuan o hallerdeyim . Yinede bi heycan yaptım bakalim ya zaten varsa Yarin belirli olrak çıkar sanırım testte . Ilk idrar şartmı yaIkinci çizginin yeri olabilir canım ya.. Ben de öyle bir evirip çevirip bakıyorum ki testlere, fabrika çıkış yerini görebiliyorum :) yani o t Bölgesinin yerini. Çoğu kez başıma geldi çok umutlandım heyecan yaptım , her seferinde hüsran tabi. Sen yarın teyit et canım. Inşallah hamilesindir diye umut edelim
Genelde ilk idrar diyorlar canım. Senbilirsin. Bazen de geç Döllenme vs olabiliyor daha bata da var diyorsun. Rabbim hayırlısıyla nasip eder inşallahAh canım aynen galiba bende şuan o hallerdeyim . Yinede bi heycan yaptım bakalim ya zaten varsa Yarin belirli olrak çıkar sanırım testte . Ilk idrar şartmı ya
Canım evet inşallah bakalim belkide kuruntu yapıyorum . Gözlerimi sokunca teste görüyorum. En iyisi yarında beklemek .Genelde ilk idrar diyorlar canım. Senbilirsin. Bazen de geç Döllenme vs olabiliyor daha bata da var diyorsun. Rabbim hayırlısıyla nasip eder inşallah
Canım ben düşük yaptım üç ay önce. O zaman adete iki gün falan vardı çok çok silik çıktı öğlen kan verdim 17 idi Beta Hcg . Inşallah Rabbim tez zamanda sana ve isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin stres yapma canımCanım evet inşallah bakalim belkide kuruntu yapıyorum . Gözlerimi sokunca teste görüyorum. En iyisi yarında beklemek .
Amin cnm benim . Düşük olduğu için mi kanda da düşük ciktiCanım ben düşük yaptım üç ay önce. O zaman adete iki gün falan vardı çok çok silik çıktı öğlen kan verdim 17 idi Beta Hcg . Inşallah Rabbim tez zamanda sana ve isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin stres yapma canım
Yok canım kanda ilk 17 ile öğrendim doktor geç Döllenme dedi. Nasip tabi 6 haftalıken düşük olduAmin cnm benim . Düşük olduğu için mi kanda da düşük cikti
Beta 228 çıktıysa hamilesin hayırlı olsun .Acilll yardim. 12. Gün 30.1 cikti. 14.GÜN 71.3 CIKTI. BUGUN 16.GÜN 228 ciktiiiiiiiiiiiiiiiiiiii NEDIR SIZCE DURUMMMMMM ????
Degeri simdi aldim. Kan tesyini 16.00 da verdim simdi 21.00 da aciklandi internetten baktimBeta 228 çıktıysa hamilesin hayırlı olsun .
Ya bişe sorcam bende haftaya inşallah kan testi verceö . Doktor hamılesın veya değilsin demiyor mu ? Veya bu değerleir söylediğinde yorum yapmıyor mu ?
Canım adetinin 16. Günü yani değil mi 12. Günü mü kan verip öğrendin doğru mu anladım. Erken Döllenme olmuş demek. Kaç gün Sürüyor adetin. Hayırlı olsun bu arada Rabbim sağlıcakla tamamına erdirsinDegeri simdi aldim. Kan tesyini 16.00 da verdim simdi 21.00 da aciklandi internetten baktim
Adetin düzenli mi normalde?? Geç döllenme olabilir mi acaba?Kızlar merhaba bişey sorucam size. Sat 10 eylül. Ben 9 ekimde yani salı günü kan testi verdim negatif çıktı. Fakat ben hala adet olmadım. Hamile olabilirmiyim 5 gün önceki testin sonucunun değişme ihtimali varmı. Olsaydı o testte çıkarmıydı yoksa hala pozitif olma ihtimali varmı fikirlerinizi alabilirmiyim
Adetin düzenli mi normalde?? Geç döllenme olabilir mi acaba?
Bi kaç gün daha bekle istersen. Ama 30 günde bir dersek 29 unda yapmışsın testi. Çıkardı diye düşünüyorum. Biraz daha bekleyip tekrar yap istersen. İnşallah olur30-33 günde bir oluyorum, bilmiyorum ki nedir ne değildir anlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?