- 24 Eylül 2018
- 3.879
- 6.643
- 88
Erken testler 30 civarı. Hastanede de kan testi bu civarda. İdrar testine para vermektense kan testi yapıp kesin sonuç al derim ben. Geçen ay 35 liraya erken test aldım. 3 gün sonra gidip 30 liraya kan testi yaptım. Ikisi de negatif tabii. Bu ay erken test almayı düşünmüyorumArkadaşlar ya ben ne yapsam böyle aşırı ama aşırı derecede silik ikinci çizgi görüp sonra hamile kalan var mı . Aklım kaldı bu testte benim. Ama bugün yaptığım da siliklik yoktu . Dün vardı az da olsa gölge gibi . 2 gün var adetime ama erken gebelik testi alsam mi acaba . Yaptığım test buydu belki görmeyenler vardır bakin kızlar
Asilamanin 16.gunuCanım adetinin 16. Günü yani değil mi 12. Günü mü kan verip öğrendin doğru mu anladım. Erken Döllenme olmuş demek. Kaç gün Sürüyor adetin. Hayırlı olsun bu arada Rabbim sağlıcakla tamamına erdirsin
Adetine kaç gün var canım. Herhangi bir belirtin falan var mıArkadaşlar merhabalar. 1 senedir evliyim ve çok düşünmüyordum çocuk ama ( kendime güvenemediğimden ) ama etrafın baskısı yaş felan derken bu ay Denedik. Son reglim 23-25ydi. Bakalım bekliyorum bende beklemek çok zor ya var mı yok mu acaba
Adetine kaç gün var canım. Herhangi bir belirtin falan var mı
Eki Görüntüle 2198185 Kızlar bugün öğlen yaptım OVULASYON TESTİ ama silik çıktı ve 10 dakikayı geçti biraz
Koyu olması gerekiyor diyo nette ama
Gebelik testi gibi hafif çıkması yeterli değilmiş doğru mu
Teşekkür ederim ama bu ovulasyon :))Merhaba benim idrar testimde en az bu kadar silik çıktı ve adetimde geciktiği için kan testi yaptırdım hcg. 190 çıktı ve çok yeni bi hamilelik olduğunu öğrendim :)
İnternette okudugumda da 2. çizgi silik çıksa dahi büyük oranla hamilelikten bahsediliyordu :)
Teşekkür ederim ama bu ovulasyon :))
:) Estağfirullahaa yazmışsınızz kusurabakmayın farkında değilim :):)
Acaba bugün baksam mı ya 21 22 si gibi regl olcaö ama varsa belli olur mu ki
ben reglime 3 gün kala predictorun erken testiyle öğrenmiştim,o gün kan vermeye gittiğimde 13 çıkmıştı=)) sonraki günler katlana katlana devam etmişti ama maalesef benim hamileliğim 6.ayında sonlandı,şimdi üzerinden 7 ay geçti hala giden gelen yok
umarım sizin ve burada ki isteyen,dua eden,duaları kabul olan her anne adayının hamileliklerinin sonuna kadar sağlıkla geçer ve sağlıkla kucaklarına alırlar mis kokulularını
Test falan yaptınız mı?Acaba bugün baksam mı ya 21 22 si gibi regl olcaö ama varsa belli olur mu ki
Canım geçen günlerde yazmışsın bu yorumu ama galiba yeni öğrendin gebeliğini 4 haftalık gösteriyor . Inşallah sağlıcakla kucağına al yavrunuben reglime 3 gün kala predictorun erken testiyle öğrenmiştim,o gün kan vermeye gittiğimde 13 çıkmıştı=)) sonraki günler katlana katlana devam etmişti ama maalesef benim hamileliğim 6.ayında sonlandı,şimdi üzerinden 7 ay geçti hala giden gelen yok
umarım sizin ve burada ki isteyen,dua eden,duaları kabul olan her anne adayının hamileliklerinin sonuna kadar sağlıkla geçer ve sağlıkla kucaklarına alırlar mis kokulularını
Canım test yaptın mı naptınAllahım biran önce size de nasip etsin inşaallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?