Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
Erken testler 30 civarı. Hastanede de kan testi bu civarda. İdrar testine para vermektense kan testi yapıp kesin sonuç al derim ben. Geçen ay 35 liraya erken test aldım. 3 gün sonra gidip 30 liraya kan testi yaptım. Ikisi de negatif tabii. Bu ay erken test almayı düşünmüyorum

Arkadaşlar merhabalar. 1 senedir evliyim ve çok düşünmüyordum çocuk ama ( kendime güvenemediğimden ) ama etrafın baskısı yaş felan derken bu ay Denedik. Son reglim 23-25ydi. Bakalım bekliyorum bende beklemek çok zor ya var mı yok mu acaba

Adetine kaç gün var canım. Herhangi bir belirtin falan var mı

Adetine kaç gün var canım. Herhangi bir belirtin falan var mı

7 -8 gün var daha. Yani her zaman ki gibi göğüslerim biraz ağrımaya başladı onun haricin de başka birşey yok. Zaten adetimde de pek belirti olmaz benim geldiği gün aa regl olmuşum derim o kadar

Kızlar bugün öğlen yaptım OVULASYON TESTİ ama silik çıktı ve 10 dakikayı geçti biraz
Koyu olması gerekiyor diyo nette ama
Gebelik testi gibi hafif çıkması yeterli değilmiş doğru mu

Merhaba benim idrar testimde en az bu kadar silik çıktı ve adetimde geciktiği için kan testi yaptırdım hcg. 190 çıktı ve çok yeni bi hamilelik olduğunu öğrendim :)

İnternette okudugumda da 2. çizgi silik çıksa dahi büyük oranla hamilelikten bahsediliyordu :)

Teşekkür ederim ama bu ovulasyon :))

Acaba bugün baksam mı ya 21 22 si gibi regl olcaö ama varsa belli olur mu ki

ben reglime 3 gün kala predictorun erken testiyle öğrenmiştim,o gün kan vermeye gittiğimde 13 çıkmıştı=)) sonraki günler katlana katlana devam etmişti ama maalesef benim hamileliğim 6.ayında sonlandı,şimdi üzerinden 7 ay geçti hala giden gelen yok
umarım sizin ve burada ki isteyen,dua eden,duaları kabul olan her anne adayının hamileliklerinin sonuna kadar sağlıkla geçer ve sağlıkla kucaklarına alırlar mis kokulularını

Rabbim biran önce size de nasip etsin inşaallah.

Kızlar selam.bende pko yuzunden bir yildir bebiş olmuyor.bu ay soğan kürü yaptım adetim 3 gün gecikti dün idrar testi yaptım negatif çıktı ama adette olamadım

Canım geçen günlerde yazmışsın bu yorumu ama galiba yeni öğrendin gebeliğini 4 haftalık gösteriyor . Inşallah sağlıcakla kucağına al yavrunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…