Reglden iki hafta öncesi zaten yumurtlama dönemidir gebelik yoktur o dönemde olması da mümkün değil. Muhtemelen yumurtlama belirtisidir.Regliye 2 hafta kala öğrenen oldu mu hic kizlar
Reglden iki hafta öncesi zaten yumurtlama dönemidir gebelik yoktur o dönemde olması da mümkün değil. Muhtemelen yumurtlama belirtisidir.
Yumurtlama reglinizden tam olarak 14 gün öncedir. Ortalama döngünüzün ortasında belirti hissedebilirsiniz. Yani her reglden sonra bir iki hafta içinde yumurtlama olur. O günlerde de belirti hissetmeniz gayet doğal. Döngünüz kaç gün sürüyor ortalama olarak?Ben Bu yumurtlama döneminden hiç birşey anlamadim regliden önce mi sonra mi valla sonra olarak bende belirti veriyor
Canım test yaptın mı naptın
Cumartesi yaptım birşey çıkmadı daha da regl olmadım olsaydı o gün çıkardı heraldeTest falan yaptınız mı?
Yumurtlama reglinizden tam olarak 14 gün öncedir. Ortalama döngünüzün ortasında belirti hissedebilirsiniz. Yani her reglden sonra bir iki hafta içinde yumurtlama olur. O günlerde de belirti hissetmeniz gayet doğal. Döngünüz kaç gün sürüyor ortalama olarak?
O zaman yumurtlamanız da 14. günde olur.28 gibi
O zaman yumurtlamanız da 14. günde olur.
Canım Yerleşme kanaması herkeste olmuyor. Kişiden kişiye değişiyor. Çoğu yaşamıyorTeşekkür ederim peki yerleşme kanaması ne kadar oluyor ve ne kadar sürede oluyor
Canım Yerleşme kanaması herkeste olmuyor. Kişiden kişiye değişiyor. Çoğu yaşamıyor
Herkeste olmaz, olanlarda adetten bir veya iki gün önce olur. Birkaç gün sürebilir, tek sefer de görebilirsiniz. Çok açık kahve ve çok açık pembe tonlarında olur. Ama regl de bazen lekelenme ile başladığı için belirti olarak kabul edemeyiz bunu. Regl gecikmesi olmadan kesin olarak öğrenmek zor.Teşekkür ederim peki yerleşme kanaması ne kadar oluyor ve ne kadar sürede oluyor
Herkeste olmaz, olanlarda adetten bir veya iki gün önce olur. Birkaç gün sürebilir, tek sefer de görebilirsiniz. Çok açık kahve ve çok açık pembe tonlarında olur. Ama regl de bazen lekelenme ile başladığı için belirti olarak kabul edemeyiz bunu. Regl gecikmesi olmadan kesin olarak öğrenmek zor.
Kizlarrrrrr toplanıñnnnn. Keseyi gördük,haftaya kalp atışı için davet etti doktor. Sadece herşey yolunda dedi ve kan testleri istedi yine tüm değerlere bakmak için. Acayip bir sürü anlamadığım tıbbi testler. Işin özü yine kan testleri ile başbaşayım. Neyin nesidir??? Tansiyonumda yüksek cikti nasil düsürürüzzz
Tşk ederim. Hafizama aldimmmCanim gözün aydın çok sevindim kan tahlilleri senin degerlerinle alakalı b - d vitamini kan değerin değerin bakıyor onabgire kullanacağın ilaçlar var hamilelikte tansiyon seker çıkabiliyor limon ve sarımsak düşürür ama sen dr danis ama sen artık dikkat etmelisin artık 2 canlisin heyecan uzuntu korku yok dikkatli ol
Ne yaptınızKızlar selam.bende pko yuzunden bir yildir bebiş olmuyor.bu ay soğan kürü yaptım adetim 3 gün gecikti dün idrar testi yaptım negatif çıktı ama adette olamadım
Adet oldum maalesef yarın soğan kürüne tekrar basliycam son olarak.Ne yaptınız
Hayırlısı olsun inşallahhhAdet oldum maalesef yarın soğan kürüne tekrar basliycam son olarak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?