Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
Reglden iki hafta öncesi zaten yumurtlama dönemidir gebelik yoktur o dönemde olması da mümkün değil. Muhtemelen yumurtlama belirtisidir.

Ben Bu yumurtlama döneminden hiç birşey anlamadim regliden önce mi sonra mi valla sonra olarak bende belirti veriyor

Ben Bu yumurtlama döneminden hiç birşey anlamadim regliden önce mi sonra mi valla sonra olarak bende belirti veriyor
Yumurtlama reglinizden tam olarak 14 gün öncedir. Ortalama döngünüzün ortasında belirti hissedebilirsiniz. Yani her reglden sonra bir iki hafta içinde yumurtlama olur. O günlerde de belirti hissetmeniz gayet doğal. Döngünüz kaç gün sürüyor ortalama olarak?

28 gibi

Teşekkür ederim peki yerleşme kanaması ne kadar oluyor ve ne kadar sürede oluyor
Herkeste olmaz, olanlarda adetten bir veya iki gün önce olur. Birkaç gün sürebilir, tek sefer de görebilirsiniz. Çok açık kahve ve çok açık pembe tonlarında olur. Ama regl de bazen lekelenme ile başladığı için belirti olarak kabul edemeyiz bunu. Regl gecikmesi olmadan kesin olarak öğrenmek zor.

Teşekkür ederim canım

Kizlarrrrrr toplanıñnnnn. Keseyi gördük,haftaya kalp atışı için davet etti doktor. Sadece herşey yolunda dedi ve kan testleri istedi yine tüm değerlere bakmak için. Acayip bir sürü anlamadığım tıbbi testler. Işin özü yine kan testleri ile başbaşayım. Neyin nesidir??? Tansiyonumda yüksek cikti nasil düsürürüzzz

Canim gözün aydın çok sevindim kan tahlilleri senin degerlerinle alakalı b - d vitamini kan değerin değerin bakıyor onabgire kullanacağın ilaçlar var hamilelikte tansiyon seker çıkabiliyor limon ve sarımsak düşürür ama sen dr danis ama sen artık dikkat etmelisin artık 2 canlisin heyecan uzuntu korku yok dikkatli ol

Kizlar goguslerimin arasindan göbeğine kadar beyaz bir çizgi gibi bir iz var sanki bu ne olabilir belirti mi yoksa spora gidiyorum ondan mi

Tşk ederim. Hafizama aldimmm

Kızlar konuyla alakasız ama bişey sorucam
Regll bi gün geçince kesin sonuç veriyor mu gebelik testleri
Yoksa hamile olduğu halde testte iki üç gün geçince çıkan var mı ikinci çizgi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…