Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
Kızlar merhaba aranıza yeni katıldım. :) tecrübelere ihtiyacım var..

1.5 senedir evliyim, son adet tarihim 26 eylül. 5 gün sürdü eşimle adet bittikten sonra 4 günlük bir birliktelik oldu sonra kendisi yurtdısına cıktı. Genelde adetim ve buna baglı olarak yumurtlamam düzensizdir. Suan da geciktim fakat farklı olarak 2 gündür pedi kısmen dolduracak kadar acık kahverengi akıntılarım var. Normalde akıntım az gelir hemen üstüne adet olurdum. Göğüs hassasiyeti, yorgunluk ve belime saat başı bıçak saplanır gibi ağrılarım var. Dün idrar tahlili aldım iş arası sadece 2-3 dk bekleyebildim ama o süre icinde beliren bişey olmadı. Ama geciken adette bişey olsa o sürede çıkardı diye düşünüyorum. Buna benzer bişey yaşayan varmı?

Ne kadar çabuk öğrenmişsn canım maşallah adet sonrası hemen yumurtladın galba döngün kısamı sürüyor
Hayır aslında genelde 30 günde bir oluyor bazen de 32 yi bulabiliyordu ben de çok şaşırdım aradaki gün sayısı çok az, bir de bugünde beta baktırdım 56.84 çık çok fazla artış değil mi

Hayır aslında genelde 30 günde bir oluyor bazen de 32 yi bulabiliyordu ben de çok şaşırdım aradaki gün sayısı çok az, bir de bugünde beta baktırdım 56.84 çık çok fazla artış değil mi
Peki yumurtlamadan kaç gün sonra çıktı bu değer

Peki yumurtlamadan kaç gün sonra çıktı bu değer
Ne zaman yumurtladığımı takip etmedim ama hangi günler ilişki yaşadığımı biliyorum o günlerde adet takvimindeki yumurtlama gününe denk gelmiyor, yunurtlama zamanı 23 ü işte 23-26 sı bi gündür diye düşünüyorum

Anladım canım anca 10 gün falan oluyor

Cnm belrtin varmydi bizede dua et inşaAllah
Allah kalbinizden geçeni versin sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah, sık idrara çıkma başlamıştı birde midem bi hoştu bulanma değilde kasılma bulanır gibi falan, öğrendiğim günün bi gün öncesi cildim parıl parıldı çok güzel gözüküyordu.

MaşaAllah bitanem Allahım duanı kabul etsnn inşallah sapasağlim kucagına alrsnnn

Beklenen adet tarihimden 10 gün önce öğrendim sonra kanvtesti yaptırdım betahcg 15.82 çıktı
Maşallah canım ne kadar erken öğrenmişsin öle. Erken gebelik testi mi yapmıştın. Genelde kız bebeklerde erken çıkar derler :) hayırlısı Rabbim sağlıklı hayırlı evlat versin sana ve isteyen herkese . Sağlıcakla tamamla inşallah canım

Evet erken değil mi :) ben de sonuç çıkınca şoka girip acaba yanlış mı görüyorum diye hemen buraya yazmıştım:) hayırlısı olsun ya Allahım sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat nasip etsinde inşallah cinsiyeti farketmez :) ama eşimin gönlü kız çekiyor bakalım ne olacak :)

Maşallah canım, Rabbim gönlünüze göre versin inşallah. Erken gebelik testi mi yapmıştın normal test mi canım. Ben de senin bu haberden sonra 10 gün kala başlıcam o zaman test yapmaya :) beni masrafa soktun :))

Yok normal gebelik testi yaptım ben , sen garantiye al 5gün önceden başla ozaman :)

İyi akşamlar hanımlar;
gebelik olmuşsa göğüs hassasiyeti ne zaman başlar,birde akıntı yumurtlamadan sonra kesilir mi yoksa devam mı eder ?

İyi akşamlar hanımlar;
gebelik olmuşsa göğüs hassasiyeti ne zaman başlar,birde akıntı yumurtlamadan sonra kesilir mi yoksa devam mı eder ?
Yani benim bildigim kadarıyla enn erken belirti göğüs hassasiyetidir ve yumurtlamadan 5 gün sonra baslar. Akıntı ilk başta kesiliyor kupkuru oluyor sonra adete yakın seffaf akıntılar başlıyor.

İyi akşamlar hanımlar;
Benim bu gebeliğimde göğüs hassasiyetim yok açıkçası ama bi öncekinde vardı, ikisinde de akıntım oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…