Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
evet en iisi kan testi çünkü ultrasonda görünmesi için 5 6 haftalık falan olması gerekiyomuş canım inş. hamilesindir

Aslinda dogum kontrol hapi kullaniyorum 8 aydir ama gectigimiz ay 7 gün ara verildikten sonra 3 gün daha almadim oyle olmasi beni yaniltti bakalim yarin dr. gidicem kontrollüm var kimi cok azda olsa görünebilecegini söylüyor ama tam ben de bilmiyorum ya cumtsi ya da pazar adet olmam gerekiyor bakalim. Hayirlisi allahtan

selam hanımlarrr ben hamile olduğumu idrar testinde öğrendim ilk.. adetimin üzerinden iki gün geçmişti idrar testi yaptım evde bir çizgi hemen belirmişti diğeride bir kaç sn sonra silik olarak belirdi biraz daha bekledim baktım hala aynı tabi kalbim küt küt çarpmıştı eşime gösterdim inanamadı oda silik görünce ertesi gün hemen hastaneye gittim kan testi yaptırdım pozitif çıktı yani doğruymuş:))sadece ultrasondada baktığında kese tam oluşmadığından görememişti doktorum okadar bir hafta sonra ultrasodnad abelli olur demişti. ama en garantisi bencede kan testi adetinize bir hafta kala bile test yaptırsanız sonuç kesin ve doğrudur..darısı hepinizin başına arkadaşlar rabbim herkese nasip etsin bebişleriiiii inşşş

adetime 3 gün varken idrar testi yaptım 2. çizgi silik çıktı hemen sağlık ocağına gittim orda gene idrar testi yaptılar ordada 2.çizgi silik çıktı ama 10 gün geçmeden var yada yok diyemeyiz dediler bugün tekrar test yaptım çizgi belirginleşti yarın doktora gidicem

ben adetime 10 gün kala idrar testi yaptım.negatif.sonra 8 gün varken bir daha yaptım.yine negatif yok heralde diyorum.çünkü testte şey yazıyor.döllenmeden bir fafta sonra 5-10 arası olur adet gününde 100 olur benimde ilişki üzerinden 10 gün geçmişti olsaydı çıkardı heralde.

canım adetin gecikince tekrarla testi daha çıkmaz...benim ilk hamileliğimde adettten sonraki 8.gün yaptığımda çıkmıştı

ben dr. gittim ulrasonla baktilar aman burda dr. iyi degil en iyi türk dr. gercekten zaten 6 hafta da anca kese olusuyor da ama ben 7 gün ara verdikten sonra 3 gün daha almayi unutmusum yani 10 gün icmedim.karin agrisiyla dr. gittim serum falan verdilaer gebelik olabilir dendi kadin dr. gittik oda hapi almayi aksattigim icin olmustur dedi. ben idrar testi yaptim tek cizgi cikti.bakalim persembet gününe kadar adet olmazsam tekrar test yapicam normalde hapi biraktiktan 3 gün sonra adet oluyorum yani yarin olmam gerek bakalim hayirlisi bu mübarek günde ins.

o zaman tekrar yaparım gelmezse.8 gün önce çıkmaz diyorsunuz.erken döllenme olsadamı çıkmaz acaba.ayın birinde adet olmuştum.6-7-8-9-10-11-12 sinde korunmadık.o ilişkilerden olabilir dedim ama.o zamanda erken döllenme olması lazım.12sinden 22 sine kadar korunduk.eşim istemiyorda.22 sinden sonra yine korunmadık.31 adet günüm.bu gün 4 gün kaldı.bekliycem artık adete kadar.

sinem doğum kontrol hapınımı böyle aksattın sen.eğer öyleyse.o hapları bi alıp bi almamak hormonlarda problem yapıyor.ondan yaşıyorsundur bu sıkıntıları.ama bellide olmaz belkide vardır.istiyormusunuz bebek?

simdi istemiyoruz onun icin bu kadar endiseleniyorum 2011 martta birakacaktim tabi kismet hayirlisi olsun önce de acaba ciddi bir problem yaratirmi hapi unutmak falan hormonlar icin.

bebek istiyoruz ama simdi degil seneye mart gibi hapi birakmayi dusunuyorum. Hayirlisi allahtan

canım tabiki hormonlar üzerinde kötü etkisi oluyor hapı bir kullanıp bir bırakmanın.eğer martta istiyorsanız biraz daha erkenden bırak istersen geri çekilmeyle fln korunun bir sürede.çünkü haplar yumurtaları tembelleştiriyor.bıraktıktan sonra normale dönmesi altı ayı fln alıyor diye duymuştum.Hayırlısı olsun inşallah.a.s

evet martta birakacam ama temmuz da hamile kalmak istiyorum anca tamamlar 3 kez adet olmam gerekmis hapi biraktiktan sonra dr. öyle dedi eger 6 aydan uzun sürerse dr. gelmem gerek dedi kontrol icin herhangi bir terslik olmamamis acisindan

dün adetime 4 gün kala yine dayanamadım idrar testi yaptım.yine negatif.10 gün kala 8 gün kala 4 gün kala negatif.olsa çıkardı heralde.artık adeti bekliyorum cumartesi olmam lazım.

sen istiyormusun bebek ilk bebek mi olucak ? aslinda idrar testi tam cikmiyormus negatif cikipta hamile kalani cok duydum ben. Kan testi yap en iyi sonuc valla benim de olmam gerekti dün ama olmadim yarin da olmazsam bende cuma alicam bakalim ama hehangi bir belirtisi yok belki beim hap almam karistigi icin ondan gecikti adetim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…