Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
Yani benim bildigim kadarıyla enn erken belirti göğüs hassasiyetidir ve yumurtlamadan 5 gün sonra baslar. Akıntı ilk başta kesiliyor kupkuru oluyor sonra adete yakın seffaf akıntılar başlıyor.
Benim yumurtlama ayın 31 indeydi hafiften başladı ağrı ama yanlardan Genelde uçlardan başlar diye okuyorum.

Benim bu gebeliğimde göğüs hassasiyetim yok açıkçası ama bi öncekinde vardı, ikisinde de akıntım oldu
yumurtlamadan sonra akıntım kesildi sanırım bu ayda olmadı. Senin akıntın ne zaman başlamıştı?

Yumurtlama günlerinden itibaren hala akıntı var

Merhaba arkadaslar .
Sizlere birsey sormak istiorum akinti demissiniz bu akinti yaklasik adetten kac gün önce baslar bende adetime 1 2 kala baslardi normalde ama 2gündür akintim var ve adetime daha 5gün var normal mi bu durum ? Hic böyle erkenden akintim oldugunu bilmem

Arkadaşlar bende hamile kalmak istiyorum çok yeni deniyorum hamile kalmayı adetim bu ay 5 gün gecikti adet zamanlarım çok ağrılı geçer normalde 3 gündürde bugün adet olucam diye bekliyorum ama olmuyorum. Test yapmayada negatif çıkar diye korkuyorum

Merhaba arkadaşlar. Benim adetim günü gününe olurken yaklaşık son 5 aydır sürekli gecikiyor ve gecikme süresi artarak gidiyor. En son 11 gün gecikmeyle bitmişti. Bu ayda 7 gün gecikmedeyim. Normal adet tarihimden 2 gün önce kahverengi akıntım oldu ve adet günümdeyse 2 gün süren çok az pembe kan geldi. Sonrasında kesildi ve hiç akıntım yok şu an ama adet oluyormuş gibi sancı çekiyorum. Göğüs hassasiyeti ve bacaklarımda aşırı ağrı var. Bulantım sadece 2 gün sürdü şu an bulantı yok. Tansiyonum 6/3 e kadar düştü. Sürekli düşüyor şuurumu kaybediyorum resmen. Sizce bunlar hamilelik belirtisimi değilse başka ne olabilir fikri olan varsa yardımcı olursa sevinirim.

Kızzlaaaaarr Güüünaayydınnn ❤
Bir Kaç gundur yoktm burda. Bomba gibi geldim. Öncelikle bu ay çok heycanlıyım
Pazartesi Dr gittim. Hormonlarım çok iyi çıkmıstı zaten. Şeker yukleme testi istemişti dr benden memlekete gittiğimdeen dolayı yaptıramamıstım.
Kağıdımı kaybetmştim. Aslında yeni kagıt almaya gitmiştim. Ama gitmişken dr inofolic combi kullandıgımı söyledim. Ve acaba yumurtam çatlamıs mıdır dedim. Dr de gel bakalım dedi. Baktı ve yumurtam gerçekten çatlamıştı
Döllenme aşamasındada olabilir, Hala ovulasyon dönemindede olabilirsin dedi Gün aşırı ilişki tavsiye etti. Zaten bnm akıntım 30 ekimde gelmişti ama emin olamıyordm demekki o zmn gerçektn çatlamıs. Sat: 14 ekim. Bat: 13 kasım :)
Değerlendirdiğimiz gunler : 21-24-26-28-30-1-4-5 sizce tutar mı ?? Çok heycanlıyım 5 Gun kaldı adete
Dün gece çok feci bir kasık agrım vardı çok farklıydı. Bi ara belimde tutulur gibi bişy oldu snra geçti. Ama gece kasıkdaki agrı bni uykudan uyandırdı ve hemen düz uzandım bir süre sonra gecti. Adet agrısı vs benzemiyordu. Hayırlısı Bakalım rabbim inşallah duamı kabul eder bu ay :)

Hamileliğin en önemli belirtisi göğüs hassasiyetidir zaten ama test yapmanızda fayda var beklemektense test yapın en azından içinizdeki şüphe kalkar

Hamile olabilme olasılığınız baya yüksek bende sizin gibi 6 gün geçtikten sonra öğrendim adet olucakmış gibi ağrılarım olduğumu için hamile olabileceğimi düşünmemiştim ama olabiliyormuş bi test yapın

Hamileliğin en önemli belirtisi göğüs hassasiyetidir zaten ama test yapmanızda fayda var beklemektense test yapın en azından içinizdeki şüphe kalkar
Teşekkür ederim inşallah hamileyimdir. Yoksa gerçekten çok korkmaya başladım artık. Ya başka olumsuz bişi varsa diye. Bu kadar belirti yaşıyorken neden negatif oluyor anlamıyorum

Teşekkür ederim inşallah hamileyimdir. Yoksa gerçekten çok korkmaya başladım artık. Ya başka olumsuz bişi varsa diye. Bu kadar belirti yaşıyorken neden negatif oluyor anlamıyorum
Aslında belirti konusu biraz değişken bebek istediğiniz için adet günü gelmeden bile insan kendini dinliyor miğden bulanıyor kasıklarım ağrıyor falan biraz psikolojik olabiliyor akışına bırak o seni Allah’ın izniyle bulur bu şekilde tam 2,5 sene geçirdim çok şükür zamanı şimdiymiş Rabbim şimdi nasip etti inşallah sende en kısa zamanda bu güzel haberi alabilirsin

Aynen öyle oluyo düşünmücem diyorum yine de her ay acabamı dedirtiyo sırf bu yüzden adet dwngemi de bozdum benimde 2 yıl oldu inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin.

Aynen öyle oluyo düşünmücem diyorum yine de her ay acabamı dedirtiyo sırf bu yüzden adet dwngemi de bozdum benimde 2 yıl oldu inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin.
Olması gerektiği zamanda olucak inşallah bende ümidimi tamamen kaybettiğim an hamile olduğumu öğrendim tedavi falan olmadan çok şükür inşallah sende en kısa zamanda kavuşursun miniğine

Gevıkmenın bugun 3. Gunu hala grlrn gıden yok rutın adet belırtılerı var kasık karın bel agrısı gıbı goguslerım sistı ve cok hassaslar ozellıklr gugus uclarım sızlıyot bklm gelrcek mı

Kızlar gecıkmemın bugun 3. Gunu karın kadık agrım vr brl agrım en cokta gogus hassasıyetı hıssedıyorum ucları bya sızlıyor akıntı yok fazlaca uyku halı yorgunluk sureklı var zaten ama bılemefım pazrtesı kan verryım dıorum tabı gelmezse varsa cıkar drmı artk

Yaptırdınız mı test sonucunuz ne çıktı

Merhaba kızlar ben bu testi bugün gün içinde yaptım idrarimi tutmadan adetime 4 gün var 1 oglum var bı çocuk daha istiyoruz bir kaç aydır korunmuyoruz ruyalarim ve belirtilerim üzerine çok umutluyudum testte biraz kırmızılık çıktı ama idrardan galiba o da sonra yok oldu sizce erken mi yoksa hala umut varmı şüpheli ilişkinin tam 10. Gunu bugün

Eklentiler

• IMG_20181124_175332_0.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 62
  • IMG_20181124_175325_0.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 77
  • IMG_20181124_174148_4.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 67
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…