Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
Yok canım ben gene göremedim

Kızlar merhaba yardımınıza ihtiyacım var.Benim normalde 18 inde adet olmam gerekiyordu (afetlerim düzenidir ) adetinden 2 gün önce şüpheli ilişkiden kaynaklı test yaptım negatif cıktı 2 gün gecikince yine yaptım test
negatif.Gelen giden yok. Şuan 7 gün gecikti sizce yapmalimiyim olurum diye bekledim ama merakta ediyorum.sali günü dahiliyeye gidip tiroidlerime baktircam acaba ona bakarken hamilelik varsa kan testinde oda çıkar mi.Sagolun şimdiden.

Hemen acile git ve kan ver

Tugba bende ayni durumdyim 11 gun gecikmem var belirti desen girlaaaaa :) ama gel gelelim idrar testim 3 gun once yaptim negatif ki hic gecikmem normlde napicaz o kan testi yok mu o kan testi ne zaman gitsem ertesi gun regl oluyorum totem yaptim kendime gitmicem

Merhaba arkadaşlar bende 9 Kasım’da son adetimi oldum 2. Çocuğu düşünüyoruz nasipse Yumurtalama gününe denk getirdik ama çok endişeliyim olup olmadığı konusunda karnımda hafif bir ağrı var hem sağ hem solda günler geçmek bilmiyor en erken ne zaman öğrenirim acaba

Merhaba kızlar.. 1 yıllık evliyim ve bebek istiyoruz. Bu ay deneme yaptık son adetimden 3 gün sonra ve 2 gün sonra bir deneme daha oldu adetime 11 gün var. İdrar testinde adete kaç gün kala hamileliğin olup olmadığı anlaşılır. Hassas testlerde ilişkiden 5 gün sonra hamile kalınıp kalınmadığı anlaşılıyor deniyor. Bu ne kadar doğru?

Tuğba baktırdınmı değerlerine ne çıktı

Göğüslerim aşırı hassas yürürken bile ağrıyor. Adete bi kaç gün kala böyle olduğu olurdu ama 15 gün kala her gün kademe kademe artarak ağrıyor.Bir heyecan bekliyorum.
İnşallah valla ama dediğim gbi şüpheli yaşamaktansa bir kan ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…