Yok canım ben gene göremedimMerhaba kızlar ben bu testi bugün gün içinde yaptım idrarimi tutmadan adetime 4 gün var 1 oglum var bı çocuk daha istiyoruz bir kaç aydır korunmuyoruz ruyalarim ve belirtilerim üzerine çok umutluyudum testte biraz kırmızılık çıktı ama idrardan galiba o da sonra yok oldu sizce erken mi yoksa hala umut varmı şüpheli ilişkinin tam 10. Gunu bugün
Hemen acile git ve kan verKızlar merhaba yardımınıza ihtiyacım var.Benim normalde 18 inde adet olmam gerekiyordu (afetlerim düzenidir ) adetinden 2 gün önce şüpheli ilişkiden kaynaklı test yaptım negatif cıktı 2 gün gecikince yine yaptım test
negatif.Gelen giden yok. Şuan 7 gün gecikti sizce yapmalimiyim olurum diye bekledim ama merakta ediyorum.sali günü dahiliyeye gidip tiroidlerime baktircam acaba ona bakarken hamilelik varsa kan testinde oda çıkar mi.Sagolun şimdiden.
Bende senin durumundayım beklemek çok zor dün test yaptım negatif bir kaç gün sonra tekrar yapacağım bir taraftan da ağrım var adet olacak gibiAdete on ila altı gün kala sonuç veriyor erken hamilelik testi
Ne zaman ki adet gubuBende senin durumundayım beklemek çok zor dün test yaptım negatif bir kaç gün sonra tekrar yapacağım bir taraftan da ağrım var adet olacak gibi
9 Kasım’da oldum en sonNe zaman ki adet gubu
Tuğba baktırdınmı değerlerine ne çıktıKızlar merhaba yardımınıza ihtiyacım var.Benim normalde 18 inde adet olmam gerekiyordu (afetlerim düzenidir ) adetinden 2 gün önce şüpheli ilişkiden kaynaklı test yaptım negatif cıktı 2 gün gecikince yine yaptım test
negatif.Gelen giden yok. Şuan 7 gün gecikti sizce yapmalimiyim olurum diye bekledim ama merakta ediyorum.sali günü dahiliyeye gidip tiroidlerime baktircam acaba ona bakarken hamilelik varsa kan testinde oda çıkar mi.Sagolun şimdiden.
Var Mış baya9 Kasım’da oldum en son
Bir iki gün bekleyip tekrar test yapayım diyorumVar Mış bayaen iyisi kan ver o zaman
Sen ne durumdasın sonucu öğrenebildinmiVar Mış bayaen iyisi kan ver o zaman
Silik çizgi çıktı kan verdim negatif canimSen ne durumdasın sonucu öğrenebildinmi
Yerleşme kanaması olmasınYaptrmadm cnm geldi adetim 2 gün sürdü bitti
Kaçgün oldu adet olalıSilik çizgi çıktı kan verdim negatif canim
Benim adetlerim düzensiz canimKaçgün oldu adet olalı
Göğüslerim aşırı hassas yürürken bile ağrıyor. Adete bi kaç gün kala böyle olduğu olurdu ama 15 gün kala her gün kademe kademe artarak ağrıyor.Bir heyecan bekliyorum.Adete on ila altı gün kala sonuç veriyor erken hamilelik testi
İnşallah valla ama dediğim gbi şüpheli yaşamaktansa bir kan verGöğüslerim aşırı hassas yürürken bile ağrıyor. Adete bi kaç gün kala böyle olduğu olurdu ama 15 gün kala her gün kademe kademe artarak ağrıyor.Bir heyecan bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?