Bekliyoruz hayırlı haberleriniGöğüslerim aşırı hassas yürürken bile ağrıyor. Adete bi kaç gün kala böyle olduğu olurdu ama 15 gün kala her gün kademe kademe artarak ağrıyor.Bir heyecan bekliyorum.
Yok cnm normal adetimdi snrm ya geçen ay da az geldydiYerleşme kanaması olmasın
O zaman denemeye devam bende hamile kaldım kaldım kalamadım 2 ay sonraya eşim yurtdışında olduğu için 2 ayda bir geliyorYok cnm normal adetimdi snrm ya geçen ay da az geldydi
Hayırlısı cnm aynen öyle denemeye devam sen ne durumdasın yum döneminde misinO zaman denemeye devam bende hamile kaldım kaldım kalamadım 2 ay sonraya eşim yurtdışında olduğu için 2 ayda bir geliyor
Evde idrar testinde şüpheli bişey çıkınca kan vermeyi düşünüyorum. Biraz daha bekleyeyim.İnşallah valla ama dediğim gbi şüpheli yaşamaktansa bir kan ver
İnşallahBekliyoruz hayırlı haberlerini
Canım idrarda çıkmasa bile dediğim gibi kan da kesin çıkar sen bence direk kan verEvde idrar testinde şüpheli bişey çıkınca kan vermeyi düşünüyorum. Biraz daha bekleyeyim.
Ben en son 9 Kasım’da adet oldum ayın sonunda test yapacağım ayın 5 inde adet olmam gerek ama şimdiden adet olacak gibi karnımda ağrılar var çok istiyorum hamile kalmış olmayıHayırlısı cnm aynen öyle denemeye devam sen ne durumdasın yum döneminde misin
Kanda hemen belli oluyor muCanım idrarda çıkmasa bile dediğim gibi kan da kesin çıkar sen bence direk kan ver
Evet çok düşük değer bile olsa belli oluyor canımKanda hemen belli oluyor mu
Benim de ayın 7sinde olmam gerekiyor. Karın ve bel ağrısı var ama çok şiddetli göğüs ağrım var. İnşallah hamilesindirBen en son 9 Kasım’da adet oldum ayın sonunda test yapacağım ayın 5 inde adet olmam gerek ama şimdiden adet olacak gibi karnımda ağrılar var çok istiyorum hamile kalmış olmayı
Çıkmazsa hayal kırıklığına uğramaktan da korkuyorum. Yarın olmadı gideyim kan vermeyeEvet çok düşük değer bile olsa belli oluyor canım
Git canım çok az da olsa cikacaktirÇıkmazsa hayal kırıklığına uğramaktan da korkuyorum. Yarın olmadı gideyim kan vermeye
İnşallah canım biranönce öğrensekde birinci sıkıntı gitse daha kesesiydi cinsiyetiydi derken çok işimiz varBenim de ayın 7sinde olmam gerekiyor. Karın ve bel ağrısı var ama çok şiddetli göğüs ağrım var. İnşallah hamilesindir
Hadi bakalım ns hayırlısı olsun cnmBen en son 9 Kasım’da adet oldum ayın sonunda test yapacağım ayın 5 inde adet olmam gerek ama şimdiden adet olacak gibi karnımda ağrılar var çok istiyorum hamile kalmış olmayı
Sizin ilk mi olacak ikincimi nasipseHadi bakalım ns hayırlısı olsun cnm
4 yaşında Bi kızım var sizinSizin ilk mi olacak ikincimi nasipse
Benimde 3,5 yaşında oğlum var artık 2. Olsun istiyorum geç bile kaldığımı düşünüyorum4 yaşında Bi kızım var sizin
Öyle tabi bi de Allah yardımcısı olsun herkesin 2 yıl 3 yıl isteyip de olmayanlar var illaki endişeleniyorum bi an önce hamile olduğumu öğrenmek istiyorumİnşallah canım biranönce öğrensekde birinci sıkıntı gitse daha kesesiydi cinsiyetiydi derken çok işimiz var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?